Chování dítěte ve škole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1109
27.6.16 17:57

Autorko, nebudu se tu dohadovat s lidma, co ti pisi nesmysly, jak kluk, co se brani verbalni sikane holek, jednou nekoho znasilni.
Jak jsem psala, byla jsem svedek tehoz, jsem si jista, ze verze „pancelky“ neni cela, a ze by na to nekdo jiny mel docela odlisny nahled.

Tudiz tema prestanu sledovat, jestli chces, napis mi SZ, rada ti napisu, co vim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
27.6.16 17:58
Tak, ze matka musi urychlene jednat! Sehnat detskeho psychiatra a zmenit skolu.
@Lychee13 píše:
@lear Byla jsem svedkem tehoz, v me tride, ten kluk se nakonec zabil.
A jak jsi pomohla Ty touto větou? :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
27.6.16 17:59
@lear píše:
Autorko, nebudu se tu dohadovat s lidma, co ti pisi nesmysly, jak kluk, co se brani verbalni sikane holek, jednou nekoho znasilni.
Jak jsem psala, byla jsem svedek tehoz, jsem si jista, ze verze „pancelky“ neni cela, a ze by na to nekdo jiny mel docela odlisny nahled.Tudiz tema prestanu sledovat, jestli chces, napis mi SZ, rada ti napisu, co vim :kytka:

Ty jsi u toho byla? Nebo tentokrát jsi dle své žádosti o rady a názory pouze skutečně odborné klinickým psychologem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
27.6.16 18:01
@lear píše:

Ale to stejné ji napsaly i ostatní, tak nechápu proč už v několikáté diskuzi si hraješ na hvězdu, která všude byla, od všeho má klíče a někde byla i dvakrát. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
27.6.16 18:02

@hanka.br. jasne, muze si za to sam - spatne mluvi, decka se mu smeji, nema kamarady, muze si za to sam.

A ano, samozrejme, ze pak moduluje to chovani, ze sikanuje druhe, aby kdyz vidi, ze se toho vetsina chytla, ze to presme ruje na nekoho jineho.

To bys jako ucitelka mohla vedet.
Ale zacinam mit dojem, ze ty jsi presne ta ucitelka, co obeti sikany jeste vic viktimizuje, ze „si za to muzou sami“, misto, aby je chranila, presne jak jsem to videla nazivo ja.

Je na autorce, jak se tomu postavi, nedelej ZASE DALSI TEMA zase cele o tobe, prosim. O tobe totiz opravdu neni. Jsi kvalifikovana, nazor jsi nam rekla, nepis sem dalsich 40 prispevku, kde me budes zkouset a vypisovat nekonecne radky svych uvah, autorku to nezajima, stejne jako to nezajimalo autorku prispevku o sezeni deti.
Shazujes se takovou egocentricnosti, a nemas to zapotrebi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
27.6.16 18:02

@lear Podle zakladatelky byl takový už na školce a je takový i doma. Akorát se to tolik očividně neřešilo, protože ve školce byl přece ještě malý chlapeček, co neví, co dělá a nerozumí tomu, a doma to bere matka na lehkou váhu. To dítě patří k psychiatrovi. Okamžitě. A dlouhodobá terapie. Ano, možná je také šikanovaný, ale tohle chování měl i předtím, takže možná byl šikanovaný, protože sám šikanoval, a pak se to jenom stupňovalo. Jenom teoretizuji, to tady všichni, ale pokud to dítě opravdu dělá, to co zakladatelka píše, tak se to musí řešit hned. A ne jako „chudáček malinkej“, ne, musí vědět, že to, co dělá, je velmi špatné chování!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
27.6.16 18:03
@lear píše:

Změna školy může být častěji spíše velmi zlou radou, která napáchá mnohem víc škody než užitku. V téhle chvíli si dovolím toto napsat, protože jsem odborník na rozdíl od tebe. Problém odsune, nechá prohloubit, konce pak mohou být velmi špatné. Prosím, vynech tyto rady, jsi zaujatá, problematiku neznáš. Dopouštíš se přesně toho, co jsi ve své diskuzi kritizovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
27.6.16 18:04

@KimL pisu totez, ale ty ji nepis, jak maly kluk, co se brani holkam, je hajzl, co chce znasilnovat.

Zavidis mi?
@Lychee13 píše:
Ale to stejné ji napsaly i ostatní, tak nechápu proč už v několikáté diskuzi si hraješ na hvězdu, která všude byla, od všeho má klíče a někde byla i dvakrát. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
27.6.16 18:05

A ty jsi dite videla, abys radila, co ma delat? Nejsi zadny odbornik, sikanu sama schvalujes, tak proc nekomu radis, co ma delat.
Aby melo dite jeste vetsi trauma, a ty ses jako ucitelka citila dobre.

Pisu naposled, nedelej zase dalsi tema cele o sobe.
@hanka.br. píše:
Změna školy může být častěji spíše velmi zlou radou, která napáchá mnohem víc škody než užitku. V téhle chvíli si dovolím toto napsat, protože jsem odborník na rozdíl od tebe. Problém odsune, nechá prohloubit, konce pak mohou být velmi špatné. Prosím, vynech tyto rady, jsi zaujatá, problematiku neznáš. Dopouštíš se přesně toho, co jsi ve své diskuzi kritizovala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
27.6.16 18:07
@lear píše:
@hanka.br. jasne, muze si za to sam - spatne mluvi, decka se mu smeji, nema kamarady, muze si za to sam.

A ano, samozrejme, ze pak moduluje to chovani, ze sikanuje druhe, aby kdyz vidi, ze se toho vetsina chytla, ze to presme ruje na nekoho jineho.

To bys jako ucitelka mohla vedet.
Ale zacinam mit dojem, ze ty jsi presne ta ucitelka, co obeti sikany jeste vic viktimizuje, ze „si za to muzou sami“, misto, aby je chranila, presne jak jsem to videla nazivo ja.

Je na autorce, jak se tomu postavi, nedelej ZASE DALSI TEMA zase cele o tobe, prosim. O tobe totiz opravdu neni. Jsi kvalifikovana, nazor jsi nam rekla, nepis sem dalsich 40 prispevku, kde me budes zkouset a vypisovat nekonecne radky svych uvah, autorku to nezajima, stejne jako to nezajimalo autorku prispevku o sezeni deti.
Shazujes se takovou egocentricnosti, a nemas to zapotrebi.

Jak tohle víš? Možná to nezajímá tebe, protože mám pravdu, ale jestli to zajímá nebo nezajímá autorku, to nech laskavě na ni. A přečti si pro sebe svou poslední větu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
27.6.16 18:08

Kde mas k tomuhla data? Peer-reviewed clanek v odborne literature.

Nemas, je to jen pocit a „zkusenost“ ucitelky prvniho stupne ZS.
Kluka terorizuji, mozna ho terorizuje i ucitelka, co si na nej zasedla a ted si vola tatinka do sborovny. Proc nerekla nic drive? Proc neupozornila na situaci z dlouhodobeho hlediska?

@hanka.br. píše:
Změna školy může být častěji spíše velmi zlou radou, která napáchá mnohem víc škody než užitku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
27.6.16 18:08
@lear píše:
@KimL pisu totez, ale ty ji nepis, jak maly kluk, co se brani holkam, je hajzl, co chce znasilnovat.Zavidis mi?

Nezávidím, je mi Tě líto, protože si tímto chováním asi něco kompenzuješ. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
27.6.16 18:10

@hanka.br. myslim, ze to je z reakci autorky v dane diskuzi dost zrejme, ktera odpoved pro ni mela smysl, a tve zkouseni me osoby to nebylo.

@Lychee13 píše:
Nezávidím, je mi Tě líto, protože si tímto chováním asi něco kompenzuješ. :nevim:

Zastavam se tech, na ktere ostatni plivou, protoze to nikdo jiny neudela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
27.6.16 18:11

@lear Já neříkám, že je hajzl, co chce znásilňovat. Já říkám, že z takových bez správné výchovy případně léčby, rostou hajzlové, co chcou znásilňovat. Přece si nemyslíš, že znásilňovači jsou nějaké mystické osoby, které se někde objeví z ničeho nic, a pak znásilňují někde v křoví u cesty. Právě většinou jsou to úplně „normální“ lidi, do kterých by to člověk ani neřekl, ale kteří mají (právě díky výchově a včasnému nezasažení při prvních projevech - jako má zakladatelky syn) předsudky vůči ženám, které ani pomalu nevidí jako plnohodnotné lidi. Pak stačí trochu víc opít, a je to, že ano?
Zakladatelka má výhodu, že je kluk ještě malej a můžou s ním pracovat, pak z něj může vyrůst úplně v pohodě týpek, co bude dobrým mužem i člověkem. Ale pokud to řešit nebude, tak může být zle. A vzhledem k tomu, že už teď směruje svou agresi a frustraci směrem k děvčatům, tak je na místě být ostražitý. Každý, i vrah, zloděj a násilník, byl kdysi dítětem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
27.6.16 18:14

Ježiš to jsou zas reakce, ani jedna z vás tam nebyla, nevíte jak a proč se to stalo, ale už hned z kluka děláte nasílníka a většíte budoucnost, co z něj bude :roll:
Zakladatelko souhlasím, že je třeba urychleně navštívit psychologa a dál uvidíte. Jestli můžu poprosit, mohla by jsi mi napsat sz, aby ses nemusela odtajnovat:Chtěla bych se na něco yeptat, ale jak vidíš, raději soukromě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí