Cipralex a manželská krize

Anonymní
23.1.26 15:59

Cipralex a manzelska krize

Ahij holky,

Jdu si pro radu. Prominte anonym ale mam zde aktivne tchyni a chodime spolu do diskuzi a toto si chci nechat jen pro sebe..

Manzel si v praci nasel “kamaradku”. Furt mu psala, sedeli spolu, nabizela mu jidlo, jedla jeho jidlo co jsem mu delala ja, posilala selfoe a sedicka… no a ja byla twhotna.. kdyz jsem rekla ze dost, manzel uplne neprestal, rikal ze jsem hormonalni koktejl a vysiluju, ze v tom nic neni… ja mu pak vlezla do telefonu a furt si psali… nicmene nakonec po 10 mesicich ji utnul, protoze jsem z toho zacla uz doma silet! No a “kamaradka” na nej zacala najednou donaset a je jak zhrzena.. manzel nakonec uznal ze to asi ciste pratwlsky z jeji strany asi nebylo… ale me se rozjely uzkosti, uz tak pred pul rokem.. vzdy jsem si rekla ze to musim zvladnout bez prasku, ze mam miminko a druhy dite… ale necitim se dobre. Obvodacka mi predepsala cipralex. Beru to necely tyden, zatim jsem na pulce. Jsem permanentne unavena, takze jestli budu jeste vic po uzivani tohohle, tak to nevim.. mam z toho strach, ptotoze mam doma deti… ale zaroven jsem proste psychicky v perdeli.. :nevim: :nevim: tak nevim co s tim..
jak na vas pusobi? Ja zacinam mit teosku strevni problemy, xkrat denne..

A taky se cotim ze jsem strasne selhala ze jsem na praskach jako mama, ze jsem si neudrzela vic psychiku kvuli detem.. a co si budem jestli nejsem trosku precitlivela zarliva histerka… :nevim: :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5744
23.1.26 16:33

Ne, opravdu nejsi žárlivá hysterka. To, co popisuješ není vzah dvou kolegů a já bych to manželovi netolerovala. Je hnus, jak se to někteří chlapi snaží otočit pak proti tobě.
Neselhala jsi jako máma, tím se opravdu netrap. :srdce: Držím palce, ať je ti brzo líp a manžel se vzpamatuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3070
23.1.26 17:39

Nechat si napsat AD, kdyz jsou potreba, je asi stejne selhani, jako si napsat inzulin, kdyz mas cukrovku - takze zadne. Snad se to srovna, ono to vetsinou chvili trva. Ale kdybys mela ty nezadouci ucinky dele, prober to s lekarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36138
23.1.26 18:11

Chvíli to trvá než si to sedne. No a jinak by vám možná neuškodila společná terapie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10004
23.1.26 18:26

Nemám žádné nežádoucí účinky na Cipralex. Ono se to ustálí po pár týdnech. Jinak na tvém místě už bych byla na Neurolu. To není doporučení, jen že se manžel chová jak hovado :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.26 18:45

❤️ holky! Jste zlate! Jedna z tech spatnych veci na tom vsem je, ze clovwk zacne pochybovat o sobe samem a tak nejak nevedet co je realita teda…

A jak dlouho jste ten cipralex braly? Moc dekuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8302
23.1.26 19:46

Je mi líto, co jsou ženský schopný udělat druhým ženským. Tady selhala ta Zoufalka, ne ty. A manžel taky není pro tebe ten pravý do života.
Najdi sílu v sobě, léky ti nepomůžou vyřešit nic, jen ti pomůžou v boji na počátku, kdy máš pocit, že se ti rozpadá život pod rukama, ale často to není realita, realita bývá naopak taková, že jsi silná, silnější než si teď myslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10004
23.1.26 22:05
@Anonymní píše: Více

Já ho beru už 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.26 09:06

Aha, proc tak dlouho?? Ja myslela si dat max 6 mesicu, doltorka rekla ze to je v radu mesicu max rok

• Citovat
  • Upravit
Millie893
24.1.26 16:53

S

Příspěvek upraven 25.01.26 v 09:12

• Citovat
  • Upravit
24763
24.1.26 16:55

Já ho beru už tři roky a někdo klidně celý život. Není návykový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Millie893
25.1.26 09:12

S

• Citovat
  • Upravit
1997
25.1.26 11:40

Tvůj manžel by nebyl můj manžel. Vztahové hrátky, které předvádí, jsou pro mě z žánru sci-fi. Nepřijde mi to ani trochu normální.
Brát antidepresiva, když je potřebuješ, je v pořádku. A neřeš, jak dlouho berou AD druzí, každý má své vlastní životní zkušenosti, starosti atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.26 13:53

Me to taky neprijde normalni. Ale jsme spolu pres 15 let. Je kamaradsky, resili jsme nejaky jeho kamatadky ale takovyhle extrem nikdy! Ted se ale asi uz probral. Takze jsem ochotna tohle obdibi nejak preklenout a dat tomu jeste sanci! Uz hlavne kvuli detem ❤️

• Citovat
  • Upravit
370
25.1.26 14:08

Neprobral!

Dohnal svoji manzelku a matku svých deti do stavu, kdy je schopna fungovat jen na praskach.

Tohle nemas vubec opravovat ty, ale on…

Jo, a brat antidepresiva neni zadne selhani.

Selhal tvuj manzel a ty tomu na silu davas furt dalsi a dalsi sanci. Co přesně on udelal pro Tebe? Ted se ma snazit hlavne on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí