Chlapeček, nebo holčička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3929
22.7.10 18:32

Tak to si myslím že jste měly o Vánoce postaráno !!! já raději kluka - ale ve finále , mě je to úplně jedno , hlavně ať je to zdravé.
a hlavně A´t už je to všechno tak jak má být a nemám druhé mimodělož. to už by mě trefilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
22.7.10 21:28

Tak ohledne te krve, tak u nas to nefunguje - osobne si mylsim, ze vsechny metody jsou 50:50 :-) :-) :-)

Tady jsou primo stranky o tom, jak ovlivnit pohlavi ditete - tak jedine zkusit kombinovat, ale stejne myslim, ze se to naplanovat neda :-)

http://www.pohlaviditete.cz/

A tydy je ta tabulka pro vypocet z krve:
http://www.pohlaviditete.cz/…-podle-krve/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
23.7.10 08:31

Máme chlapečka a teď čekáme holčičku,jestli jsem předtím dělala něco jinak než teď fakt netuším :think: jedla jsem stejně,sex byl taky ob den,akorát u kluka byl ještě den po ovu a teď byl naposledy v den ovu.Tak jestli předtím oplodnila nějaká spermijka z poovulace a teď nějaká před ovulací???Vyloženě recept na to si myslím,že není.Dle krve je to kravina a i ten číský kalendář je blbost.Mi to vychází naopak,syn měl být holka a teď mimi mělo být chlapeček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
23.7.10 08:37
soldi píše:
ahoj, ci to bude chlapcek alebo dievcatko zalezi cisto od muzskej spermie, takze mozes sa aj rozkrajat a Ty sama to neovplyvnis :-P

je vsak pravda, ze spermie nesuce chromozom Y (chlapcenske) su rychlejsie, ale kratsie preziju, takze ak dojde k styku v den ovulacie je pravdepodobnejsie, ze to bude chlapec.

dievcenske spermie su pomalsie, ale dlhsie preziju, takze ak je styk 1-3 dni pred ovulaciou, je pravdepodobnejsie, ze bude dievca.

ale co som citala statisticky vyskum na tuto temu, tak ta pravdepodobnost, ze budes mat chlapca zo styku v den ovulacie je 6:4. takze nic moc.

to jsem taky cetla..mela by to byt pravda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
23.7.10 08:37

uvidíme ja bych měla podle všech výpočtů a testů a pocitů mít kluka. dneska jdeme na ultrazvuk kde by mělo jestli bude drobeček chtít být vidět jak to tedy je no uvidíme jestli výpočty fungují :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
23.7.10 09:10

Ahoj,tak u mne to taky nesedí.Mám dva rošťáky,které jsme si hodně moc přáli,ale ještě tu jednu princeznu bychom chtěli.Je tu teď u nás doma přepíndíkováno,jelikož i náš pejsvídek je kluk. :lol:
Rady na zplození holčičky nevím,neznám.První syn dle všech těch výpočtů měl být taky holka a jaký je z něho chlap. :wink: :pankac:
Heidy Klum (modelka) jednou někde dala rozhovor do časopisu,kde uvedla , že nejlepší recept na zplození holčičky je hlídat si ovulaci a před ní je to zaručená holka.
Tak směle do toho.Na babské rady též nedám.U nás se říká, že každý pořádný elektrikář má vždy doma nejméně 3 ženské ( manželka se počítá).Jednoho vyučeného elektrikáře doma mám,ale řemeslo nevykonává a v tom bude asi zakopaný pes,proč je u nás doma samý pindík. :lol:
Držím pěstě,ať každé z vás se povede pohlaví ,které si přejete a když ne,tak se nic neděje,hlavně když to bude zdraví a spokojený.Mě by koneckonců 3 kluk nevadil.Hanka a rarášci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milli 76
23.7.10 10:51

Ahojky, tak já rozhodně žádným výpočtům, nevěřím. Máme doma dvě slečny a než jsme šli do třetího (samozřejmě jsme si přáli chlapečka), jsem pomocí internetu studovala jak na to. Nejvíce jsem věřila metodě rychlejší a pomaleší ( v lékárně jsem si kupovala OVU testy). Pro jistotu jsem si i pohlídala výměnu krve, čínský kalendář, mysterii a podle UZ opět holčička. Takže každý asi někde máme daný jestli to či ono. No hlavně, že jsou prckové zdraví.
PS: jinak doporučuji se neupínat na vytoužené pohlaví, já ho dva dny strašně probrečela a pak další dva dny, že jsem pitomá, že kvůli tomu bulím, místo abych byla ráda, že se mi podařilo bezproblémů otěhotnět ( na druhou dceru jsme čekali tři roky a otěhotněla jsem za pomocí IUI) a že je vše OK.

• Citovat
  • Upravit
9943
23.7.10 17:02
verveve píše:
Tak ohledne te krve, tak u nas to nefunguje - osobne si mylsim, ze vsechny metody jsou 50:50 :-) :-) :-)

Tady jsou primo stranky o tom, jak ovlivnit pohlavi ditete - tak jedine zkusit kombinovat, ale stejne myslim, ze se to naplanovat neda :-)

http://www.pohlaviditete.cz/

A tydy je ta tabulka pro vypocet z krve:
http://www.pohlaviditete.cz/…-podle-krve/

tak tady podle té tabulky mi první dítě sedí a druhé by měla být holka…no na to si budu muset ještě nějakou dobu počkat :lol: Stejně je v tomhle příroda moudřejší než my a je to jedině dobře, ae čím bysme se bavily že jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
27.8.10 09:11

hölčička X chlapeček

Ahoj mamulky a těhulky, já vím, že zdraví miminka je důležitější než všechno ostatní, ale přáli jste si třeba holčičku a byl to nakonec chlapeček či naopak jak jste to nakonec vzali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
27.8.10 09:14

Kačenko, přála jsem si hlavně zdravé miminko :wink: Jestli to bude holčička nebo klučík mi bylo fuk :-)
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602

Přála jsem si zdravý dítě, to se povedlo, takže jsem šťastná…
Pohlaví snad vůbec není důležitý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651

Vždy jsem si přála holčičku, máme dva kluky o třetího jsme přišli a tak jediný moje přání je aby byli děti zdraví ať už mají mezi nožkama co chtějí :wink: Naše Liduška je sice nejúžasnější tvoreček na světě, ale kdyby měla pindíka vůbec bych se nezlobila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
27.8.10 09:15

Vzhledem k tomu, že nechci mít jen jedno dítě, doufám, že dojde na obojí… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
27.8.10 09:18

taky chci právě páreček :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
27.8.10 09:19

Ahoj, nám to bylo úplně jedno, co budeme mít, i kdybychom měli doma 5 kluků nebo 5 holek byli bychom spokojení 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí