Chybí vám vzrůšo ve vztahu?

Anonymní
16.12.12 13:54

Chybí vám vzrůšo ve vzahu?

Ahoj, jsem se svým partnerem 2 roky, a ani ne půl roku po našem seznámení jsem otěhotněla. Ted máme malou dcerku. Miluji ho, ale kolikrát mě napadlo, že už mi chybí takové to otrkávání, poznávání, něžnosti, romantika. Připadám si s ním jako s dobrým kamarádem. Už jsem s ním o tom tolikrát mluvila, ale je to jak do dubu. Ničím mě nepřekvapí, nikdy nic sám nevymyslí, nejraději je doma…Nechci aby náš vztah skončil v této fázi. Chtěla bych ho do toho nějak popostrčit, ale nevím jak na to. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.12.12 14:02

Ahojda! tak takhle.ja jsem po porodu dcerky mela podobne pocity.ale bylo to taky tim, ze jsme na sebe nemeli dost casu.kdyz neco melo vecer bejt, tak jsme se jako odbyly, aby jsme uz mohli jit spat po tom namahavem dni. a ono bejt furt v obyvaku na gauci to taky nebylo nic moc!:-(v loznici to neslo, protoze i kdyz nejsme nijak hlucni, mala se budi.ma spatne spani.ale ted ji byl rok a tak nejak to odeznelo.nevim.jako je jasny, ze ten sex uz u nas neni az takovy vzruso jako uplne na zacatku! jsme spolu sest let.ale nestezuju si;-)vubec me nenapada, co ti poradit. mozna zkusit nejaky pradlo…;-)treba by to pomohlo. trosku by ho to navmadilo:-)zkus bejt ta aktivni ted ty a uvidis, jestli to zabere. jestli ne, tak bych snim znovu promluvila. pokud te ma rad a je normalni, tak se urcite zacne snazit! hodne stesticka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.12 14:06

A jestli je celkove radsi doma a nikam nechodi…ted pres zimu je to tezky.zkus ho nalakat treba na spolecny vylet do bazenu, pokud nebude chtit, jedte jen s malou a treba se mu to nebude libit, ze jedes sama a priste pojede:-)proste zkus vymyslet nejaky vylety spolecny, nebo pokud vam ma kdo pohlidat, bezte si sednout a dat si dvojku vinka. vezmi si neco hezkeho na sebe…snad tohle pomuze. treba je jedn zaseklej, protoze na nej vlezlo zimni lenoseni:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.12.12 14:08

Někdy jo… Je třeba o vztah trochu pečovat, vymýšlet… akorát je otrava, když se stará jen jeden, samozřejmě.
Já jsem posledně vymyslela a postrčila a zřejmě jsem u toho podruhé otěhotněla :lol: tak zas na nějakou dobu útlum, no 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
16.12.12 14:13
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem se svým partnerem 2 roky, a ani ne půl roku po našem seznámení jsem otěhotněla. Ted máme malou dcerku. Miluji ho, ale kolikrát mě napadlo, že už mi chybí takové to otrkávání, poznávání, něžnosti, romantika. Připadám si s ním jako s dobrým kamarádem. Už jsem s ním o tom tolikrát mluvila, ale je to jak do dubu. Ničím mě nepřekvapí, nikdy nic sám nevymyslí, nejraději je doma…Nechci aby náš vztah skončil v této fázi. Chtěla bych ho do toho nějak popostrčit, ale nevím jak na to. :mavam:

Tak mně zrovna to ot´ukávání začátky atd. nikdy nebavilo :nevim:

To jen že někteří jsou i exoti, např. já :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.12 14:16
@Anonymní píše:
Ted máme malou dcerku. Miluji ho, ale kolikrát mě napadlo, že už mi chybí takové to otrkávání, poznávání, něžnosti, romantika.

Ty mas nieco take energiu? Mna keby nepokusal chlap, tak si ani nespomeniem ze nieco ako sex existuje :nevim:

Nie je mozne ze je Tvoj chlap tak nejak vyflusly z mimina ze jeho jedinou tuzbou je placnut sa na gauc k telke? Ja viem ze na materskej si ty a v noci vstavas Ty, ale moj chlap je napriklad hotovy len z toho ked decka placu :nevim: Preziva to horsie nez tie decka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048

Nechybí :)) natrefila jsem na toho správného..Každý den zažíváme nějaký vzrůšo :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996

Já jsem zjistila, že to hodně záleží na psychickém rozpoložení přítele. Když byl bez práce, tak žádný něžnosti nebyly. Když měl zase práce moc tak to samé. Jedním slovem stres. Oproti tomu když práci zvládá levou zadní, má tam dobrý kolektiv a cítí jistotu, tak mě kolikrát právě nějakou něžností překvapí. Kdykoliv jsem ho chtěla popostrčit nebo si to nějak vynutit skončilo to blbě. Naopak udělat doma klidnou pohodovou atmosféru to už nejednou zabralo. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.12 14:30

No já bych navrhovala aktivitu z tvé strany a možná mu dojde že by se měl taky trochu snažit, prostě večer udělat něco dobrého k jídlu otevřít vínko vzít si něco hezkého na sebe a prostě ho trošku rozvášnit… myslím že žádný chlap tě po tomto neodmítne a dle mně se bude těšit na příště a třeba i překvapí
No jo o vztah se musí furt pečovat, jinak to jde do kypru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
16.12.12 14:57

Proč jsem četla - vzrůšo ve výtahu? A čekala prasárničky?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.12.12 15:07

Nechybí ;) Mám chlapa se kterým mě to strašně baví :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
16.12.12 15:09

Ahoj ja mam ve vtahu to same :,( :,(
Jsem z toho nestastna nevim co delat, muj pritel je uzasnej clovek ktereho miluji ale on se nejak zmenil :?
Drive mi daval najevo jak me miluje hladil me zajimal se o me a ted…
Obcas mi pripada ze si snad lasku musim vynutit :zed:
Ted jsem tehotna kdybych nebyla tak uz jsem pryc, nevim mozna je to hormony ale ja jsem clovek ktery potrebuji citit lasku me staci jen obejmuti pusa pohlazeni a jsem stastna ale dokud si o to nereknu tak mu to asi nedojde. :pocitac:
Holky a to nemluvim o sexu :nevim: :nevim: obcas se mi chce brecet z toho cejtim se strasne opustena, spise jako jeho segra :think:
Doufam ze po narozeni prcka se to zmeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.12 15:22

Mě chybí docela sex ve velkém. včera jsme ho měli po dlouhé době, v reklamě mezi filmem, ani né dvě reklamy tak jsem mu oznámila že si radši příště nechám zajít chut :cert:

• Citovat
  • Upravit
4466
16.12.12 15:27

Nechybí nám vůbec nic :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.12 19:00

@Bábi Zlopočasná
je to možné, takhle sjem nad tím neuvažovala…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky