Příprava oslavy narozenin partnera - ten chce jít na pivo, co teď

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2383
23.7.13 21:24
@Jasněnkaa píše:
@gabka20 byla bych teda pěkně naštvaná, je to pěknej hulvát :cert: můj by si to nedovolil, bojí se mě :lol:
:mrgreen: :mrgreen: tak to má být :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
23.7.13 21:24

On vedel ze to planuju jestli mi rikal jak jsem skvela ze ma radost a ted proste ze to presuneme, ze kluky dlouho nevidel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
23.7.13 21:25

Vyprdla bych se na něj a šla s kamarádkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
23.7.13 21:25
@gabka20 píše:
On vedel ze to planuju jestli mi rikal jak jsem skvela ze ma radost a ted proste ze to presuneme, ze kluky dlouho nevidel…

to je fakt ignorant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
23.7.13 21:26
@nicolle24 píše: :mrgreen: :mrgreen: tak to má být :mrgreen:

přesně :andel: :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek

@Lo no co. Můj nesnáší organizovanou zábavu a tohle mi přijde přesně tak…organizovaný. Jo naštvalo by mě to, ale prostě protože ho znám tak nic takového ani nevymýšlím. A co předcházelo prohlášení partnera zakladatelky nevím takže pouze píšu co bych nedělala já. Co je na tom k divení :mavam: ;) ;).

• Citovat
  • Upravit
13943
@dani24687 píše: Čekat to můžeš, ale neznáš ji :think: :mrgreen: Jestli je to kvůli tomu, co napsala, že je dlouho neviděl, tak bych mu ani nepopřála :cert:

To já jo, ale takovým tónem, že by to opravdu jako přání všeho nejlepšího neznělo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Já bych ho poslala do patřičných míst a jako bonus bych ho ani na to pivo s chlapama nepustila :twisted: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
23.7.13 21:27
@gabka20 píše:

to je právě to co by mě naštvalo, kdyby řekl včas, že jde s klukama že jindy nemůžou, tak neceknu. Ale nechat mě se s tím dělat, těšit se jak mu udělám radost, asi bych to pěkně ořvala :(

• Citovat
  • Upravit
35438

@gabka20 Řekla jsi mu to jasně, že je všechno objednané a rezervované? Že to nejde jen tak přesunout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046

Jeste me napadlo poradne sexy obleceni, capnout dort a vzit ho do te hospody za nim, sezerou mu to kamaradi, na sexy hadry budou taky slintat, takze se budou vic bavit s tebou nez s nim a on bude zarlit a mit kulovy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
23.7.13 21:28

@PraženáKukuřice :mrgreen:

@Jasněnkaa píše:
to je právě to co by mě naštvalo, kdyby řekl včas, že jde s klukama že jindy nemůžou, tak neceknu. Ale nechat mě se s tím dělat, těšit se jak mu udělám radost, asi bych to pěkně ořvala :(

Přesně. Vědět to dopředu, samozřejmě bychom se nějak domluvili. Ale na poslední chvíli, když je všechno připravené.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
@gabka20 píše:

No tak toto už je jiná. Asi by ze mě byla fúrie. Je mi to líto :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:.

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
@gabka20 píše:
Chlap ma narozeniny tento tyden a zarezervovala jsem mista ve steakove restauraci a nechala upect dort ktery miluje a koupila flasku draheho sampana a vse naplanovala a dalo mi to dost práce, tesila jsem se ze bude mit radost a ted mi rekl at to zrusim ze pujde na pivo s chlapama. Co by jste delaly vy?

neplánovala bych žádná překvapení a předem bych se s ním dohodla, jak se to bude slavit.

• Citovat
  • Upravit
2383
23.7.13 21:30

@dani24687 můj chlap by si to fakt nedovolil (hlavně by ho to ani nenapadlo) a já bych taky takovou prasárnu neudělala.

Opravdu se někdy nestačím divit jací někteří jsou to ovšem platí i o ženských. Taky nejsem dokonalá nejdu vždy na ruku ale to je prostě moc! Asi bych jeho narozeniny navždy vyškrtla z kalendáře a už je neřešila. Tohle by mě rozžhavilo do běla i když se mě to netýká tak mě to se. e :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí