Čím se ošetřuje pískoviště

16694
29.4.12 07:16

Čím se ošetřuje pís

Chodíme na několik pískovišť a nikdy jsem tam nenašla kočičí exkrementy. A to máme jedno pískoviště v oblasti, kde se vyskytuje velký počet koček. Jsou městská pískoviště ošetřena nějakým přípravkem, který kočky odpuzuje? Brala bych ho domů :lol: Nezadělat písek na zahradě, tak do rána je z něj hotový kočičí záchod :think:

EDIT: nevím, kam se mi poděl kus nadpisu :nevim: Takže pardon, úmysl to nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
528
29.4.12 08:16

tak nevím jak poznáš že tam v noci kočka nečurala já to teda nepoznám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
29.4.12 08:29

Nekde zakryvaji,ale nevim,jak mestske my chodime k hospode a tam vim,ze pisek zakryvaji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
29.4.12 09:08

@brouček123 tak curani ne, ale bobky poznas, me ser.u do zahonu a to je des :cert: pekne to smrdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
29.4.12 09:11
@lucie.t píše:
@brouček123 tak curani ne, ale bobky poznas, me ser.u do zahonu a to je des :cert: pekne to smrdi

No, asi tak. Navíc pokud by tam kočky močili pravidelně, tak věř tomu že bys to @brouček123 poznala :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
29.4.12 09:14

tak stím jsemse naštěstí nikdy nesetkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ramgad
17.5.12 17:10

ochrana písku

Mám odskoušený písek, proti exkrementům psů a koček. Do pískovišť, na trávu, ke keřům. Prodává se v kilovkách za 307 Kč. Jen se s ním pocukruje kde nechci aby chodili. Vydrží určitě na sezónu.Je dělaný na bázi přírodní pryskyřice a nezávadný pro děti. Nevadí když zmokne, jen když hodně mrzne tak nefungoval. Dasa.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová