Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, dobrý den všem!
Možná bych se měl na začátku představit, ale řekl jsem si, že zatím napíšu jen ty nejzákladnější informace ![]()
Jsem docela mladý muž, nepocházím z České republiky, ale mám s touto zemí různé jak pracovni, tak soukromé vztahy. V poslední době je toho méně, trochu se mi stýská po zajímavých rozhovorech s Čechy. Tak jo, hlavně s Češkami, proto hledám tady ![]()
Doufám, že bych byl milou společností a taky rád tě něco naučím o své zemi (taky slovanská země), kdybys chtěla, takový obchod ![]()
Pokud to tady jde, klidně mi napiš zprávu nebo komentář ![]()
V případě, že jsem něco popletl a napsal jsem na špatné podstránce, moc se omlouvám. Stejně jako za veškeré stylistické a ostatní chyby ![]()
Zdravím… ![]()
@Cizinec píše:
Ahoj, dobrý den všem!Možná bych se měl na začátku představit, ale řekl jsem si, že zatím napíšu jen ty nejzákladnější informace
Jsem docela mladý muž, nepocházím z České republiky, ale mám s touto zemí různé jak pracovni, tak soukromé vztahy. V poslední době je toho méně, trochu se mi stýská po zajímavých rozhovorech s Čechy. Tak jo, hlavně s Češkami, proto hledám tady
Doufám, že bych byl milou společností a taky rád tě něco naučím o své zemi (taky slovanská země), kdybys chtěla, takový obchod
Pokud to tady jde, klidně mi napiš zprávu nebo komentář
V případě, že jsem něco popletl a napsal jsem na špatné podstránce, moc se omlouvám. Stejně jako za veškeré stylistické a ostatní chyby
Zdravím…
Kde se ti exoti o eminu dozvedi..normalni diskuzi, aby clovek pohledal fakt. Zakladateli, milou spolecnost na obchod si fakt hledej jinde.
Na to, že jsi cizinec, tak Tvůj písemný projev je na jedničku. Interpunkce v pořádku
, tak jako pokus dobrý ![]()
@lilith1 píše:
Kde se ti exoti o eminu dozvedi..normalni diskuzi, aby clovek pohledal fakt. Zakladateli, milou spolecnost na obchod si fakt hledej jinde.
Vždyť to má ve správné sekci - on hledá ji. Co tě žere?
@Kfětoslava píše:
Vždyť to má ve správné sekci - on hledá ji. Co tě žere?
Nojo dobra asi mne tam drazdi ten obchod
tech loudilu uz je tu hodne, ale pravda je ve spravne sekci.
Pardon, nemyslel jsem to špatně, to je právě ten jazykový cit, díky za zpětnou vazbu lilith1 ![]()
Buď zdráv, Cizinče!
Čeština fakt výborná, řada Čechů by se mohla přiučit! Je pravda, že stylisticky občas nepřirozeně, ale srozumitelně, to praxe to spraví. Navíc napsáno hezky, zdvořile, a tak to má být! Dokonce i to slovo „obchod“ je použito z mého pohledu vhodně. Vždyť on to obchod je, takový výměnný obchod…
Smím se zeptat, Češky ti připadají zajímavější než dámy z tvé rodné země? Jaké jsou?
@D. C. píše:
Buď zdráv, Cizinče!Čeština fakt výborná, řada Čechů by se mohla přiučit! Je pravda, že stylisticky občas nepřirozeně, ale srozumitelně, to praxe to spraví. Navíc napsáno hezky, zdvořile, a tak to má být! Dokonce i to slovo „obchod“ je použito z mého pohledu vhodně. Vždyť on to obchod je, takový výměnný obchod…
Smím se zeptat, Češky ti připadají zajímavější než dámy z tvé rodné země? Jaké jsou?
Děkuji za moc hezký komentář, je to od tebe opravdu milé D. C.!
To je dobrá otázka, určitě mi připadají otevřenější v mnoha ohledech. Zajímavé, jaký je ten důvod, možná je to vliv výchovy, možná kultury.
V mé zemi stále platí konzervativní přístup k životu, i když se to začíná rychle měnit, někdy je to překážka, aby si člověk pokecal bez nepříjemného pocitu, že může být nezdvořilý ![]()
@Cizinec píše:
Děkuji za moc hezký komentář, je to od tebe opravdu milé D. C.!To je dobrá otázka, určitě mi připadají otevřenější v mnoha ohledech. Zajímavé, jaký je ten důvod, možná je to vliv výchovy, možná kultury.
V mé zemi stále platí konzervativní přístup k životu, i když se to začíná rychle měnit, někdy je to překážka, aby si člověk pokecal bez nepříjemného pocitu, že může být nezdvořilý
@Cizinec píše:
Ahoj, dobrý den všem!Možná bych se měl na začátku představit, ale řekl jsem si, že zatím napíšu jen ty nejzákladnější informace
Jsem docela mladý muž, nepocházím z České republiky, ale mám s touto zemí různé jak pracovni, tak soukromé vztahy. V poslední době je toho méně, trochu se mi stýská po zajímavých rozhovorech s Čechy. Tak jo, hlavně s Češkami, proto hledám tady
Doufám, že bych byl milou společností a taky rád tě něco naučím o své zemi (taky slovanská země), kdybys chtěla, takový obchod
Pokud to tady jde, klidně mi napiš zprávu nebo komentář
V případě, že jsem něco popletl a napsal jsem na špatné podstránce, moc se omlouvám. Stejně jako za veškeré stylistické a ostatní chyby
Zdravím…
Udělej si nový nick a znovu. Udělej tam víc chyb. Cizinec nenapíše tak dobře interpunkce a ještě čárky ve větách.
Však už to za ně píše AI, proto i podvodů přibývá. Dřív člověk kouknul, viděl deset chyb v jedné větě a věděl, že má utéct. Teď to bude ještě složitější…
Je hezké přečíst takové komentáře, je to asi největší ocenění pro cizince, který se několik let češtinu učil ![]()
Nepíše to AI, píše to opravdový člověk, podobná interpunkce je rovněž v dalších slovanských zemích. Můžete si myslet co chcete, chtěl jsem jen zkusit, jestli se někdo bude chtít seznámit.
Nikoho nenutím. Pokud nemáte zájem, nemusíte tady psát ![]()