Chování jak z hororu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
566
22.10.14 11:59

Jenom pročítám, zkušenost podobnou žádnou nemám, za to husinu jako prase jo! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179

Já věděla, že to nemám číst :D Mám z toho husinu. Na tyhle dětské záhady věřím a mám respekt z věcí mezi nebem a zemí. Jestli „něco“ jednou uvidí moje holka, tak se asi počůrám strachy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
@tlucis píše:
Nechala bych si od ni toho pana namalovat a zjistila si neco o tom na netu, popr vyhledala odbornika… moje dcera je este prtava ale porad sleduje stropy a rohy v mistnostech… mame starej barak, a puvodni majitel co ho postavil se tady kdysi na vanoce zastrelil… takze ocekavam, ze tady nejake energie budou… planuju to resit jakmile budu mit trochu cas a mala se o tom treba rozpovida…

Mi běhá mráz po celém těle. Ale víš co, dcera byla na rohy jako mimino také zaujatá a to máme novostavbu. Ale docela na tyhle „věci“ věřím (negativní energie). Sama jsem od mala nejezdila ráda na chalupu, vůbec se mi tam nelíbilo a ani nevím proč. Pro mě prostě špatné prostředí a energie. Ale nikde jinde jsem to tak neměla a nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
22.10.14 12:00

@celipipka54
Je to novej dum, manzel ho stavel pred 8mi lety cca a od ty doby tu bydlime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
22.10.14 12:01

@randr jasne,nejak sem nepatrala jak mas starou holcinu… nicmene pokud to bude pretrvavat muze zkusit tady najit tu diskuzi je to tusim syn vidi duchy nebo tak nejak…je tam kupa mamin co se v tomto orientuje.. treba nekdo poradi… budes klidnejsi a mala treba taky… kdyz niz tak si potvrdis ze ma bujnou fantazii ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
22.10.14 12:03

Pardon za preklepy, tablet je potvora :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
22.10.14 12:04

Kdyby nekdo mel rad horory aa chtel zkusit pochopit detskou fantazii a tak… doporucuji film insidious…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
22.10.14 12:05

Od te doby co sem ho videla tomu verim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
22.10.14 12:08

Ahoj mám doma to samé, malýmu je skoro dva a pul..
Začalo to tím, že se bál v koupelně, že tam je wuáá,( to je pro něj něco jako strašidlo)..Kolikrát dostal uplnej záchvat pláče, že tam prostě nebude..Říkám, mu že tam nic není, že to je dobrý..to někdy funguje..
Pka to začalo v pokoji, prostě začal ječet, že tam je taky pán a wuááá, že se bojí..
Jednou za mnou z pokoje doslova přiběhnul uplně vyděšenej. že tam je pán..
Já nevím, možná fantazie, nebo se začal prostě bát bubáku..
Já jako dítě jsem tohle měla moc dobře si pamatuju, co všechno jsem viděla..Tak jen doufám, že to nemá po mě a hlavně. že se toho nebude bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
22.10.14 12:09

Tak mě tohle dělala malá kolem dvou let taky, řekla bych, že vtý době mají děti asi nějaká „vidění“ a pak je to pustí..ikdyž někoho třeba ne že jo… :D 'Třeba když jsem malou oblíkala a najednou se směje jakoby na někoho za mnou a říká, tam je pán a smála se na něj dál, tak mě jen zamrazilo. Pak jsem jí jednou v koupelně sprchovala a najednou říká, za tebou je paní 8o měli jsme koupelnu skorem metr na metr tak mě vtý malý koupelně docela oblil pot… A pak to byla o něco menší a seděla na přebalováku a najednou se začala usmívat do kouta a vzala hračku nebo co bylo po ruce a říká naaaa…a podává to směrem do kouta, to šli vtu chvíli na mě přímo mdloby. :mrgreen: Ale pak jsem si řekla, m že když se směje tak to nebude tak špatný a nechala jsem to být. ale někde jsem četla, že do určitýho věku prý děti vidí své strážné andělé.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12505
22.10.14 12:12

No mě nejvíc štve, že se toho bojí,.Jo kdyby se na to smál, ale on se fakt bojí.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
22.10.14 12:13

ONo se i rika ze by se deti nemely bubakama jakoby strašit… :nevim: ze si je pak vymysleji a umyslne se boji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
22.10.14 12:18

Jééé, to jsme taky měly. Úplně Tě chápu, člověka to řádně vyděsí. U nás se to dělo v necelých Adélčiných třech letech, kdy nás opakovaně navštívil „fousatej pán“. Uff, skoro jsem už na něj zapomněla. Onehdy jsem se z toho vypsala v jedné mé povídce na literu , tak třeba mrkni :-).
Jinak po pár dnech to naštěstí přešlo a fousáč se už nevrátil. Byl u nás, nebo nebyl, nevím, těžko říct. Naštěstí to samo ustalo a už se to neděje. Za sebe doporučuju to moc nerozmazávat, ale ani nezlehčovat nebo nepopírat. Věnovat tomu pozornost, ale ne nijak přehnaně a nedělat kolem toho nějaký zvláštní tanečky. Myslím, že to brzy přejde. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
@Prcek88 píše:
No mě nejvíc štve, že se toho bojí,.Jo kdyby se na to smál, ale on se fakt bojí.. :?

To je blbý nooo, ale tak snad to brzo přejde. Moje malá tak jeden čas nechtěla spát ani za nic ve svým pokojíčku. Že tam nechce být, že se bojí stínu a kolikrát v noci přiběhle se šíleným brekem, že jsem vždycky leknutím úplně nadskočila. A takmě vynervila, že jsem se vtom pokjíčku pak taky cítila divně… :nevim: Naštěstí už vtom bytě nejsme :D

• Citovat
  • Upravit
12505

@tlucis To my spíš wuaa říkáme třeba dinosarovi a lvovi..Byl třeba v Dinoparku a bál se..On se bojí toho zvuku..Ne, že bysme ho přímo strašily bubákem..Spíš, mě děsí to, že přiběhne z pokoje ubrečenej, že tam je pán..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí