Čím posílit imunitu dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lunda
14.9.13 11:48

Ahoj, ja se synem přešla na homeopatii a nemůžu si ji vynachválit. Neveřila jsem tomu ale ze zoufalství jsem po tom sáhla..Před tím do něj rvala jak pediatrička tak alergoložka samé sr. čky, prý alergický na 100 vecí..u homeopatky (pracuje s metodou EAV a je i klasická alergoložka) se žádna alergie nepotvrdila, nasadila homeopatika a syn je uplne v pořádku..žádne stavy jako před tím-neustály kašel v noci, zahlenení, no hrůza to byla…Homeopatii můžu jenom doporučit, ale ono hodně záleži na jakou homeopatku narazíš…

• Citovat
  • Upravit
468
14.9.13 22:27
@lunda píše:
Ahoj, ja se synem přešla na homeopatii a nemůžu si ji vynachválit. Neveřila jsem tomu ale ze zoufalství jsem po tom sáhla..Před tím do něj rvala jak pediatrička tak alergoložka samé sr. čky, prý alergický na 100 vecí..u homeopatky (pracuje s metodou EAV a je i klasická alergoložka) se žádna alergie nepotvrdila, nasadila homeopatika a syn je uplne v pořádku..žádne stavy jako před tím-neustály kašel v noci, zahlenení, no hrůza to byla…Homeopatii můžu jenom doporučit, ale ono hodně záleži na jakou homeopatku narazíš…

to je to, je to člověk od člověka a každý má jiný přístup, ale známá mi tady jednu doporučila, tak ji asi zkusím, taky už mě nebaví do něj něco rvát a myslím dost zbytečně…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lunda
16.9.13 14:13

Kdyby jste byla poblíž Prahy (my nejsme, ale dojíždíme tam 1 za tři měsíce na kontroly se synkem-a i tak to vyjde levněji než kupovat ty sr. čky za velké peníze) tak Vám jednu taky můžu doporučit..Nám pomohla hodně..

• Citovat
  • Upravit
1
1.10.14 14:40

Sabina

Dobrý den mám doma 6 měsíční holčičku od narození je pořád nemocna. Ještě nemáme ani první očkování. Nevíte jestli je neco na tak male deti na imunitu? Děkuji pěkně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
2.10.14 13:23

@emicka 14

ahoj…těžko říct :nevim:…holčička je moc malá, teprve půlroční…než bych jí začala něco dávat, poradila bych se s dr. - nebo rovnou poprosit, ať vám napíše doporučení na imunologii - často bývá spojováno imuno s alergologií…

nepíšeš, na co konkrétně holčička trpí - jestli angíny, průdušky, rýmy, nachlazení…či něco jiného?? Podle toho se to taky odvíjí…léky opravdu na podporu imunity jsou nejčastěji na předpis - pokud jsou to dýchací cesty, hodně často se předepisuje bakteriální lyzát Bronchovaxon - ve formě vysypávacích sáčků je určený i pro děti právě od půl roku…ale říkám - nepíšeš, co konkrétně holčičku trápí…každopádně je to na radu od dr.

držím palce! není nad zdravé mimčo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
23.2.15 11:37

Ahoj, oživuji diskuzi. Potřebovala bych poradit jak efektivně podpořit imunitu dětí. Mám 3 letá dvojčata co letos nastoupila do školky a zatím to u nás vypadá tak, že týden chodí do školky a rýma, kašel, občas teplota. Takže vždy aspoň týden doma, a pak to samé pořád dokola. Já vím, že se s tím s nástupem do školky musí tak nějak počítat, ale já teď od února nastoupila do práce, a už jsem s dětmi 2. týden doma. Nikoho, kdo by s nimi krom mě mohl doma být nemáme a tak potřebuji, aby byly nemocné co nejmíň. Dostávají Marťánky, bylinný sirup od mulera, ale výsledek žádný. :zed: A já už se teď děsím, že ve školce vydrží zas max týden dva a opět budou nemocní. :nevim:

Příspěvek upraven 23.02.15 v 11:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22006
23.2.15 11:40

Tříleté děti jsou malinké - naprostá většina si ten první rok ve větším kolektivu prostě protrpí. A my s nimi, bohužel.

Můžeš zkoušet psí kusy - česnek, homeopatika, c-vitamin, colostrum i všechno možné chemické - ale stejně v největší míře pomůže až čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
23.2.15 11:42

@NoraDoma Me dceri pomohla homeopatka a davam ji multivitaminy Nutrilite. Za poslednich 5 mesicu byla nemocna jen jednou a to behem Vanoc, tak ani skolku nevynechala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
23.2.15 11:46

@BohunkaP Já vím, že je to běžné, ale dělá mi to teď starosti kvůli práci. Hrozně nerada bych o ní přišla. A i když se zaměstnavatel tvářil celkem chápavě, dost se bojím toho, že když to takhle bude ještě dál, nedoklepu to ani do konce zkušebky. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
23.2.15 11:49

@Althya A co jí homeopatka dávala? Já bohužel žádnou osvěčenou v okolí neznám a bojím se, abychom nenaletěli. Zas z dětí nechci dělat pokusné králíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
23.2.15 11:58

Já se na tohle ptala imunoložky a ta mi poradila nechat dítě doma a vyhýbat se dětskému kolektivu. :zed: Jsme na tom stejně a když už je syn zdraví, má nějaký úraz (je dost divoký) nebo něco jiného. Já naštěstí ještě do práce nemusím, ale určitě bych brala jakoukoli radu co by mohlo pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
23.2.15 12:07

@26lenka :-D Vyhýbat se dětskému kolektivu…no to je rada za všechny peníze :) Jednou do toho kolektivu stejnak přijít musí. Já s nějakou rýmou a kašlem počítala. A zvlášť po tom, co jsem viděla, v jakém stavu ostatní děti do školky chodí. Dokud jsem byla doma tak jsem to neřešila. Jak jsem viděla, že jim opravdu není dobře, nechala jsem doma a bylo. Ale teď jak musím do práce je to fak na palici. Mám fakt strach, že jim tam dojde trpělivost :-D Protože už na začátku jsem si musela domluvit v březnu týden neplacené volno, protože dětem školku na jarní prázdniny zavřou a já je nemám komu svěřit…a teď do toho ještě ty nemoci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
23.2.15 12:11

Ahoj, take mam novou praci a mala (2,5roku) chodi od Vanoc do skolky, jeste nebyla nemocna starsi byla nemocna 1×. Ale jsem pomerne prisna matka. Co pry oslabuje imunitu nejvice, tak je cukr. Tomu se snazim co nejvice vyhybat. Hodne pecu domaci kolace (se sirupy), delam musli tycinky a dbam na to, aby jedly hodne zeleniny (nejen okurky a rajcata, ale delam hodne zeleninove omacky). Kdyz maji nabeh na nachlazeni, nedavam jim zadne mlecne vyrobky a ve skolce nastesti maji celkme rozumnou stravu.

Takze na jednu stranu musim vice premyslet o jidle, co budou jist a na druhou stranu je to vyrovnane tim, ze nejsou tak nemocne. Tim padem se nestresuji az tak moc, ze si budu muset vzit paragraf a co na to zamestnavatel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
23.2.15 12:13

@NoraDoma ahoj, dobry je preventan, ale my zaciname davat uz na konci srpna. Obavam se, ze ted uz ti nic nezabere :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
23.2.15 12:15

Ahoj holky,
dam sem rychly recept. Nejprve byl tedy hlavne pro me ale mohe dcera mi ho zacala pit take, tak budu delat dvojitou davku ;-) kazdy den delam smoothie z bananu, kiwi a bud stava z pomerance nebo grepu je to lahoda a myslim si ze i vitaminova bomba.
nerikam ze to pomuze nemocnym detem ale jako prisun vitaminu se mi to zda dobre protoze 2leta dcera mi jinak moc ovoce nesni a tohle je bez pridaeho cukru ciste prirodni. zasyti to i jako svacinka ;-) tot jen takova vsuvka ;-) hodne stesti s lamanim bacilu ve skolka nas to bude cekat asi pristi rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí