Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak to si myslím že jste měly o Vánoce postaráno !!! já raději kluka - ale ve finále , mě je to úplně jedno , hlavně ať je to zdravé.
a hlavně A´t už je to všechno tak jak má být a nemám druhé mimodělož. to už by mě trefilo
Tak ohledne te krve, tak u nas to nefunguje - osobne si mylsim, ze vsechny metody jsou 50:50
![]()
Tady jsou primo stranky o tom, jak ovlivnit pohlavi ditete - tak jedine zkusit kombinovat, ale stejne myslim, ze se to naplanovat neda ![]()
A tydy je ta tabulka pro vypocet z krve:
http://www.pohlaviditete.cz/…-podle-krve/
Máme chlapečka a teď čekáme holčičku,jestli jsem předtím dělala něco jinak než teď fakt netuším
jedla jsem stejně,sex byl taky ob den,akorát u kluka byl ještě den po ovu a teď byl naposledy v den ovu.Tak jestli předtím oplodnila nějaká spermijka z poovulace a teď nějaká před ovulací???Vyloženě recept na to si myslím,že není.Dle krve je to kravina a i ten číský kalendář je blbost.Mi to vychází naopak,syn měl být holka a teď mimi mělo být chlapeček ![]()
soldi píše:
ahoj, ci to bude chlapcek alebo dievcatko zalezi cisto od muzskej spermie, takze mozes sa aj rozkrajat a Ty sama to neovplyvnis![]()
je vsak pravda, ze spermie nesuce chromozom Y (chlapcenske) su rychlejsie, ale kratsie preziju, takze ak dojde k styku v den ovulacie je pravdepodobnejsie, ze to bude chlapec.
dievcenske spermie su pomalsie, ale dlhsie preziju, takze ak je styk 1-3 dni pred ovulaciou, je pravdepodobnejsie, ze bude dievca.
ale co som citala statisticky vyskum na tuto temu, tak ta pravdepodobnost, ze budes mat chlapca zo styku v den ovulacie je 6:4. takze nic moc.
to jsem taky cetla..mela by to byt pravda!
uvidíme ja bych měla podle všech výpočtů a testů a pocitů mít kluka. dneska jdeme na ultrazvuk kde by mělo jestli bude drobeček chtít být vidět jak to tedy je no uvidíme jestli výpočty fungují ![]()
Ahoj,tak u mne to taky nesedí.Mám dva rošťáky,které jsme si hodně moc přáli,ale ještě tu jednu princeznu bychom chtěli.Je tu teď u nás doma přepíndíkováno,jelikož i náš pejsvídek je kluk. ![]()
Rady na zplození holčičky nevím,neznám.První syn dle všech těch výpočtů měl být taky holka a jaký je z něho chlap.
![]()
Heidy Klum (modelka) jednou někde dala rozhovor do časopisu,kde uvedla , že nejlepší recept na zplození holčičky je hlídat si ovulaci a před ní je to zaručená holka.
Tak směle do toho.Na babské rady též nedám.U nás se říká, že každý pořádný elektrikář má vždy doma nejméně 3 ženské ( manželka se počítá).Jednoho vyučeného elektrikáře doma mám,ale řemeslo nevykonává a v tom bude asi zakopaný pes,proč je u nás doma samý pindík. ![]()
Držím pěstě,ať každé z vás se povede pohlaví ,které si přejete a když ne,tak se nic neděje,hlavně když to bude zdraví a spokojený.Mě by koneckonců 3 kluk nevadil.Hanka a rarášci
Ahojky, tak já rozhodně žádným výpočtům, nevěřím. Máme doma dvě slečny a než jsme šli do třetího (samozřejmě jsme si přáli chlapečka), jsem pomocí internetu studovala jak na to. Nejvíce jsem věřila metodě rychlejší a pomaleší ( v lékárně jsem si kupovala OVU testy). Pro jistotu jsem si i pohlídala výměnu krve, čínský kalendář, mysterii a podle UZ opět holčička. Takže každý asi někde máme daný jestli to či ono. No hlavně, že jsou prckové zdraví.
PS: jinak doporučuji se neupínat na vytoužené pohlaví, já ho dva dny strašně probrečela a pak další dva dny, že jsem pitomá, že kvůli tomu bulím, místo abych byla ráda, že se mi podařilo bezproblémů otěhotnět ( na druhou dceru jsme čekali tři roky a otěhotněla jsem za pomocí IUI) a že je vše OK.
verveve píše:
Tak ohledne te krve, tak u nas to nefunguje - osobne si mylsim, ze vsechny metody jsou 50:50![]()
![]()
![]()
Tady jsou primo stranky o tom, jak ovlivnit pohlavi ditete - tak jedine zkusit kombinovat, ale stejne myslim, ze se to naplanovat neda
A tydy je ta tabulka pro vypocet z krve:
http://www.pohlaviditete.cz/…-podle-krve/
tak tady podle té tabulky mi první dítě sedí a druhé by měla být holka…no na to si budu muset ještě nějakou dobu počkat
Stejně je v tomhle příroda moudřejší než my a je to jedině dobře, ae čím bysme se bavily že jo? ![]()
Ahoj mamulky a těhulky, já vím, že zdraví miminka je důležitější než všechno ostatní, ale přáli jste si třeba holčičku a byl to nakonec chlapeček či naopak jak jste to nakonec vzali?
Kačenko, přála jsem si hlavně zdravé miminko
Jestli to bude holčička nebo klučík mi bylo fuk ![]()
Katka
Přála jsem si zdravý dítě, to se povedlo, takže jsem šťastná…
Pohlaví snad vůbec není důležitý…
Vždy jsem si přála holčičku, máme dva kluky o třetího jsme přišli a tak jediný moje přání je aby byli děti zdraví ať už mají mezi nožkama co chtějí
Naše Liduška je sice nejúžasnější tvoreček na světě, ale kdyby měla pindíka vůbec bych se nezlobila ![]()
Vzhledem k tomu, že nechci mít jen jedno dítě, doufám, že dojde na obojí… ![]()
Ahoj, nám to bylo úplně jedno, co budeme mít, i kdybychom měli doma 5 kluků nebo 5 holek byli bychom spokojení ![]()