Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
S tím se nedá bojovat. Jedině zdrhnout. Buď půjde přítel s tebou, nebo jdi sama. Co na to vlastně říká přítel? Nechá si to od matky líbit?
Bud rada, ze mají dobry vztah!!! Pochopila bych, kdyby jsi tohle psala o jeho bejvaly nebo o jeho kamarádce, ale o MAME???
Me je 27 let mam manžela bydlím v nemecku takze od našich 300 km a stejne si píšeme kazdy den jak s mamou tak s tátou. Dávej si pozor protoze jakmile budes zarlit na vlastní rodinu tvého přítele, muze se to obrátit proti tobě.
@Wall-e píše:
Ahoj, jsem tu nově zaregistrovanáA jdu si k vám pro rady.
Mám přítele on 21let já 21let. Bydlíme spolu už pul roku..a jsme spolu 2 roky. Mám problém s přítele mámou. Přítel má ještě bráchu, asi o 6 let staršího. Chlastá, kouří, je to sprosťák…Jde o to, že se tchyně chova jako kdyby přítel byl maly miminko! Samy Marečku, Marynku…Hlazeni, pusinky. Jo je to jeho mama. Ale on je dospělej…žije semnou, spi semnou... minulej tejden měl přítel noční a ona mu rano napsala smsku: Ahojky, moc na tebe myslím, celou noc jsem nemohla spat, byla to dlouha noc…to už na mě bylo moc. Ještě za to mohla napsat miluju tě a bylo by to jako ode mě. Jak s tím bojujete? Co s tím děláte, s takovou tchýní… ke staršímu se takhle vubec nechova, ten si před ni zapali a ona nic. Ale kdyby si zapalil Marek, tak je 3 světová!!!…![]()
No nejdůležitější na tom je, jak se chová přítel v těchto situacích. Pokud jí to žere, to bude problém, pokud jí nějak usměrňuje, tak snad se dá něco dělat.
@jenika1 píše:
No nejdůležitější na tom je, jak se chová přítel v těchto situacích. Pokud jí to žere, to bude problém, pokud jí nějak usměrňuje, tak snad se dá něco dělat.
prosím tě, jak by se měl přítel v této situaci správně chovat? To by mě zajímalo…
Měl by jako říct, že máti je děsná kravka a že není normální? Měl by jí vynadat jak psovi a ukázat jí, že on je teď dospělý samec, co se stará sám o sebe?
![]()
Myslím, že to
jak se k němu chová, oslovuje ho nebo co mu píše je spíše věc tvého přítele. nechápu proč by si s tím měla " bojovat"
No mamanek jako kazdej jinej, vem si ze poznas kluka (24) 2 metry kluk jak hora a je to samy:DD a jeste vzivote nedal hrnek do mycky, protoze byl se vsim uklidem, vychovanim na urovni 5ti letyho ditete (5ti letaky asi urazim)
takze asi tak, reseni? Bydlet sami ne u nich, ale to je mi jasny ze bude casem, musis to ugnorovat hele, proste mazlicka chces vytahnout z hnizda
No me to teda normalni neprijde
Maminka je zrejme na pritele az moc fixovana. Hezky vztah k priteli je hezka vec, ale psat mu, ze na nej mysli a nemuze spat? Co na to tvuj pritel?
Nejdůležitější je jak se on chová k tobě.
Matka na něm můžeš viset, pokud on nevisí na ní, tak v tom nevidím problém.
A že má svou mámu rád a nevadí mu že se k němu tak chová… buď ráda, kdyby jí posílal do pr*** byla bys radši?
A souhlasím že šťourat do vztahu matka/syn je zaručená cesta k hádce a problémům.
Přesně byt tebou tak se zamyslim, protoze ja byt tvým přítelem utíkam od tebe pekne daleko, kdyz takhle řešis smsku od mamky to by me zajímalo jak se chovas v jiných situacích.
![]()
@Wall-e matinka je na něho asi hodně fixovaná, ale pokud nezasahuje do vašeho vztahu, tak máš smůlu..
Jsi žárlivá jak sviňa,,dávej pozor, aby se to neobrátilo proti tobě..
Pokud to nevadí příteli, tak ty s tím nic udělat nemůžeš, leda si toho nevšímat… Normální mi to moc nepřipadá, já bych takové chování nesnesla.
Ahoj, jsem tu nově zaregistrovaná
A jdu si k vám pro rady.

Mám přítele on 21let já 21let. Bydlíme spolu už pul roku..a jsme spolu 2 roky. Mám problém s přítele mámou. Přítel má ještě bráchu, asi o 6 let staršího. Chlastá, kouří, je to sprosťák…Jde o to, že se tchyně chova jako kdyby přítel byl maly miminko! Samy Marečku, Marynku…Hlazeni, pusinky. Jo je to jeho mama. Ale on je dospělej…žije semnou, spi semnou… minulej tejden měl přítel noční a ona mu rano napsala smsku: Ahojky, moc na tebe myslím, celou noc jsem nemohla spat, byla to dlouha noc…to už na mě bylo moc. Ještě za to mohla napsat miluju tě a bylo by to jako ode mě. Jak s tím bojujete? Co s tím děláte, s takovou tchýní… ke staršímu se takhle vubec nechova, ten si před ni zapali a ona nic. Ale kdyby si zapalil Marek, tak je 3 světová!!!…