Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to proste mama no, teta ma syna skoro 30 let a taky obcas pride a chce syna obejmout a tak, nevidim na tom nic spatnyho. Treba az jednou budou vnoucata bude chodit pusinkovat je ![]()
@Kriss Tina tak ono je rozdíl obejmout syna na pozdrav a celou noc nespat, když jde na noční. Kdyby měl soud nebo operaci, tak to pochopím, ale noční?
@Wall-e píše:
Ahoj, jsem tu nově zaregistrovanáA jdu si k vám pro rady.
Mám přítele on 21let já 21let. Bydlíme spolu už pul roku..a jsme spolu 2 roky. Mám problém s přítele mámou. Přítel má ještě bráchu, asi o 6 let staršího. Chlastá, kouří, je to sprosťák…Jde o to, že se tchyně chova jako kdyby přítel byl maly miminko! Samy Marečku, Marynku…Hlazeni, pusinky. Jo je to jeho mama. Ale on je dospělej…žije semnou, spi semnou… minulej tejden měl přítel noční a ona mu rano napsala smsku: Ahojky, moc na tebe myslím, celou noc jsem nemohla spat, byla to dlouha noc…to už na mě bylo moc. Ještě za to mohla napsat miluju tě a bylo by to jako ode mě. Jak s tím bojujete? Co s tím děláte, s takovou tchýní… ke staršímu se takhle vubec nechova, ten si před ni zapali a ona nic. Ale kdyby si zapalil Marek, tak je 3 světová!!!…![]()
Bud v klidu, treba to byla jen milenka, kterou ma ulozenou jako"mati", abys nedelala bugr, az mu zas budes kontrolovat sms.
@AnastazieB píše:
@Kriss Tina tak ono je rozdíl obejmout syna na pozdrav a celou noc nespat, když jde na noční. Kdyby měl soud nebo operaci, tak to pochopím, ale noční?
a ona napsala, že nespala, protože se strachovala, že je na noční? Mně moje mamka taky říká, že nespala a byla to dlouhá noc, když nemůže spát, a co? Je mi 40, každý den obejmu mamku a dám jí pusu a ona mně i bráchům i švagrové říká zdrobnělinama.
@terinka4444 přesně, me je teda jak uz jsem psala 27 ale řidiče me kontrolují i jestli jsem dorazila domu autem v pohode, ne tady se jen ukazuje, kdo ma spokojenou rodinu a kdo ne. @tronelka
to se ti povedlo, třeba vi co ma doma za gripena tak si maskuje milenku
![]()
Vadi mi to…zasahuje to do naseho zivota, do myho urcite. K vanocum mi koupila stejnou vonavku jako ma ona. Pritel od ni dostal sampony dva, pastu na zuby..Jako kdybych se o nej nedokazala proboha postarat ja, urazi me to. Pritel se k tomu nestavi nijak…nechci aby ji posilal do prdele, ale slusne ji vysvetlil ze je dospelej a at se chova normalne. Napriklad Ahoj Maro, jak ses dneska mel na nocni. Normalka, ja se svoji mamou pracuju a jeste si piseme kazdej den..jako kamaradky. Mne tata napsat ze na me mysli strasne a Valinko a tutununu, a ze kvuli mne nemohl spat tak mi to prijemny moc nebude a myslela bych si o nem ze je uchyl
hezky vztah s rodici je jedna vec a druha vec je bejt na nekom zavislej. Matka na synovi..prehnane…Pritom ma uplne vsechno, je o nej postarano hezky. Ma uvareno, uklizeno, vyprano. Plny zaludek, prazdnej pytlik..ma uplne vse…Proto me zajimaj neobjektivni nazory, jestli jsem krava ja. Nebo ona…A jak to vim jednoduse. Proste si smsky rikame a ukazujeme..Nekdo to ma ve vztahu tak nekdo onak ![]()
Milenka to nebyla, ona se tak bohuzel vazne chova i normalne, ne jen po sms…A kazdy druhy slovo co rekne je zdrobnelina… ![]()
@Wall-e promiň, zatím to vypadá, že jsi kráva ty. Zatím jsi nenapsala nic, čím ti zasahovala do života, jen vypadáš jako totální sebestředná žárlivka. Koupila ti parfém, jako má ona? No tak to je zasahování do života jako hrom, jemu šampóny? Tak tě tedy urazila hrozně. Vzpamatuj se.
@Gweopanda píše:
@terinka4444 přesně, me je teda jak uz jsem psala 27 ale řidiče me kontrolují i jestli jsem dorazila domu autem v pohode, ne tady se jen ukazuje, kdo ma spokojenou rodinu a kdo ne. @tronelka![]()
![]()
to se ti povedlo, třeba vi co ma doma za gripena tak si maskuje milenku
![]()
No ja budu asi jednou taky takova tchyne
. To ze dite vyroste, zije a spi s partnerem prece neznamena, ze se kvuli tomu prestaneme stykat a budem se zdravit „dobry den“
@terinka4444 píše:
@Wall-e promiň, zatím to vypadá, že jsi kráva ty. Zatím jsi nenapsala nic, čím ti zasahovala do života, jen vypadáš jako totální sebestředná žárlivka. Koupila ti parfém, jako má ona? No tak to je zasahování do života jako hrom, jemu šampóny? Tak tě tedy urazila hrozně. Vzpamatuj se.
no asi tak mladá žárlivka co chce být středobod vesmíru.. asi se měl její přítel porodit samosprašně - to by neměla " problém" s tchyní ![]()
Teda jak to tak ctu, tak doufam, ze nevyfasnu jednou stejnou svagrovou…za trest ![]()
hod se do klidu a uvedom si, ze spolecnou domacnost mate teprve pul roku. a navic vyjadrovat se o zene, po ktere budete chtit v budoucnu urcite pohlidat deti. memu muzi tahne na 40 a mama mu porad rika zlaticko a tutununu…na jeho muznosti se to nijak nepodepsalo.
Je to jeho mama a vzdycky bude, tu nevymeni…coz se o pritelkyni rict neda ze. ![]()
precti si par opravdovejch masakru, co tady pisou jiny uzivatelky o tchynich.
@Wall-e, ve svém věku máš nárok být náladová a urážlivá. Nic ve zlém
. Ono v tak mladém věku jsou snachy opravdu většinou impulsivnější na tchyni velmi vysazené. Mají pocit, že tchyně by měla být buď na druhé půlce zeměkoule anebo mrtvá.
![]()
Ale ve vlastním zájmu trošku uber plyn. Jsi moc nastartovaná.
Na druhou stranu uznávám, že takové chování vůči synovi je velmi podivné. Časem může z toho možná problém být. Je přespříliš upnutá na syna a odmítá si připustit, že on už ji nepotřebuje.
Ale víš co? Ty se do toho moc nepleť. Otočí se to proti tobě. Když to jemu nevadí… ![]()
@Wall-e píše:
Vadi mi to…zasahuje to do naseho zivota, do myho urcite. K vanocum mi koupila stejnou vonavku jako ma ona. Pritel od ni dostal sampony dva, pastu na zuby..Jako kdybych se o nej nedokazala proboha postarat ja, urazi me to. Pritel se k tomu nestavi nijak…nechci aby ji posilal do prdele, ale slusne ji vysvetlil ze je dospelej a at se chova normalne. Napriklad Ahoj Maro, jak ses dneska mel na nocni. Normalka, ja se svoji mamou pracuju a jeste si piseme kazdej den..jako kamaradky. Mne tata napsat ze na me mysli strasne a Valinko a tutununu, a ze kvuli mne nemohl spat tak mi to prijemny moc nebude a myslela bych si o nem ze je uchylhezky vztah s rodici je jedna vec a druha vec je bejt na nekom zavislej. Matka na synovi..prehnane…Pritom ma uplne vsechno, je o nej postarano hezky. Ma uvareno, uklizeno, vyprano. Plny zaludek, prazdnej pytlik..ma uplne vse...Proto me zajimaj neobjektivni nazory, jestli jsem krava ja. Nebo ona…A jak to vim jednoduse. Proste si smsky rikame a ukazujeme..Nekdo to ma ve vztahu tak nekdo onak
hm čili tak je to.. místo partnerské role jsi převzala tu mateřskou roli a proto se můžeš užárlit…
myslíš že dospělý muž doopravdy potřebuje aby o něj bylo postaráno?
![]()
Nezapomněla ses v 18. století? ![]()
@Wall-e píše:
Milenka to nebyla, ona se tak bohuzel vazne chova i normalne, ne jen po sms…A kazdy druhy slovo co rekne je zdrobnelina…
nečti SMS, co ti nepatří a budeš mít klid. Pokud u ní nebydlíte, tak není co řešit. A když je co řešit, musí se do toho vložit přítel, ne ty.
@Wall-e Jo a kdyz se takhle ptas, tak si krava ty. Jako, vzpamatuj se. Tobe vadi i to, ze ti dala k Vanocum parfem, to jako vazne? A co ti jako mela dat? Trebas ji ho pochvalila, tak ti chtela udelat radost. Nebo jen proste nevedela co. A ze dala synovi sampon…To prece neznamena, ze o nej neni postarano. Cos dala ty ji? Z tvych prizpevku vyplyva (budis ti jeste neskoncena puberta omluvou), ze jsi jeste takova nevyzrala zaba, co si mysli, ze plnoletosti spolkla to salamounovo. Delej neco s tou zarlivosti, nebo ti Marecek utece za nejakou, ktera mu nebude nasazovjt na mamu.