Clostilbegyt dávkování a dvojčata

Anonymní
17.11.14 12:26

Clostilbegyt davkovani a dvojcata?

Ahoj holky, potrebuji poradit respektive zjistit co je pravda na veci jenz se mi podarila zjistit projizdenim diskuzi na internetu :dance:..

Trpim anovulacnimi cykly, gynekolog mi predepsal Clostik s davkovanim od 4DC do 8DC 2tbl./1× denne.

Dnes jsem po projizdeni ucinnosti Clostiku zjistila, ze velke mnozstvi uzivajicich mela po uzivani 2tablet denne DVOJCATKA, opravdu je to vice pravdepodobne po vetsim uzivani nez-li je 1tableta denne?

Pripadne budu rada kdyz mi sem pisnete od ktereho DC jste uzivali, kolik tablet, po jak dlouhe dobe se vam s Clostikem zadarilo(jestli vubec) a kolik po uzivani mate deti? :kytka:

Moc dekuji a preji krasny svatecni den :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.11.14 13:29

Já taky bez ovulace. Po prvním cyklu s Clostíkem v dávkách 1-0-0 od 4DC do 8DC se zadařila holčička :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3571
17.11.14 13:39

Já jsem brala Clostík 5-9 DC a očekáváme jeden přírůstek (holčičku), brala jsem 1-0-1, takže dva denně a vyšlo to hned první měsíc… :kytka: Držím pěsti aby se brzy zadařilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
17.11.14 15:03

Já beru 3.-7. den 1 tabletu a byly dva folikuly, neboli můžou být dvojčata. Na výsledek čekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1778
4.11.15 12:34

Muzu, prosim mit dotaz? mam predepsanej Clostik, ale jen na 3-5 den, coz znamena na tri dny, ale cetla jsem ze se ma brat pet dni? je to spatne jen tri dny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
4.11.15 16:00

@pou79
ahoj, uprimne jsem neslyšela, ze by se takto clostil predepisoval.. Nepamatujes si to spatne? Neřekl dr 3-7 celkove 5dni? Kolika ty den cyklu si Te teda zve na kontrolu?
Ja brala jeden cyklus 3-7.. 11DC jsem mela 2× 23mm folikul (coz je az az) a hned jsem otehotnela, bohuzel jsem ale potratila. Dalsi pokusy budu brat diky tomu, ze jsem na clostil dobre reagovala uz jen pul tablety 3-7.. Nicméně jestli si něčím nejsi jista, zavolej radej do ordinace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1778
5.11.15 07:34

No take si myslim, ale i v lekarne mi to takto napsala na krabicku a mam brat 2×1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.19 19:58

Ahojky, jdem na inseminaci, je tu nekdo kdo bral clostik 2-0-2? Kolik folikulu dozralo? A povedlo se? Diky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex