Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Hoj, jdu si sem pro radu.
V únoru jsem udělala veký zásah a nechala si ostříhat svoje dlouhé nekvalitní vlasy, které už nerostli a nejspíš jsem dělala dobře, protože od té doby mi narostli asi o 10 cm
.Jenže já blbka
jsem strašně chtěla obre na tmavě přírodní hnědou na blond
Sama, takže totálně suché a na dotek drsné vlasy.Je mi líto to zase stříhat. Konečky roztřepený už jsou pryč, ale stejně vypadají strašně. Zajímalo by mě, co vám pomohlo zda li to jde ještě zachránit. Děkuju předem za opovědi a rady.
Jj ja je takhle mam zniceny po meliru a pak po odbarveni olaplexem. Takze musim zehlit, jinak jsou krepaty. Ted pouzivam od gliss kur nejakej jejich novej sprej na regeneraci summer… neco. Tak vypadaji celkem dobre. Ale stejne je musim zehlit. Mam kratky vlasy a vlni se mi. Jinak dobre jsou zabaly treba arganovym olejem. Pred mytim nanest na suche vlasy, zabalit a nechat nejakou dobu. Nechavam asi hodinu. Pak umyt.
Já jsem taky poměrně drsné odbarvila a pokaždé dám do mokrých vlasů olejicek od Aussie a rychle se vzpamatovaly, i když bezprostředně po odbarvení sustily.
najdi si na netu krystaly…stoji to zhruba 200kc a vydrzi to celkem dlouho a vlasy super..doporucila mi to kadernice a zachranila tim vlasy,ktere po detech vypadaly hur nez hrozne ![]()
Tak to jsem zvědavá. Jak pečujete o vlasy? Mám je taky znicene.
@ViolaGrunge Nech je odrust a nedavej žadnou barvu. Nevím proč si tolik lidí ničí svoji pěknou přírodní barvu. Mě pomohlo mýt hlavu dvakrát šamponem poté kondicioner a oplachovat bud kopřivovou vodou a nebo jablečný ocet s vodou. A ještě vlasy stříkám olejem ve spreji a začla jsem kloktat olej na růst a spravení vlasu vyborný jen bylo těžko si zvyknout ze začatku na tu pachuť v puse
@Kralikcek píše:
najdi si na netu krystaly…stoji to zhruba 200kc a vydrzi to celkem dlouho a vlasy super..doporucila mi to kadernice a zachranila tim vlasy,ktere po detech vypadaly hur nez hrozne
A mas je hezky, i kdyz je nepouzijes?
@Verun83 jj, ted uz jo..ze zacatku vubec..ale pouzivala jsem nekolik let…ted kdyz nepoouziju mesic, dva, tak nevadi…
Existuje vic druhu, ale ty jsou podle me zbytecne drahy a efekt stejny…fakt na krystaly nedam dopustit ![]()
edit:vlasy mam vic nez do pulky zad dlouhe
Ja si jednou dala na znicene vlasy pul kelimku regeneracni masky Glisskur. Na par hodin. A vlasy mi zachranila. Lepsi nez Kerastase a dalsi, ktere tu mam taky.
SPálila jste si to. Berte to jako definitivní lekci, proč nechat barvu profesionálům, protože evidentně je mimo vaše schopnosti pochopit základy chemie, které při barevení je potřeba znát.
Takže buď ostříhat a nebo do opravdu dobrého salonu, aby to zkusili alespoň trochu zachránit.
@Verun83 spálený vlasy, které ještě ničíte žehlením. Chudáci.
@Ou píše:
SPálila jste si to. Berte to jako definitivní lekci, proč nechat barvu profesionálům, protože evidentně je mimo vaše schopnosti pochopit základy chemie, které při barevení je potřeba znát.Takže buď ostříhat a nebo do opravdu dobrého salonu, aby to zkusili alespoň trochu zachránit.
@Verun83 spálený vlasy, které ještě ničíte žehlením. Chudáci.
Klid. Zehlim na nizkou teplotu a pouzivam ochrany sprej. Nic nepalim. A vase vlasy to nejsou, tak se nestarejte.
@Kralikcek píše:
@Verun83 jj, ted uz jo..ze zacatku vubec..ale pouzivala jsem nekolik let…ted kdyz nepoouziju mesic, dva, tak nevadi…Existuje vic druhu, ale ty jsou podle me zbytecne drahy a efekt stejny…fakt na krystaly nedam dopustit
edit:vlasy mam vic nez do pulky zad dlouhe
Mohu poprosit o presny nazev krystalu? Diky
@dana.dv snad to neni reklama
ale ja mela tyto
https://www.svetkadernictvi.cz/…0-ml-p-11540?…
a pak jeste jednen typ,ale ty nejspis prestali vyrabet…
fakt jsem byla tenrakt moc vdecna kadernici,ze mi je poradila.Bez nich bych byla na jezka,vlasy zniceny,rostrepeny,slaby…
Snad pomuzou
![]()
Já jsem na doporučení kadeřnice nakonec vyzkoušela na sobě i pak následně na dceři arganový olej od italské kosmetiky Kaypro Argan Oil a musím říct, že je opravdu vidět velký rozdíl mezi tím co jsem předtím měla doma koupené z drogerie a tímto, takže jsem rovnou k tomu i následně objednala v této řadě arganový šampon a masku, takže mohu doporučit i ostatním co se „perou“ se suchými vlasy a nebo třeba mají dceru jako je ta má, která si x krát za den žehlí vlasy a pak z toho má úplně zničené konečky … hezké odpoledne ![]()