Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Kruella píše: Více
Chapeme. Mate to dobre nastavene, dulezity je pokud to obema tak vyhovuje.
@Anonymní píše: Více
Nahraj mu to a pak pusť a řekni mu, že brzy umře. Lidí, kteří mají na spaní přístroj je opravdu mnoho a pořád je to lepší, než se neprobudit už nikdy.
U nás chrápeme oba. Bohužel. Akorát, že u mne už to je hodně. Byl jsem i ve spánkové laboratoři. Apnoe mne ohrožuje už na srdci a i na mozku. Pokud se to neléčí, hrozí infarkty a mrtvice. Navrhli mi operaci. Konzultoval jsem to s dalšími lékaři. A prý mám být rád, že jsem ještě ve stádiu, kdy to operovat jde. Takže jdu na ni. Žena tohle zatím neřeší, tak si dávám špunty do uší…
Tohle napisu anonymne, protoze to jsou informace o manzelovi. Taky jsme tohle spoustu let resili. Jednou byl i ve spankove ambulanci. Ja mam po detech lehci spani navic. Pomahala kombinace spuntu do usi a takovych nosnich naplasti, ktere roztahnou chripi. No ale co ted pomohlo uplne nejvic, tak ze v podstate nechrape (po 15 letech
), je ze zhubnul necelych 10 kilo a prestal pit uplne alkohol. To, ze prestal chrapat je necekany vedlejsi ucinek ![]()
Však to jsem psal hned na začátku diskuse - zhubnout a je u spousty chlapů po chrápání
Z toho je ve fitku překvapeno hodně lidí, že i tohle se v životě zlepší, když se o sebe člověk začne starat ![]()
My jsme doma měli taky koncerty chrápání každou noc a už jsem byla na odstěhování do obýváku. Nakonec jsme zkusili takovou nenápadnou věc pásku na pusu od Hevisleep. Zní to možná trošku zvláštně ale pomohlo to. Donutí ho to dýchat nosem a to chrápání se u toho mýho chalapa dost zklidnilo. Navíc říká, že se líp vyspí a ráno nemá úplně vyschlo v puse.
@rmot píše: Více
To možná u někoho… Můj ex pořád fitkoval a chrapal
@Venetia píše: Více
Podstatné je, jestli fitkoval a shazoval špeky, nebo jestli patřil mezi ty, co sice cvičí jak vzteklí, ale po cvičení sežerou půl krávy a dva řádky brambor, takže mají sice svaly, ale okrasný tukový pás si stále pěstují ![]()
Tak už nebyl nejmladší, předtím podle fotek, tak cvičil hodně… Se mnou, jak kdy a jídlo taky jedl hnusný
Postavu v pohodě, břicho trochu měl… Ale ve fitku pořád nahanel ty bicepsy, ale buchty ho moc nezajímaly
Tak to věřím, že to nemělo na chrápání vliv. U toho je podstatné zbavit se špeků, protože tím se zmenší i množství tuku v oblasti krku.
Co mi přijde zvláštní, jak to ti chlapi dělají, že když se nove seznámí, tak nechrápu a začnou s tím, až když klasicky začne vztah padat do každodenní vsednosti
To je blbost Veny, to na chrapani nema vliv.