Co budete dnes vařit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20656
23.2.10 12:42

dneska nevařím - už jsem zase v pracovním procesu, ale pro inspiraci ostatním:
včera byla hustá polívka - brambory, červený fazole, zelenina (směs pod svíčkovou), houby a jemný točeňák na kousky :-P
v neděli kuskus s kuřecím a v sobotu udělala máma kuřecí roládu a já dodala šťouchaný brambory s cibulkou :palec:

Theo - sekanou určitě zkus, je to strašně jednoduchý a lepší než kupovaná, doporučuju přimíchat taky strouhaný sýr (ne moc, aby držela tvar)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
24.2.10 11:04

Tak jsem objevila v mrazáku moc pěkný kousek hovězího zadního, tak ho udělám jako roštěnku. Mám na to vyložené chuť a přítel taky kouskem masa rozhodně nepohrdne. :-) A jako přílohu rýži, těstoviny, ..... to ještě uvidím. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
12.3.10 09:39

dneska lasagne - premiéra :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
9.9.11 13:16

Co budete dneska vařit? Já dělám šunkofleky, ale na víkend mě nic nenapadá, navíc musíme dojet nakoupit…chjo. Tak mě inspirujte prosím…

• Citovat
  • Upravit
97
9.9.11 13:35

Jatru na cibulce s ryzi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
9.9.11 13:41

Dnes kotlety na šlehačce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
9.9.11 13:44
Holma píše:
Co budete dneska vařit? Já dělám šunkofleky, ale na víkend mě nic nenapadá, navíc musíme dojet nakoupit…chjo. Tak mě inspirujte prosím…

Ahoj,prejdi na discusi.
Vecne tema:Co dnes uvarit?
Tam se vari ve velkem :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.5.12 11:25

dobré kuře

do pekáčku nakrájím na centymetrové plátky oloupané brambory,osolim a okmínuju na to pokladu kysané zelí a na zelí čtvrtky kuřete který jsem také osolila a pokmínovala.Peču to aspon hodku a půl.Je to výborný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
27.6.13 13:51

Já včera dělala domácí hambáče s karamelizovanou cibulkou a omáčkou z modrého sýra…mňam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
27.6.13 13:54

Jdeme s manzelem na obidek a vecer budu delat peceny bramborak :)) neni tak mastny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
27.6.13 13:57

Dnes jsem měla premiéru : sojové maso, den předem naložené - česnek, olej soj. omáčka, sůl pepř, kari, červ. paprika…s orestovanou cibulí a paprikami dvou barev + rýži k tomu!! Moc mi to chutnalo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
27.6.13 14:02

Já dnes dělala vepřovou panenku na cibulce a rozmarýnu. Jen se to šoupne do trouby. A k tomu kuskus, který pak promíchám s tou upečenou cibulkou. Mám ráda jídla, u kterých nemusím dlouho stát. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
27.6.13 14:23

Zapeceny testivony s uzenym a syrem, budou i k veceri :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
27.6.13 14:31

Už s křížkem po obědě, ale manžel vařil špaget s krůtím masem, rajčaty a chřestem. Bylo to vynikající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
27.6.13 15:09

U nás dnes bylo kuře na papraice a ted na večer sem udělala květákové placičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie