Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jasněnkaa píše:
@gabka20 byla bych teda pěkně naštvaná, je to pěknej hulvátmůj by si to nedovolil, bojí se mě
On vedel ze to planuju jestli mi rikal jak jsem skvela ze ma radost a ted proste ze to presuneme, ze kluky dlouho nevidel…
@gabka20 píše:
On vedel ze to planuju jestli mi rikal jak jsem skvela ze ma radost a ted proste ze to presuneme, ze kluky dlouho nevidel…
to je fakt ignorant.
@Lo no co. Můj nesnáší organizovanou zábavu a tohle mi přijde přesně tak…organizovaný. Jo naštvalo by mě to, ale prostě protože ho znám tak nic takového ani nevymýšlím. A co předcházelo prohlášení partnera zakladatelky nevím takže pouze píšu co bych nedělala já. Co je na tom k divení
.
@dani24687 píše: Čekat to můžeš, ale neznáš ji![]()
Jestli je to kvůli tomu, co napsala, že je dlouho neviděl, tak bych mu ani nepopřála
To já jo, ale takovým tónem, že by to opravdu jako přání všeho nejlepšího neznělo ![]()
Já bych ho poslala do patřičných míst a jako bonus bych ho ani na to pivo s chlapama nepustila
…
@gabka20 píše:
to je právě to co by mě naštvalo, kdyby řekl včas, že jde s klukama že jindy nemůžou, tak neceknu. Ale nechat mě se s tím dělat, těšit se jak mu udělám radost, asi bych to pěkně ořvala ![]()
@gabka20 Řekla jsi mu to jasně, že je všechno objednané a rezervované? Že to nejde jen tak přesunout.
Jeste me napadlo poradne sexy obleceni, capnout dort a vzit ho do te hospody za nim, sezerou mu to kamaradi, na sexy hadry budou taky slintat, takze se budou vic bavit s tebou nez s nim a on bude zarlit a mit kulovy ![]()
@Jasněnkaa píše:
to je právě to co by mě naštvalo, kdyby řekl včas, že jde s klukama že jindy nemůžou, tak neceknu. Ale nechat mě se s tím dělat, těšit se jak mu udělám radost, asi bych to pěkně ořvala
Přesně. Vědět to dopředu, samozřejmě bychom se nějak domluvili. Ale na poslední chvíli, když je všechno připravené.. ![]()
@gabka20 píše:
No tak toto už je jiná. Asi by ze mě byla fúrie. Je mi to líto
.
@gabka20 píše:
Chlap ma narozeniny tento tyden a zarezervovala jsem mista ve steakove restauraci a nechala upect dort ktery miluje a koupila flasku draheho sampana a vse naplanovala a dalo mi to dost práce, tesila jsem se ze bude mit radost a ted mi rekl at to zrusim ze pujde na pivo s chlapama. Co by jste delaly vy?
neplánovala bych žádná překvapení a předem bych se s ním dohodla, jak se to bude slavit.
@dani24687 můj chlap by si to fakt nedovolil (hlavně by ho to ani nenapadlo) a já bych taky takovou prasárnu neudělala.
Opravdu se někdy nestačím divit jací někteří jsou to ovšem platí i o ženských. Taky nejsem dokonalá nejdu vždy na ruku ale to je prostě moc! Asi bych jeho narozeniny navždy vyškrtla z kalendáře a už je neřešila. Tohle by mě rozžhavilo do běla i když se mě to netýká tak mě to se. e
![]()