Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jaká je podle vás ideální výška pro muže a rozdíl mezi vámi?
Pro mě nejspíš ne. Takovou zkušenost jsem neměla. Kamarád je z toho úplně na mrkev. Když si jeho manželka vezme podpatky (výjimečně) je o kousek vyšší. To on nedává. ![]()
Manzel je vyssi nez ja a libi se mi to, ale nemyslim, ze by to pro me bylo dulezite. Jeden expritel byl dost maly, ja jsem mrnava, ale i tak mel minimalne stejnou vysku jako ja. A na jeho vysce to urcite neskoncilo ![]()
Já se potřebuju cítit vedle chlapa „křehce“. Takže mám o 20 čísel vyššího a vyhovuje mi to
Já mám 183 cm, ale nemám z toho mindráky, takže mi vůbec nikdy nevadil muž stejně vysoký nebo i o pár cm menší. Láme se to někde na 5cm, chlapa pod 175 cm bych už nedala. Manžel je o 10 čísel větší a je to super. Jen rodit a živit ty dlouhány není žádná prča ![]()
Mimochodem, ten rozdíl ve výšce obvykle spíš řeší muži - nepřijdou si vedle vyšší ženy asi dostatečně chlapsky
Ale teda jen ti s nízkým sebevědomím a o ty stejně nestojím ![]()
Mám 169 cm a můj milenec má skoro stejně jako já cca 170 nebo lehce přes. Je to strašně divný, nemůžu se s tím ztotožnit, ale pro objímání a líbání je to zase hrozně pohodlný.
Manžel má cca 185 cm a to mi přijde přirozenější. Ale ve výšce to očividně není:)
Anonym snad z pochopitelných důvodu ![]()
Jo, je to pro mě důležitý. Nemusí mít o půl metru víc, stačí aspoň pár cenťáků. Mám přes 170 cm, jednou jsem chodila s podmírákem a bylo to fakt blbý.
Když dovolíte tak taky napíši svůj názor jako muž. Já bych si nemohl představit člověka ženského pohlavý, která by měřila jako já nebo nedejbože byla vyšší. Při mých 175cm je ideální výška pro ženu kolem 160cm plus mínus. Třeba rozdíl 5cm je tolik malí, že to nelze ani rozeznat. Důvod je jednoduchý. Když jsem vyšší jak žena o 10-15cm tak podvědomě cítím větší seběvědomí a žena cítí větší mužnost.
@z861 píše:
Když dovolíte tak taky napíši svůj názor jako muž. Já bych si nemohl představit člověka ženského pohlavý, která by měřila jako já nebo nedejbože byla vyšší. Při mých 175cm je ideální výška pro ženu kolem 160cm plus mínus. Třeba rozdíl 5cm je tolik malí, že to nelze ani rozeznat. Důvod je jednoduchý. Když jsem vyšší jak žena o 10-15cm tak podvědomě cítím větší seběvědomí a žena cítí větší mužnost.
To máš docela zúžený výběr žen, když máš ideál 160cm
Mimochodem, sebevědomí a mužnost, které vycházejí jen ze vzhledu, obvykle nepřitahuje sebevědomé a ženské dámy ![]()
@unuděná píše:
To máš docela zúžený výběr žen, když máš ideál 160cmMimochodem, sebevědomí a mužnost, které vycházejí jen ze vzhledu, obvykle nepřitahuje sebevědomé a ženské dámy
To právě že ne. 160-165cm je klasická výška pro většinu ženské populace na světě. Výška u žen +175cm už je velký problém, protože to ma málo kdo a většinou muši se straní vysokých žen protože necítí mužnost vedle nich. Já nevým jak to mají jiní ale já nemám rád sebevědomé ženy ale velmi submisivní, který na mě hledí jak na pána.
@z861 píše:
Chlap, který potřebuje být vyšší a větší než žena, aby se cítil mužně je podle mýho pravý opak mužnosti. Ale genderové stereotypy mě nijak neberou.
@z861 píše:
To právě že ne. 160-165cm je klasická výška pro většinu ženské populace na světě. Výška u žen +175cm už je velký problém, protože to ma málo kdo a většinou muši se straní vysokých žen protože necítí mužnost vedle nich. Já nevým jak to mají jiní ale já nemám rád sebevědomé ženy ale velmi submisivní, který na mě hledí jak na pána.
To sice ano, ale v ČR byla naposled průměrná výška žen 168 cm, takže tady moc na výběr nebude ![]()
@z861 píše:
Aha, jasně ![]()
Není pravda, že se muži straní vysokých žen, někteří dokonce vysoké ženy vyloženě preferují, jinak by modelky byly asi dost chudinky, nemyslíš?
Jestli se necítíš dostatečně mužně vedle vysoké ženy, nevypovídá to nic o ní, ale o tvém mizerném sebevědomí a pomuchlaném egu.