Čím si zvednout náladu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1216
4.7.26 17:34
@Anonymní píše: Více

Odřízla, minimálně na nějakou dobu, dokud se nehodím zase do klidu. Samozřejmě s ujištěním, že pokud to bude chtít začít řešit, tak jsem nachystaná pomoct. Časem vás to položí, možná už se to blíží, když píšete sem. Ta situace má jediné řešení a to takové, že se ta dotyčná rozhodne odejít a to si musí uvědomit sama, vy jí nijak bez tohoto nemůžete pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.26 17:46

Prave ze ja vubec uz nejsem schopna si s ni „pohodove povidat“, coz ona by chtela, a koukat se na ty rany. Zamrznu a jsem schopna s ni mluvit jen o tom, jak to resit.

Prekvapilo me, ze kdyz jsem to byla hlasit na policii (Ale vite, te my s tim nic neudelame, kdyz ona nechce? - Vim, chci aspon zaznam.), tak jim nemuzu ukazat fotky te poranene osoby. Musela bych mit jeji svoleni.

• Citovat
  • Upravit
3109
4.7.26 18:17

A z jakýho duvodu to jako nechce řešit? já tohle prostě nedokážu pochopit. To je to taková velká světová láska? Nebo jde o prachy? Mě kdyby chlap jednou fláknul, tak letí. Ale já se s chlapa prostě neseru, nejsou to pro mě bohové a páni tvorstva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1216
4.7.26 18:34
@Quinn7 píše: Více

Jsou to manipulátoři a už plánovitě si hledají slabší kusy. Je to dost složité na vysvětlení, ale pokud chcete vědět, proč to tak je, tak třeba na www.domacinasili.cz je dobře popsaný ten mechanismus, jak tohle vzniká a proč oběť nechce odejít. Není to tak, že by vám normální chlap z ničeho nic začal pravidelně rozbíjet ciferník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8776
4.7.26 18:37

No jo, ale zase jim nemůžeš divit - ofiko nahlášeno nic nemají, důkazy jsou jim taky k ničemu, když oběť s tím nechce nic dělat…. Je to smutné, ale bohužel :? pro své psychické zdraví bych ten kontakt omezila s tím, že bych ji řekla, že jsi taky a pomůžeš ji, až sebere odvahu s tím něco dělat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.26 18:51
@Quinn7 píše: Více

na tohle verejne nemuzu odpovedet, ani jako anonym, ta situace je specificka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.26 18:54
@izabe píše: Více

Uz se nedivim, ze s tim nemohou nic delat (divila jsem se pri prvnim excesu), divim se, ze nesmim predlozit fotky.

Ptala jsem se AI, podle ni fotky predat policii muzu.

• Citovat
  • Upravit
3109
4.7.26 19:52

co, je to prezident a bojí se „chudáček“ odhalení? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1216
4.7.26 20:15

Asi bych se objednala na konzultaci k advokátovi. Oni ví, jaké jsou možnosti. Nejspíš bych do toho i šla, v rámci zachování mého duševního zdraví, pocit viny umí být hrozný, takže bych se snažila využít všechny možnosti. Jo a název diskuze úplně nekoresponduje s tak vážným tématem, jaké se tu řeší, mohlo by se to nechat přejmenovat, možná by vám tady odpověděli i lidi, kteří do toho třeba i v rámci své profese líp vidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.26 21:39

@Catalina123 To souhlasim, puvodne jsem nezamyslela zalozit diskusi primo k tomuhle tematu.

• Citovat
  • Upravit
3868
4.7.26 21:54

Možná @Lucy75 by pomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.26 15:13

@Lucy75 mohla bys nahlednout?

• Citovat
  • Upravit
11163
6.7.26 19:41

A na co jim budou jako fotky, když nic řešit nechce? Je svéprávná, plnoletá… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78204
6.7.26 19:44

já netuším, jestli můžeš nebo ne, ale AI často kecá, zeptej se jí na něco, co stoprocentně víš - často ti odpoví nesmysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8776
6.7.26 20:10

A co by s nimi dělali? Vyšetřovaní zahájit nemůžou, když ta dotyčná nic řešit nechce/nic nenahlásila sama.
Chápu, že tím chceš dokázat/ukazat, že něco probíha(lo), aby se to pak mohli třeba použít, ale takhle to nefunguje :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová