Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Paola21 píše:
Mně přijde zvláštní, žes mu věřila, že nemá peníze a potřebuje půjčit, když je „špičkou v oboru“. A taky s tou půjčkou nechápu, proč měla být na dobré slovo a nemohlo být sepsánou nějaké lejstro (to by mě samotnou odradilo někomu půjčovat milionovou čásku jen tak a ještě do toho lanařit jinýho člověka)..A ne, už bych ho nechtěla ani vidět, natož se u něj kadeřit - že bys k němu šla, tak bys ho finančně podpořila (přece jen, co popisuješ, co s tebou provádí, to bude hezká sumička) a do jeho kapsy by část určitě šla.. a takovýho podvodníka bych podporovat nechtěla ani kdyby mi na hlavně udělal 8. div světa
Příspěvek upraven 23.04.17 v 14:39
V Brně ti mohu doporučit m salon. Kadeřník David. Je opravdu šikovný a to jsem na vlasy pes. K tomu tvému už bych z principu nešla.
No nevím, že nejsi pipina, když bys byla ochotná (kdybys snad měla) půjčit někomu na dobré slovo částku s 6 nulami. Jinak Tvoje starosti a kuvajtskou naftu…
@Klopotkova píše:
Už bych tam nešla, mstil by se, kadeřníků dobrých je…
Já jsem z Prahy, nevím jak v Brně, odkud je zakladatelka..Ono dobrých kadeřníků je hodně, ale když zakladatelka špičkového, tak třeba tady v Praze, a to Praha je velká, jsou ve špičce tak 3 kadeřníci…Přečti si diskuse třeba a Omlazení. cz jak se těžko hledá kadeřník na vyšším levelu…K tématu zakladatelce, jestli se necítíš v té situaci dobře, už bych tam nešla nebo třeba až za čas
Já bych šla, přinejhorším se ti pomstí
pokud ano, tak alespoň budeš vědět na čem jsi a hned si dojdeš k jinému kadeřníkovi, aby ti ten jeho „výtvor“ spravil.
@Zabatko píše:
No nevím, že nejsi pipina, když bys byla ochotná (kdybys snad měla) půjčit někomu na dobré slovo částku s 6 nulami. Jinak Tvoje starosti a kuvajtskou naftu…
Že… mně to celé nějak nesedí. A říct svému kamarádovi, aby nějakému kadeřníkovi půjčil je dost troufalé, bych se styděla, ale slečna/paní je jistě vyšší level…
@Zabatko píše:
Zakladatelka píše, že půjčku zprostředkovala a nakonec k ní nedošlo a že mělo jít o písemnou dohodu mezi kamarádem a kadeřníkem, kde o podmínkách neví. Navíc si myslím, že není nutné psát na emiminu tímhle stylem a že by bylo dobré držet se tématu diskuse (a to není o půjčce, ale zda tam má chodit dál). A ztráta důvěry mi přijde opravdu jako starost…Navíc nejde u kadeřníka o malé peníze, chodím k Brabcovi na Praze 1,platím kolem 5000 až 6000 a hlavně blbě udělané vlasy jsou další výdaje a hlavně na dlouho zregenerovávat např. po špatné barvě zničené vlasy, takže starost o dobrého kadeřníka a jeho výběr považuji za opravdu starost.
Zakladstelko, a co Franta Brabec, Fellini, Praha? Zkus, uvidíš
@Klopotkova je mi divne, ze tento vyssi level resi sve problemy na emiminu. jestli jen nekdo nema dlouhou nedeli ![]()
@pussy85 píše:
@Klopotkova je mi divne, ze tento vyssi level resi sve problemy na emiminu. jestli jen nekdo nema dlouhou nedeli
Taky mě to napadlo, je to celé absurdní. ![]()
@kaja00 píše:
Já bych šla, přinejhorším se ti pomstípokud ano, tak alespoň budeš vědět na čem jsi a hned si dojdeš k jinému kadeřníkovi, aby ti ten jeho „výtvor“ spravil.
Od nějaké úrovně služeb neexistuje prostě, že by se to nepovedlo nebo že by jí to schválně udělal špatně, to prostě neudělá, nedovolí si to. Chodím do Fellini, pak občas do Jalty na Praze 1 a dřív k Petře Měchurové a tady prostě v těhle salonech úplně průšvih to není nikdy.Je fakt, že když má zakl. vysoké nároky, tak je zvyklá na nějaký level a bude obtížněji hledat ![]()
@pussy85 píše:
@Klopotkova je mi divne, ze tento vyssi level resi sve problemy na emiminu. jestli jen nekdo nema dlouhou nedeli
Myslíš, že na emimino nechodí lidi s vyššími příjmy? Nebo že kdo má vyšší příjem, nemá starosti?
Jinak s půjčkou, když budeš pozorně číst, tak ona píše, že měl půjčovat movitý kamarád na úrok (ne zakladatelka),takže evidentně jak to chápu já se půjčujícímu mělo vyplatit zariskovat
No, budu končit, zakladatelko, jestli máš chuť, písni mi SZ, dám ti ještě 1 kontakt na kadeřníka z Prahy, vyhrál soutěž kadeřník roku pžed pár lety, ale nové lidi nebere, proto pošlu jen přes SZ a doporučila bych tě, kdybys chtěla. Mám dlouhé a léta barvené, tak vím o hledání kadeřníka své ![]()