Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky zajimalo by mě jaky mate nazory na to jak počit holčičku nebo chlapečka?zrovna ted jsem četla že snad vyměnou krve u žen nebo polohou,jidlem atd.Ja sama mam dva kluky a jééé to kdyby to nějak šlo holku bych brala hned
vím že to není pravda ale treba na to mate jiný nazor ![]()
ted chci počít chlapečka ![]()
můžeš poradit?
četla jsem o té výměně krve takže my máme šanci jen do listopadu nez budu mit narozeniny tak by mel vyjit chlapecek co je an tom pravdy nevim…
Pak jsem cetla ze holcicka je splozeni pred ovulaci kdy preziji vlastne zensky spermie a pak jdou hned po vajicku muzsky spermie prezivaji min.
Pak jsem cetla clanek od nejakyho moudryho chlapka, ze pro chlapecka je to nejlepe v dobe ovulace ted se jako tref
a nebo mit casto sex pak maji moznost ty chlapeci spermie, takze my na to skacem denne a kdyz nic tak budu ublikat obe holcicky stejne ![]()
Tak to ja bych chtěla taky poradit ja mam dva kluky a chceme holku no o te vymněně nevim vubec nic ani v kolika letech se to děje.ja jsem zas četla že díl přeživa mužske tak nevim
a že když chces holku nemaš snidat ja nesnidam nikdy a stejne mam dva kluky,to by musel byt hlady asi muj chlap ![]()
tak to já nestnídala to je pravda ![]()
Ta výměna je každých 7 let:
Manželovi je 28 a mně 27 takže jemu se ted měnila krev a mně se bude měnit v listopadu a koho krev je mladší to bude to pohlaví takže ted to vypadá že by to měl být kluk pak to bude dlouhatanských 6 let holka))))
A minule to tak opravdu bylo:
muži bylo v početí 25 a mně 24 takže já měla mladší krev a byla to holka ![]()
Ale jinak je to tak jak píšu mužský dřív zahynou.
Doporučuje se i nahromadit víc spermii takže tak 12tý den nato šupnout a měla by se zadařit holčička.Před ovulací oni si vyčkají na vajíčko…
Kriste díte se probudilo chjo spala hodinu ![]()
ahoj, ci to bude chlapcek alebo dievcatko zalezi cisto od muzskej spermie, takze mozes sa aj rozkrajat a Ty sama to neovplyvnis ![]()
je vsak pravda, ze spermie nesuce chromozom Y (chlapcenske) su rychlejsie, ale kratsie preziju, takze ak dojde k styku v den ovulacie je pravdepodobnejsie, ze to bude chlapec.
dievcenske spermie su pomalsie, ale dlhsie preziju, takze ak je styk 1-3 dni pred ovulaciou, je pravdepodobnejsie, ze bude dievca.
ale co som citala statisticky vyskum na tuto temu, tak ta pravdepodobnost, ze budes mat chlapca zo styku v den ovulacie je 6:4. takze nic moc.
Marry11 píše:
tak to já nestnídala to je pravda![]()
Ta výměna je každých 7 let:
A minule to tak opravdu bylo:
Manželovi je 28 a mně 27 takže jemu se ted měnila krev a mně se bude měnit v listopadu a koho krev je mladší to bude to pohlaví takže ted to vypadá že by to měl být kluk pak to bude dlouhatanských 6 let holka))))
muži bylo v početí 25 a mně 24 takže já měla mladší krev a byla to holka
Ale jinak je to tak jak píšu mužský dřív zahynou.
Doporučuje se i nahromadit víc spermii takže tak 12tý den nato šupnout a měla by se zadařit holčička.Před ovulací oni si vyčkají na vajíčko…
Kriste díte se probudilo chjo spala hodinu
Já jsem akorát dočetla jednu knížku, kterou psala arabka. U nich je hodně důležité porodit chlapečka, holčičky jsou brány jako trest za hříchy. Její babička jí poradila, ať se před manželským sexem co nejvíce vzruší, aby byla co nejvíce „připravená“ na sperma. Protože chlapské sperma prý toho moc nevydrží a při nedostatečném zvlhčení nedoplujou k vajíčku, kdežto holčičí jsou sice pomalejší, ale přežijí jakékoliv prostředí. Tak na to zkus s partnerem vlítnout, bez předehry, jen tak rychlovku a uvidíš.
tak moje kamoška z porodnice má kamarádku, která to vypočítává z té krve a prý jí to vždycky vyšlo, jen jednou se sekla, ale to bylo tak-že to bylo u toho páru na hranici s tou výměnou, že byli skoro stejně.
A té mojí kamošce, když čekala malého jí vypočítala taky kluka, ale na utz jí napřed řekli holku a ta počtářka se prý uplně vyděsila, že to není možné, to snad musí mít s někým jiným. No nakonec to ten kluk byl no
Teď zkoušela na mě, ještě jsem to pojistila tím pokusem jestli se snažit před ovu nebo po…chtěla bych teď holku. Tak uvidíme za pár týdnů, co z toho je pravda
akorát teda nevím-my měli dva pokusy před a jeden po-tak záleží, jestli tam ty holčičí zatím stihly dojít
ale odpověď můžu napsat až za několik týdnů.
teda na rychlovku říkaš jo?To mám radost, my jsme tak unaveni že máme samý rychlovky takže to bude zase holka ![]()
soldi co ty tobě to vyšlo těhu?Tenrkát si mně odpovídala na ten e-bay zda vzomínáš
zatím jsme je nekoupili ty testy manžel tomu chce nechat volný průběh věří si že je nepotřebujem
a mně by to docela zajímalo.
borcek já to ted tak sleduju že když si říkám, že to zkoušíme před nevím kdy přsně ta ovulace je … tak musíme že tak zas přemýšlím jestli ty ženský spermie nečíhají tak proto to zkoušíme denně. Aby je zas přebyly ty čerstvý no bude to zajímavé ![]()
Hele tak to zkombinovat - výměnu krve po 7letech + ty dny před ovulací (tak to si neumím ani spočítat
). Hm, my teď budeme mít šanci na holčičku, ale chtěli jsme ještě počkat a to pak bude zase mít chlap mladší krev. A to je jen o 6měsíců mladší. Ach jo.
![]()
S tou krví je to nesmysl, protože v době početí mého syna mi bylo 23 a manželovi 24, takže to nějak nesedí ![]()
A jak se to počítá s tou krví? Já abych věděla, kdy se začít snažit o toho chlapečka
.
Ahojky (princeznaL), tak už znáš, mě
Já bych si staršně přála chlapečka. Né proto, že by jedno pohlaví bylo lepší než to druhý. Jen mě nebaví culíky, sukýnky, šatičky, nehtíčky atd. Jsem sportovní typ. A protože si ho moc přeji, mám dvě holky (17. a 11.). Já trpěla
, když jsme s dcerou lítaly a sháněly šaty do taneční. Teď čekáme třetí a jestli to opět bude holka, tak tu roli šatů přenechám milovanejm sestřičkám. Já fakt na to nejsem.