Chlapeček, nebo holčička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.7.10 15:14

na základě toho, že se člověku po 7 letech v těle „vyměnuje“ krev a ten který ji má „mladší“ toho pohlaví bude dítko

P.S. doufám, že jsem to nenapsala naopak, myslím si, že je to tahle, nicméně mě to může být jedno, jsme od sebe 7 let a 2 měsíce :-) to by nevyšlo :-(

• Citovat
  • Upravit
9943
22.7.10 15:15

noo ono se tam počítá změna i v době, kd poprvé dostaneš měsíčky, prtoože mě se ta holka ptala i na to. Takže možná proto ti to nesedí. Ale kdo ví, to jsou všechno takové dohady.....a možná dobře, že to nedokážeme zatím ovlivnit, to už bysme té přírodě do všeho až moc kecali. Něco musíme nechat i na ní, ona určitě ví, proč je to tak v životě zařízeno :-D No jak říkám-já ty dvě šance zkombinovala a uvidíme, jestli je to pravda…nebo taky náhoda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
22.7.10 15:37

tak já jsem se podle všech výpočtů zpětně,co mi počítůay počtářky,kartářky,dr. jonáš a i UTZ dozvěděla,že ten druhorozený synek měl být vlastně holka :-o
ale ujišťuji vás,že je to dnes chlap jako hora,je mu 17,měří přes 180,váží přes 80,má vousy je chlupatý je heterosexuál,takže na výpočty už nevěřím,i na UTz mi řekli,že to bude na 90% holka,a teď ve všech výpočtech ,co jsem absolvovala zpětně to měla být holka,takže už nevěřím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
22.7.10 15:47

Mě dle té krve vyšlo že máme mít syna, i dle prstýnkové metody. No ale dle ultrazvuku to bude holčička. Tak kdo ví co se nám narodí.
Jinak sem slyšela, že to s těma rychlýma mužskýma(co moc nevydrží) a pomalýma ženskýma ( co vydrží hodně ) je to vědecky dokázané. Takže by teoreticky mělo stačit si měřit bazální teplotu, dělat ovu testy a pak když má být ovulace tak na to hupnout a bude to kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
22.7.10 15:49

dobrá diskuze , taky už jsem jí tu na kousla - přítel by chtěl holčičku - dva kluky už má jednomu 12 a druhému 10 - takže by teda měl krev mít vyměněnou?? rozumím tomu ?? od sebe jsme věkově 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
22.7.10 15:56

Hele já až zkombinuji všechny rady a moudra, co jsem tu za těch pár měsíců pochytala, tak bude i „Superman“ čumět. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
22.7.10 16:00

holky a když se to nepovede,a bude mít něco jiného,tak to stejně můžete svézt na chlapa,protože jeho spermie určují pohlaví,takže jestli se někomu narodí další kluk či další holka,tak tomu svýmu vzkažte: co sis tam udělal,to tam máš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
22.7.10 16:00

tak tý krvi nevěřím podle té jsmeměli mít ted holčičku a houby čekáme druhého kluka…já nevím nevěřím zaručeným receptům i když do třetice bych tu holčičku kvůli manželovi chtěla:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
22.7.10 16:02

já bych si zase přála klučinu. Stejně je zvláštní že když si člověk přeje jedno pohlaví většinou mu vyjde to druhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
22.7.10 16:15
Lendík27 píše:
dobrá diskuze , taky už jsem jí tu na kousla - přítel by chtěl holčičku - dva kluky už má jednomu 12 a druhému 10 - takže by teda měl krev mít vyměněnou?? rozumím tomu ?? od sebe jsme věkově 10 let.

krev se mění po sedmi letech a u Žen při prvních měsíčkách, po porodu, potratu…u chlapů JEN po 7 letech. Tak tomu rozumím já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.10 17:16

no já vím jedno: je to na přírodě a vy s tím těžko něco uděláte, to že to někomu vyjde neznamená, že je to nějakou „výměnou krve“ :roll: tady se každý zabývá pověrama a tím „co se říká“ :lol: chce to trošku realistický pohled na věc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
22.7.10 18:08
kozisek píše:
Hele tak to zkombinovat - výměnu krve po 7letech + ty dny před ovulací (tak to si neumím ani spočítat :oops: ). Hm, my teď budeme mít šanci na holčičku, ale chtěli jsme ještě počkat a to pak bude zase mít chlap mladší krev. A to je jen o 6měsíců mladší. Ach jo. :lol: :think:

No jo kožíšku, ale já četla že u páru, kdy je muž mladší to neplatí… :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
22.7.10 18:22

No prostě to budu muset nechat a uvidíme. Hlavně, aby vše bylo OK. Jo a mamka nade mnou kdysi klinkala prstýnkem na niti a to jí prý ukázalo kluka a holku, tak že by jí vyšla tahle metoda. :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
22.7.10 18:26

Já měla dva kluky a když jsem byla těhule potřetí, tak jsem si říkala, že to stejně zase bude kluk a měla jsem pro něho připravené i jméno. Potom mi vyšla ve 13. týdnu špatně krev, okamžitě genetika, amnio a pak pár týdnů strachu a nočních můr a prosby k Bohu, ať je to, co je to, hlavně ať je to zdravé. Pár dnů před vánoci přišla obálka a v ní krásná zpráva. Nejen, že děťátko je zdravé, ale je to holčička. Panečku, to byly ty nejkrásnější vánoce :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3929
22.7.10 18:32

Tak to si myslím že jste měly o Vánoce postaráno !!! já raději kluka - ale ve finále , mě je to úplně jedno , hlavně ať je to zdravé.
a hlavně A´t už je to všechno tak jak má být a nemám druhé mimodělož. to už by mě trefilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí