Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já taky bez ovulace. Po prvním cyklu s Clostíkem v dávkách 1-0-0 od 4DC do 8DC se zadařila holčička ![]()
Já jsem brala Clostík 5-9 DC a očekáváme jeden přírůstek (holčičku), brala jsem 1-0-1, takže dva denně a vyšlo to hned první měsíc…
Držím pěsti aby se brzy zadařilo ![]()
Já beru 3.-7. den 1 tabletu a byly dva folikuly, neboli můžou být dvojčata. Na výsledek čekám.
Muzu, prosim mit dotaz? mam predepsanej Clostik, ale jen na 3-5 den, coz znamena na tri dny, ale cetla jsem ze se ma brat pet dni? je to spatne jen tri dny?
@pou79
ahoj, uprimne jsem neslyšela, ze by se takto clostil predepisoval.. Nepamatujes si to spatne? Neřekl dr 3-7 celkove 5dni? Kolika ty den cyklu si Te teda zve na kontrolu?
Ja brala jeden cyklus 3-7.. 11DC jsem mela 2× 23mm folikul (coz je az az) a hned jsem otehotnela, bohuzel jsem ale potratila. Dalsi pokusy budu brat diky tomu, ze jsem na clostil dobre reagovala uz jen pul tablety 3-7.. Nicméně jestli si něčím nejsi jista, zavolej radej do ordinace ![]()
No take si myslim, ale i v lekarne mi to takto napsala na krabicku a mam brat 2×1
Ahojky, jdem na inseminaci, je tu nekdo kdo bral clostik 2-0-2? Kolik folikulu dozralo? A povedlo se? Diky
Ahoj holky, potrebuji poradit respektive zjistit co je pravda na veci jenz se mi podarila zjistit projizdenim diskuzi na internetu
..
Trpim anovulacnimi cykly, gynekolog mi predepsal Clostik s davkovanim od 4DC do 8DC 2tbl./1× denne.
Dnes jsem po projizdeni ucinnosti Clostiku zjistila, ze velke mnozstvi uzivajicich mela po uzivani 2tablet denne DVOJCATKA, opravdu je to vice pravdepodobne po vetsim uzivani nez-li je 1tableta denne?
Pripadne budu rada kdyz mi sem pisnete od ktereho DC jste uzivali, kolik tablet, po jak dlouhe dobe se vam s Clostikem zadarilo(jestli vubec) a kolik po uzivani mate deti?
Moc dekuji a preji krasny svatecni den