Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
Příspěvek upraven 29.02.24 v 17:40
Tak ten tě má namotanou pěkně. Toxický rozhodně. Ale toxický bude on. Nebudeš první ani poslední kterou namotává. Dělá chudáčka co si nemůže psát s cizí holkou, ale je to šmejd co doma pohodlíčko a milenka bokem. Hlavně nepiš ona je stíhačka ( překlad:nepiš ať to nepraskne musel bych to hodně žehlit opustit ji rozhodně nechci). Kdyby od ní chtěl pryč tak jde.
Teď to nevidíš protože nechceš. Chceš aby byl ten utlačovanej chudáček kterýho zachrániš od ty semetriky.
@Náměsíčná jo, máš dobrej úhel pohledu a díky za něj.
Příspěvek upraven 29.02.24 v 17:41
Muzu se zeptat, kolik je klukovi let a jak dlouho je v tom vztahu?
…
Verim, ze je v toxickem vztahu
Příspěvek upraven 20.06.24 v 19:52
@majda681 ja te chápu… ale věř mi, ze kdyby se do tebe opravdu zamiloval tak by se s tou holkou rozešel, zvlášť když jsou spolu jen dva roky… kdyby spolu byli trrba 10 let a měli nějaký závazek tak je to o něčem jiném. Ale po dvou letech…
Příspěvek upraven 20.06.24 v 19:53
A co tě přitahuje na takovym toxickym chudakovi? Mela by jsi vzit kamosku a jit vecer do baru sbalit nekoho jinyho…podle me jsi z nej uplne zbytecne poprdena. Tohle nevesti nic dobreho. Ver mi
Víte, co často říkám, když někdo řekne „chudák, nemá to s ní lehký“ apod.? Říkám - ale dyť si jí vybral sám… ![]()
No, Majdo, klasika!
Varování jsi tu dostala, ono to může a nemusí tak být, pokud o něj tak stojíš, můžeš jí ho přebrat
. Nicméně je pravda, že označovat vztah jako toxický a přitom v něm setrvávat, tak ono to zas až tak špatný asi taky nebude
. A kdyby jo, no já nevím, co do budoucna s chlapem, co ani není schopen ukončit špatný vztah… ![]()
Bože, holka, nabiješ si hubu.
Co je to za kecy, že nemůže? Rozejde se a můžete spolu vrkat, tokat, cokoliv.
Je to šmejd. Kdybys byla svolná, ojel by Tě v hnízdečku, kde žije s jinou. Chce Tě jako bokovku. Jdi od toho.
@majda681 píše:
@Lojzísek jojo, to mi pak sám ještě psal, že ví že to je špatné a že asi není dobrej člověk, ale že ho mrzí, že sem odjela
Kašli na něj, panáček v tom pěkně umí chodit.
Napsala bych mu, že ho ráda uvidíš, až bude volnej.
@Lojzísek jojo, pokud, az bude mít opet nekdy na víkend pré a ozve se, rada bych odpovedela v tomto duchu