Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@cicmud píše:
Mě tedy na tom nic nenormálního nepřijde, že chodí bez podprsenky, plno žen chodí bez podprsenky běžně, vadí jim, pokud se ti to nelíbí, tak jí na ně nekoukej![]()
Tyjo to nevim kde žiješ, ale já normálně ženský bez podprdy nevídám ![]()
@marcellia podprdy se nenosily nejvic v 80 letech je to hodne videt ve filmech…posledni desetileti nebo i vic je naopak trend podprd.
@marcellia píše:
Ale přece když si bereš plesový šaty bez ramínek a nejde pod to podprda, tak je tam nějakej vyztuženej živůtek, kterej ti ty prsa drží ne,přece si nebereš nějaký volný průsvitný šaty pro vílu, kde ti skáčou kozy?!
Bože
jo některé zde přítomné dámy by asi volily i druhou variantu, ty se nebojí ničeho a ke všemu jim to přijde úplně OK ![]()
Já nechápu proč se o nich píše, když je to vlastně normální, že??? http://prask.nova.cz/…aku-vic.html ![]()
@Anonymní píše:
Já nechápu proč se o nich píše, když je to vlastně normální, že??? http://prask.nova.cz/…aku-vic.html
to je teda neco priserneho…ale to nevadi, ji to vyhovuje, proc se pohorsovat nebo ![]()
Příspěvek upraven 02.09.14 v 19:21
@Krasavicaa píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Že vás to furt baví
Že tě to furt baví číst.
![]()
@tiffany Tvoje obhajobná akce „svobodné kozy“ už hraničí opravdu se vším, pokud má někdo odlišný názor, je automaticky špatný, nevychovaný a nechová se dle etikety.
Ať si každý doma chodí oblečen/neoblečen jak chce, ale přijít na NÁVŠTĚVU bez podprsenky je opravdu při nejmenším zvláštní. Pokud je někdo jiného názoru OK - respektuji to, ale u mě doma by to tedy rozhodně neprošlo!
Jeeeezis, ja te chapu!!!
mne by to teda vadilo siiiiilene!!! todle se podle me nedela… Zname muzsky, jasne ze se na ni (na ne
) manzel diva a to, ze by predem ou okukoval prakticky naha prsa (prusvitne triko je nic) by mi bylo hodne neprijemne.
Z druhe strany. Nelibilo by se asi nikomu, kdyby pred nimi chodil na navsteve napr vas znamy (muz) jen v nejakych prusvitnych trenkach, ve kterych by mu bylo vse videt
.
Co bych delala…nevim. Manzelovi bych nic nerikala, ale jestli mate dobry vztah s brachou, rekla bych asi neco jemu
. Asi uplne narovinu a treba s ni nenapadne promluvi. Pac ji bych nic nerikala. Je to tezky ![]()
Nechápu, co z toho mají ty z vás, co se pohoršují, blijí a pobuřují nad nějakými fotkami. Jenom obracíte svojí agresivitu proti sobě. Nebo mi snad chcete říct, že vám to dělá dobře? To asi těžko.
No kdo chce kam…
@tatranka1 píše:
Jsem někde četla, slyšela. že bez podprdy si může dovolit chodit dívka do 15 let. a pokud jde žena bez podprdy tak pouze v doprovodu svého partnera. patří to normálně do pravidel slušného chování
Tak je to ok. Chodí tam s bráchou. ![]()
@simona.b. píše:
@tiffany Tvoje obhajobná akce „svobodné kozy“ už hraničí opravdu se vším, pokud má někdo odlišný názor, je automaticky špatný, nevychovaný a nechová se dle etikety.
Ať si každý doma chodí oblečen/neoblečen jak chce, ale přijít na NÁVŠTĚVU bez podprsenky je opravdu při nejmenším zvláštní. Pokud je někdo jiného názoru OK - respektuji to, ale u mě doma by to tedy rozhodně neprošlo!
Jo tak tvůj problém, že jsi to s těma kozama vzala vážně.
Já se tu docela bavím, protože ty, které tu píšou o tom, že chodit bez podprsenky je neslušné pak píšou různé vulgarismy a nerespektují druhé, takže na to já poukazuju, ale chápu, že lidi, kteří nejsou zvyklí respektovat druhé, tohle asi moc nepoberou.
@tatranka1 píše:
Jsem někde četla, slyšela. že bez podprdy si může dovolit chodit dívka do 15 let. a pokud jde žena bez podprdy tak pouze v doprovodu svého partnera. patří to normálně do pravidel slušného chování
@tiffany píše:
Tak je to ok. Chodí tam s bráchou.
Dobre
na kazdem hov… se najde moucha