Chování ve 25letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
3.10.13 18:24
@wildcherry píše:
Pche :cert: :lol: :mrgreen:.

Jo jo, geny jsou svine :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
3.10.13 18:30

@Barca12345 NO, tak nějak to mám taky, zejména pokud jde o druhou půlku tvého příspěvku. Sice : nemám dceru, ale syna, což je vlastně jedno, s tatínkem spolu jsme v pohodě, práci..no to bohužel ne, jelikož jsem čerstvě na mateřské, ale pokud tátá pohlída, jakože jo a nemá s tím problém, taky se jdu pobavit, zatancovat i popít. Taky je mi 25 a jsem sice trošku trefená, trhlá a kdo ví co ještě, na druhou stranu se ale umím rozhodnout, když jde o vážnější věci a hlavně :mám své názory a ty si nenechám nikým brát. Tak jako je neberu ostatním. A asi se mám docela dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
3.10.13 19:04

@Mišuna
Takze i UK je skola-neskola, kdyz nabizi i kombinovanou formu zivota? Uplatneni takovych absolventu te pak nemusi trapit, mas-li pocit, ze studujes to top, ne? ;)

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
3.10.13 19:58

@Mišuna
Kde se mi tam vzala ta forma zivota? :-D

• Citovat
  • Upravit
20296
3.10.13 20:05
@alsem píše:
No me je 23 a uz davno nejsem mlada :mrgreen:

A to mě je 29 a zasekla jsem na těžce pubertálním věku a když vidím svoje rodiče, tak nevěřím, že se to zlepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
3.10.13 20:11
@wildcherry píše:
Zeny jak to jako delate, ze vypadate mladsi :cert:?Me je 26 s vypadam jak na tricet aspon :cert:.Teda pokud si neoblecu tricko s medvidkem :mrgreen:.A kdyz jsem si u nasich udelala na zahradu dva culiky, tak mi segra rekla ze vypadam uchylne a mamka mi k narozeninam dala krem 30+ :cert:,tchyne teda jenom 25+,ale i tak to nas.ere :roll: :lol:

chlastám :mrgreen: paradoxně…prostě víno je lék… 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.10.13 08:47
@Mišuna píše:
náááááhodou je to taky adrenalin :D jako bezdětná jsem projela Evropu, spala na benzinkách a na černo na pláži pod Stromboli i jinde, ale odložit dítě ve 4 letech k babičce a letět do Vegas a pak půjčeným autem na vlastní pěst do pouště k oblasti 51 překonalo skoro mé dosavadní zkušenosti :lol:

No odlozila jsem dite 1,5 roku a 5let a nemelo to chybu :mrgreen:.Pozste maji krasny, hezci jsem zatim nevidela. Mamka s tchyni si to uzily, protoze jsem jim 14 dni nestala za peedeli a nekomandovala je co deti musi, nesni, muzou atd :mrgreen:.Deti takto maji super prazdniny v prirode k tomu. Jinak jezdime jen na 7-10 dni od nich, dyl ne. zatim :lol:.Je to krasny si od nich odpocinout, byt s muzem spolu, ale vedet ze doma mame to nej stesti, ze se k nim vratime.Me cestovani i diky tomu bavi vic jak pred detmi.Je to takove vyzralejsi cestovani, aspon pro nas ano :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.10.13 08:49
@RyBANA píše:

Ja taky o prd z toho :lol:.Mozna bych mela ale prejit na cerveny :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.10.13 08:51
@RyBANA píše:

Mate v rodine zastydlou pubertu, jo :lol:?U nas v rodine, i tchanovci je taky super humor, nakazliva nalada adt :dance:.No moravaci no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
4.10.13 16:02
@RyBANA píše:
A to mě je 29 a zasekla jsem na těžce pubertálním věku a když vidím svoje rodiče, tak nevěřím, že se to zlepší :mrgreen:
:lol: :palec: mozna k tomu jeste dojdu :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
4.10.13 16:35
@wildcherry píše:
Ja taky o prd z toho :lol:.Mozna bych mela ale prejit na cerveny :lol:.

Piju bílé :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
4.10.13 16:42

To asi zalezi na temperamentu, ale kazdopadne by zena ve 25 letech mela stat na vlastnich nohou a vedet, co od zivota chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová