Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Andy, po Clostíku je docela častý výskyt těchto cyst :/ jak říkám já, je to něco za něco, ale neboj se, určitě se zadaří
já slyšela na Clostík jen samou chválu
A na to, že bys měla přijí o vaječník, vůbec nemysli!
Musíš prostě věřit, ale zároveň se na to až moc neupínat.
držím pěsti a brzy // ![]()
Holky já Vám mocccc díkyyy za milé komentáře ..moc to potěší zvlašť když nejsem jediná, které se po Clostíku udělala cysta
![]()
Ahoj holky chtela bych se take zapojit do diskuze. Dnes mam asi 3DC anak nepravidelne nechraneny sex mame zhruba tri roky. Ted jsem sla konecne k doktorce a ta mi ihned napsala tablety dve dene coz me trosku zarazi po tom co ctu. Myslim si ze jsem z te touuhy po miminku onemocnela.
Příspěvek upraven 30.08.12 v 02:30
Ahoj Verčo, ja brala Clostík take dva prášky denně..ráno a večer myslim, že tak nějak to bere každej je to na doktorce jak ti to nadávkuje a od kterého DC. tak, že buď naprosto v klidu ona určit ví co dělá..držim palce
Já brala taky dva denně, ráno a večer 5.-9.DC (tyto dny záleží na délce m. cyklu) a 10.-12.DC si mě doktorka pozvala na kontrolu folíků. Kontrola vaginálním ultrazvukem by měla být určitě, musí se hlídat jak reagují vaječníky na léčbu, u mně bylo folíků jak naseto, dle slov paní doktorky. a podle toho mi vypočítala přesně plodné dny a zadařilo se hned napoprvé ![]()
Holky přesně jak píše Bublinka ja teda brala Clostík jen od 2 dne menstruace 5 dnu a dva denně a délku menstruace mam 5 dnu a cca po 28 dnech ..tak, že netuším podle čeho a jak to ty doktorky vypočítávaj, ale každá to má jak čtu jinak, a le tak snad vědi co dělají…ale je divné Jobo, že nechodíš pak na kontrolní ultrazvuky aby bylo vidět jak na tebe Clostík působí teda a jak ti rostou folíky
!!!to si myslím, že je dost důležité a třeba i z hlediska těch cyst aby se ti nějaká neudělala a pak je nutno vysadit ty prášky
dokud ti nezmizí..teda me to tak bylo aspoň řečeno… ![]()
JOBO a chodíš do nějakého reprodukčního centra, nebo normálně na gyndu???
JOBO aha tak to bude asi tím já chodím do reprodukč. centra tam se tím více zabývají a když už jsi říkala, že ti Clostík zabral při prvním mimču tak asi to dr. nepovažuje zatím za nutné ( i když po pravdě mne by to teda asi vadilo, že mne nekotrolujou ultrazvukem zdá se mi to divny
) ![]()
Jobo děkuji za podporu nějak mi docházejí už z toho síly..nějak jsem to nehrotila, ale ta cysta mne trošku vyplašila!! Taky moc držím palečky