Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
valkil píše:MUFICE píše:nejspíš by jim to nevadilo, ne?Anonymní píše:Tak k nim jedte taky na víkend a pěkně jim to v tom paneláku osladMUFICE píše:Už jsem na začátku psala, že to tak oplácet nemůžu, protože k nim jezdíme jen na otočku, oni na celý den nebo i delší dobu. Jsou z paneláku a my máme zahrádku…
Tak to je teda drzost, bych je s tímto chováním rychle vypakovala z baráku![]()
Jedte k nim na návštěvu a chovej se tam stejně, pak jim konečně dojde, že tohle se fakt nedělá
Zakladatelka
Tak s tou zahrádkou to v paneláku nejde to je jasný
Spíš jsem to myslela tak, že bych se jim taky hrabala ve věcech v ložnici a vizitírovala v šuplíčkách v obýváku, chodila do lednice, jak mě napadne a komentovala třeba, proč mají takové a makové takhle uspořádané a že by to měli změnit ![]()
Anonymní píše:MUFICE píše:Mají velmi malé 1+1, tak máme s víkendovými návštěvami smůlu. My jsme navíc doma vázaný, protože máme psa, tak nikam nejezdíme…Anonymní píše:Tak k nim jedte taky na víkend a pěkně jim to v tom paneláku osladMUFICE píše:Už jsem na začátku psala, že to tak oplácet nemůžu, protože k nim jezdíme jen na otočku, oni na celý den nebo i delší dobu. Jsou z paneláku a my máme zahrádku…
Jedte k nim na návštěvu a chovej se tam stejně, pak jim konečně dojde, že tohle se fakt nedělá
Zakladatelka
Tak tam jedte na celý den a klidně se psem a ten jim může od špinavých pacek zamazat koberce, gauč apod., at si taky užijou ![]()
tak to by mi taky vadilo, hlavně přeorganizování lednice. Ale bohužel nevím, jak poradit, protože pokud jsi jim to už řekla a oni to nezměnili, je to asi marné
Snad jen to nepřezouvání bych se snažila změnit s tím, že až tam bude lézt prcek, mohli by si dávat pozor.
Ale naprosto chápu, že ti to vadí, já bych šílela ![]()
MUFICE píše:Anonymní píše:Tak tam jedte na celý den a klidně se psem a ten jim může od špinavých pacek zamazat koberce, gauč apod., at si taky užijouMUFICE píše:Mají velmi malé 1+1, tak máme s víkendovými návštěvami smůlu. My jsme navíc doma vázaný, protože máme psa, tak nikam nejezdíme…Anonymní píše:Tak k nim jedte taky na víkend a pěkně jim to v tom paneláku osladMUFICE píše:Už jsem na začátku psala, že to tak oplácet nemůžu, protože k nim jezdíme jen na otočku, oni na celý den nebo i delší dobu. Jsou z paneláku a my máme zahrádku…
Zakladatelka
Obávám se, že náš velký pes zvyklý venku, by to tam nedal. Navíc tchýně má alergii a panickou hrůzu ze psů, tak to bych jí neudělala. A za celý den bych měla vymluvenou díru do hlavy
Tak v rámci svého duševního zdraví to oželím. Navíc tam není co dělat. Jen sedět na nepohodlné židli a čumět na bednu ![]()
Ale jakou musí mít ty lidi povahu,když se klidně nacpou někomu do lednice
Řekla bych jim to narovinu,teď to je lednice,abys je za chvíli neměla v baráku jak doma ![]()
Tak v tom případě nezbývá než jim dát ultimátum, bud se u tebe budou chovat podle tvých pravidel nebo at k vám nejezdí vůbec.
chápu!
když nezabírají náznaky asi bych to řekla otevřeně.. jak to je! popř. přes manžela! protože ten by se tě teda měl zastat! v chodbě bych jim hned nachystala přezůvky.. aby věděli co od nich čekáš s tím, tady máte bačkory.. pantofle.. a pak bych řekla a dost! když se ti něco nezdá a řekla to!
je to těžké!
k nám moc návštěv nejezdí,ale ti co jezdí tak jsou v pohodě..
ale nevychované návštěvy taky nemusím!
![]()
Anonymní píše:MUFICE píše:Obávám se, že náš velký pes zvyklý venku, by to tam nedal. Navíc tchýně má alergii a panickou hrůzu ze psů, tak to bych jí neudělala. A za celý den bych měla vymluvenou díru do hlavyAnonymní píše:Tak tam jedte na celý den a klidně se psem a ten jim může od špinavých pacek zamazat koberce, gauč apod., at si taky užijouMUFICE píše:Mají velmi malé 1+1, tak máme s víkendovými návštěvami smůlu. My jsme navíc doma vázaný, protože máme psa, tak nikam nejezdíme…Anonymní píše:Tak k nim jedte taky na víkend a pěkně jim to v tom paneláku osladMUFICE píše:Už jsem na začátku psala, že to tak oplácet nemůžu, protože k nim jezdíme jen na otočku, oni na celý den nebo i delší dobu. Jsou z paneláku a my máme zahrádku…
ZakladatelkaTak v rámci svého duševního zdraví to oželím. Navíc tam není co dělat. Jen sedět na nepohodlné židli a čumět na bednu
No vida vida..hrůza ze psů..A kdepak je ten váš pejsek, když jsou u vás na víkend?? Já bych ho postavila na zahradu a už by se nikdo necoural ![]()
Píšeš, že máme domeček s manželem.. Je to stavěný domek a nebo kupovaný..
Mě toto dělala tchýně.. My jsme měli totoš po nich jejich byt, kde už to měl sice manžel přepsané, ale pořád to brala jako, že je to Pavla.. Pavle ty to tady máš útulné, nikdy neřekla vy máte a nebo Petro máš to tady…
Taky přišla, hned do ložnice co máme nového atd.
zimi píše:
Píšeš, že máme domeček s manželem.. Je to stavěný domek a nebo kupovaný..
Mě toto dělala tchýně.. My jsme měli totoš po nich jejich byt, kde už to měl sice manžel přepsané, ale pořád to brala jako, že je to Pavla.. Pavle ty to tady máš útulné, nikdy neřekla vy máte a nebo Petro máš to tady…
Taky přišla, hned do ložnice co máme nového atd.
Je to domeček, který jsem zdědila po prarodičích ještě předtím než jsem manžela poznala. Kus jsme si přistavili až spolu.
Tak to nechápu vůbec
Už bych pochopila, kdyby to viděli, že je to jenom manželův domek, ale takto to je mazec.
Lizbeth píše:Anonymní píše:No vida vida..hrůza ze psů..A kdepak je ten váš pejsek, když jsou u vás na víkend?? Já bych ho postavila na zahradu a už by se nikdo necouralMUFICE píše:Obávám se, že náš velký pes zvyklý venku, by to tam nedal. Navíc tchýně má alergii a panickou hrůzu ze psů, tak to bych jí neudělala. A za celý den bych měla vymluvenou díru do hlavyAnonymní píše:Tak tam jedte na celý den a klidně se psem a ten jim může od špinavých pacek zamazat koberce, gauč apod., at si taky užijouMUFICE píše:Mají velmi malé 1+1, tak máme s víkendovými návštěvami smůlu. My jsme navíc doma vázaný, protože máme psa, tak nikam nejezdíme…Anonymní píše:Tak k nim jedte taky na víkend a pěkně jim to v tom paneláku osladMUFICE píše:Už jsem na začátku psala, že to tak oplácet nemůžu, protože k nim jezdíme jen na otočku, oni na celý den nebo i delší dobu. Jsou z paneláku a my máme zahrádku…
ZakladatelkaTak v rámci svého duševního zdraví to oželím. Navíc tam není co dělat. Jen sedět na nepohodlné židli a čumět na bednu
Lizbeth píše:Anonymní píše:No vida vida..hrůza ze psů..A kdepak je ten váš pejsek, když jsou u vás na víkend?? Já bych ho postavila na zahradu a už by se nikdo necouralMUFICE píše:Obávám se, že náš velký pes zvyklý venku, by to tam nedal. Navíc tchýně má alergii a panickou hrůzu ze psů, tak to bych jí neudělala. A za celý den bych měla vymluvenou díru do hlavyAnonymní píše:Tak tam jedte na celý den a klidně se psem a ten jim může od špinavých pacek zamazat koberce, gauč apod., at si taky užijouMUFICE píše:Mají velmi malé 1+1, tak máme s víkendovými návštěvami smůlu. My jsme navíc doma vázaný, protože máme psa, tak nikam nejezdíme…Anonymní píše:Tak k nim jedte taky na víkend a pěkně jim to v tom paneláku osladMUFICE píše:Už jsem na začátku psala, že to tak oplácet nemůžu, protože k nim jezdíme jen na otočku, oni na celý den nebo i delší dobu. Jsou z paneláku a my máme zahrádku…
Doma na zahradě, ona mu dá povel: Sedni a zůstaň. On poslechne a ona může kam chce. Když ten náš pes je takový dobrák, že poslouchá úplně všechny
![]()
Ale jako nápad to není špatné, asi si půjčím od sousedů jejich pitbully
![]()
Tak nejúčinnější asi bude, když manžel rodičům vysvětlí, jak to u vás chodí a že si nesmí dovolovat vám tam dělat bordel a chovat se, jak kdyby jim to tam patřilo. Doma snad taky nechodí po koberci v botech od bláta???
Tak, kdyby tohle dělaly menší děti, tak bych to možná i pochopila, ale dospělí lidé ![]()
no, tak tohle je už fakt neúnosný … u mě si jednou tchánovci neumyli ruce a hnali se k malý-měla 3 týdny. Tak jsem je tak sjela, že od tý doby mi všichni hlásí, že si myjí ruce
Řekla jsem jim to rovnou od plic a je od nich klid. Takže to udělej zrovna tak, ať z tebe mají aspoň trochu vítr, jinak ti z bytu brzy udělají pastoušku ![]()