Chodíte nemocní do práce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22939
29.1.17 20:17

Odpovídám jen na dotaz.
Bytostně nesnáším lidi, kteří chodí do práce nemocní a co víc, i s atb.
Oni to omlouvají, že MUSÍ chodit do práce, že potřebují peníze.

Ale nakonec se objeví v nemocnici, a hrozně se diví, že tělo prostě začalo stávkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
30.1.17 08:15

@jitka 11 Souhlasím! Je to totálně neohleduplné. Já pracuju v kanceláři, v open space. Když někdo chodí do práce nemocný, chytí to od něj každý druhý. Mám roztroušenou sklerózu a i blbé nachlazení může nemoc poškádlit a vyvolat ataku. Pak je mi, s prominutím, úplně jedno, že někdo přijde o prachy, když já kvůli němu přijdu o několik měsíců aktivního života :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.17 08:57
@Kriky píše:
@jitka 11 Souhlasím! Je to totálně neohleduplné. Já pracuju v kanceláři, v open space. Když někdo chodí do práce nemocný, chytí to od něj každý druhý. Mám roztroušenou sklerózu a i blbé nachlazení může nemoc poškádlit a vyvolat ataku. Pak je mi, s prominutím, úplně jedno, že někdo přijde o prachy, když já kvůli němu přijdu o několik měsíců aktivního života :zed:

souhlasím s Vámi i s Jitkou. takhle chodila do práce nachcípaná moje kolegyně 14 dní, já jsem to nakonec od ní chytla a měla jsem zkažené celé vánoce, protože mě skolila totální viróza. ted po měsíci se mi to vrátilo. jsem na neschopence, nebot bych ani nebyla schopná do práce dojít. takže já nemocná nechodím. ono to tělo to jednou těm lidem sečte a pak se budou divit, až jim selže třeba srdce…zdraví máme jen jedno a kdo nám ho vrátí?? žádný zaměstnavatel.

• Citovat
  • Upravit
359
30.1.17 08:58
@jitka 11 píše:
Odpovídám jen na dotaz.
Bytostně nesnáším lidi, kteří chodí do práce nemocní a co víc, i s atb.
Oni to omlouvají, že MUSÍ chodit do práce, že potřebují peníze.Ale nakonec se objeví v nemocnici, a hrozně se diví, že tělo prostě začalo stávkovat.

ano souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.17 09:04
@Everyone píše:
Ahoj,mám dilema. beru dnes 8 den ATB, dobírat je budu v úterý ráno. Myslíte, že je dobrý nápad jít s ATB už zítra do práce (t. j. nechat se ráno uschopnit)? Tlačí mě peníze a také smlouvu na dobu určitou.

já bych do práce nešla, až po dobrání antibiotik.jsi oslabená a můžeš chytit, kde jaký bacil. já takto chodila do práce a do měsíce se mi nemoc vrátila a skolila mě, že jsem byla doma další 2 týdny. takže můj názor je dobrat a pak nastoupit do práce, oni se to bez tebe již nezblázní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.17 09:06
@Everyone píše:
@SIMONA1234 U nás ve škole to teď řádí hrozně. Chybí polovina dětí, a ve školce u malé to samé..

Myslíš, že ty dva dny doma to ještě zachrání? jde mi o smlouvu na dobu určitou..tak si říkám, že každý den v práci dobrý..

Já se cítím už dobře

to se cítit dobře můžeš…ale nejvíce se chytají bacili od děti. největší přenašeči na dospělé jsou děti, tak aby jsi pak do týdne neodpadla. já bych byla už do pátku doma.

• Citovat
  • Upravit
Everyone
30.1.17 17:18

Nakonec pujdu do prace ve stredu.Atb doberu v UT. V patek mame pololetni prazdniny..

Rozhodlo i to, ze mala ma kasel, tam bude doma se mnou.
I tak budu brat prd.

• Citovat
  • Upravit
3477
27.8.17 08:54

A co člověk, který pracuje v kuchyni? Měl by chodit normálně do práce, když je nachlazeny? :) :D Já myslím, že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
27.8.17 09:00
@Kelly3 píše:
A co člověk, který pracuje v kuchyni? Měl by chodit normálně do práce, když je nachlazeny? :) :D Já myslím, že ne.

no hlavně když chodí tak by měl být natolik uvědomělý, že by měl používat ochranné pomůcky (roušku)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
27.8.17 09:29
@Kelly3 píše:
A co člověk, který pracuje v kuchyni? Měl by chodit normálně do práce, když je nachlazeny? :) :D Já myslím, že ne.

Ja zazila ve velmi znamem retezci fastfoodu holky v kuchyni, ktere behaly na zachod zvracet a s prujmem, kdyz prisel vedouci, tak je vyhnal domu, ale zkratka musely tam vlizt a nekolik hodin byt :cert: Fakt jsem to nepichopila, to uz by bylo lepsi, kdyby bylo kvuli nedostatku lidi zavreno nez tohle. Pak se clovek divi, kde chytil strevni virozu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
27.8.17 09:34

Pokud pracuje v kuchyni a má kontakt s jídlem, tak tam podle mého nemá co dělat ( ruku na srdce komu by nevadilo v restauraci, že mu jídlo chystal někdo nemocný) Ale zase chápu, že spoustu lidí si bohužel marození dovolit nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
27.8.17 13:10

Já sem chodila šest let do práce s jakoukoli nemocí. Nedělám v kuchyni ale pak se mi to vymstilo…At mám jakoukoli nemoc tak jsem prostě doma v klidu a teple těch pár korun mi za zdraví nestojí…A navíc lečená nemoc je doma daleko dřív vyléčená doma v klidu než v práci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.9.17 08:28

No moje maminka ani můj taťka doma nezůstávají jelikož si to nemohou dovolit moje mamka maká i víkendy jen proto aby zaplatila vše co má… Nedávno měla angínu když to volala do práce šéf ji řekl ať si ji vezme ale pak ať si přijde jen pro výpověď… A taťka dělá velice fyzicky namáhavou práci a to se mu odráží na bolestech ale ať ho bolí cokoli sebevíc nezůstane doma… Já se omlouvám ale z mého pohledu to vidím tak že se hraníte tím že lidé jsou sobečtí když přecházejí nemoce ale už nevidí veliká spousta z vás míle maminky že v některých rodinách i den na neschopence udělá čáru přes rozpočet… Omlouvám se jestli jsem někoho urazila nebo tak.. Je to jen můj názor :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
21.9.17 08:41

V mém okolí chodí do práce nemocní všichni. Dokud se zvednou z postele ta jdou. Neschopenku si finančně nemůžou dovolit. Jen pár vyvolených co má pak možnost si to dopracovat.

Lidi z nižších vrstev chodili nemocný do práce vždycky. A nejspíš to tak i vždycky bude. Léčit se doma v klidu je a byl luxus co si ne každý může dovolit. A prohlašovat ty lidi za sobce, jen protože já se mám dobře. Je samo o sobě sobecký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
21.9.17 08:44

Pracuju na pul uvazku a mam doma rocni dite.Jsem nachlazena (pravdepodobne od deti z praci).Do prace musim, vedouci argumentuje, ze nahlazeni jsou vsichni a predevsim s malou si doma neodpocinu uz vubec. Litam okolo ni vic, nez v praci. Takze ano chodim do prace i s nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí