Citroen berlingo-rodinný vůz?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5730
5.6.15 09:24

A proč ne? Znám dost lidí, kteří si ho kupovali hlavně kvůli tomu, že se dozadu vejdou 3 autosedačky…Co já bych za něj teďkon dala! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
5.6.15 10:25

Kdo říká že se tři sedačky nevlezou? my měli sice jen dvě, ale občas jsme vezli prcka od kamarádky a tři se vešly pohodlně. a líné se mi taky nezdálo, za mě super auto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.6.15 11:24

Pro rodinu super - 3 sedačky se vejdou bez problémů (děti máme sice 2, ale už jsme tam vezli navíc i dítě od kamarádky). Líné není, možná trochu někdy hladovější :mrgreen: Do kufru se vejde věcí… :palec: Současná Berlinga už jsou koncipována jako osobáky. Máme ho už 6 let a zatím bez jediného problému - ale také jsme kupovali tenkrát nové. V poslední době kolem nás už ho mají další 3 rodiny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.6.15 11:35
@lajovka píše:
Jen takova vsuvka-kolik budete mit obsah? ja jen, ze moje invalidni kamaradka berlingo ma, ridila jsem ho loni, obsah 1,6 benzin a vuubec, ale vuuubec to nejede :( myslela jsem, ze se zblaznim, pedal na podlaze a vic jak 120 ni boha :D…to jen muj poznatek…sama mam ted taky jen 1,6 v dieslu, c4 picaso a to Auto proste tahne…

To je divné - neřadila jsi blbě? Na dálnici 130 normálně, dáš i 150 (maximum je 170). :nevim: Ještě ale jsou dva typy benzínových motorů - slabší (66 kW) a silnější (80 kW). My máme silnější a táhne skvěle :nevim: Ani do kopců nemáme problém, lehtám 4 nebo 5. Ale chce to fakt ten silnější motor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101927
5.6.15 11:48

@bartsch Tak zas pokud to mělo jen tu 66 a bylo to plně obsazený / naložený, tak věřím, že to mohlo být líný… to, že by to nejelo nad 120 tomu už tolik nevěřím, nad tuhle rychlost šel rozvášnit i favorit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5315
5.6.15 11:53

My ho máme a jsme spokojení. Do kufru se vejde neuvěřitelné množství věcí, nesložený kočár, dětská kola…Cestují mají kolem sebe spoustu místa, sedadla jsou výš nad silnicí, takže řidič má dobrý přehled, babička se nemusí ohýbat, děti lépe vidí ze sedaček. Jen to není žádný trhač asfaltu, protože je vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.6.15 11:54

@j.a.n.i1 Tak tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
5.6.15 12:01

@j.a.n.i1 zrejme je to ta slabsi verze, to ze to nejede rika i muj chlap, kterej kamosku obcas vozi…hele na dalnici v zime, nalozeny po strechu, invalidni vozejk k tomu a proste to nejelo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
5.6.15 14:12

@lajovka Šmareja,ano, na dálnici třeba při předjíždění to normálně vytáhneš, pak zase ubereš, ale normálně to dá, samozřejmě, když je hodně naložené, tak to trvá hrozně dlouho.Jak jsem psala, naše je líné na zrychlení, ale jak to zvládne, pak jede :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
5.6.15 14:17

Jo a máme 2 autosedačky vzadu na izofix, uprostřed je už poměrně málo místa, takže fakt nevím, zda by se tam vešla ještě jedna(nezkoušela jsem).Ale rozhodně u našeho není už ve středu možnost izofixu. Máme verzi 1.6 se slabším motorem. Máme ho hned od začátku, jak se začaly nová Berlinga vyrábět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101927
5.6.15 14:18

@glorča Tak ono se ta při 3 sedačkách vzadu nepočítá s tím, že by byly na isofixu… to jde pouze u velkých MPV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
5.6.15 14:24

@j.a.n.i1 Aha,tak proto máme mezi sedačkami už jen 1/2 místa, člověk se tam nacpe, ale prostor už je úzký. Jasně, takže bez izofixu se tam 3 vlezou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová