Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
dneska nevařím - už jsem zase v pracovním procesu, ale pro inspiraci ostatním:
včera byla hustá polívka - brambory, červený fazole, zelenina (směs pod svíčkovou), houby a jemný točeňák na kousky ![]()
v neděli kuskus s kuřecím a v sobotu udělala máma kuřecí roládu a já dodala šťouchaný brambory s cibulkou ![]()
Theo - sekanou určitě zkus, je to strašně jednoduchý a lepší než kupovaná, doporučuju přimíchat taky strouhaný sýr (ne moc, aby držela tvar)
Tak jsem objevila v mrazáku moc pěkný kousek hovězího zadního, tak ho udělám jako roštěnku. Mám na to vyložené chuť a přítel taky kouskem masa rozhodně nepohrdne.
A jako přílohu rýži, těstoviny, ..... to ještě uvidím. ![]()
Co budete dneska vařit? Já dělám šunkofleky, ale na víkend mě nic nenapadá, navíc musíme dojet nakoupit…chjo. Tak mě inspirujte prosím…
Holma píše:
Co budete dneska vařit? Já dělám šunkofleky, ale na víkend mě nic nenapadá, navíc musíme dojet nakoupit…chjo. Tak mě inspirujte prosím…
Ahoj,prejdi na discusi.
Vecne tema:Co dnes uvarit?
Tam se vari ve velkem
![]()
do pekáčku nakrájím na centymetrové plátky oloupané brambory,osolim a okmínuju na to pokladu kysané zelí a na zelí čtvrtky kuřete který jsem také osolila a pokmínovala.Peču to aspon hodku a půl.Je to výborný.
Já včera dělala domácí hambáče s karamelizovanou cibulkou a omáčkou z modrého sýra…mňam ![]()
Jdeme s manzelem na obidek a vecer budu delat peceny bramborak
neni tak mastny
Dnes jsem měla premiéru : sojové maso, den předem naložené - česnek, olej soj. omáčka, sůl pepř, kari, červ. paprika…s orestovanou cibulí a paprikami dvou barev + rýži k tomu!! Moc mi to chutnalo!!
Já dnes dělala vepřovou panenku na cibulce a rozmarýnu. Jen se to šoupne do trouby. A k tomu kuskus, který pak promíchám s tou upečenou cibulkou. Mám ráda jídla, u kterých nemusím dlouho stát. ![]()
Už s křížkem po obědě, ale manžel vařil špaget s krůtím masem, rajčaty a chřestem. Bylo to vynikající.
U nás dnes bylo kuře na papraice a ted na večer sem udělala květákové placičky