Co byste chtěly umět?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31438
14.3.17 10:32

Z mene praktickych veci hrat na housle, umet finsky a udelat salto.

Z praktictejsich naucit se poradne programovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
14.3.17 10:34

Co byste byly rady, kdyby Vas naucila skola? rodice? Že učení může být i zábava, ne jen nutné zlo.

Co by se Vam v zivote „hodilo“ umet?
Pohotově udržovat konverzaci. Ale jako nepohotový introvert s tím mám dost problém.
Cemu byste rady rozumely?
Synovi. Upřímně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
14.3.17 10:36

Chtěla bych umět hrát na flétnu moderní písničky tak, aby se to dalo poslouchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
14.3.17 10:39

Vice jazyku. Anglicky umim jako rodilec, ale tim to konci, asi bych take musela odjet do tech zemi, kde se mluvi prislusnym jazykem, abych se to naucila.

Pak bych si chtela vice verit, to bohuzel je asi nenaucitelne, alespon pro mne.

No a rozumet matematice, ne, ze bych to potrebovala, jen bych to proste chtela :)

Hudba mi nic nerika, takze muj hudebni hluch mi nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
14.3.17 10:43

@radkka Angličtinu udržuji prací (je to pro mě hlavní pracovní jazyk). K tomu se učím francouzštinu, ale jde mi to strašně pomalu… Momentálně si nedovedu představit, že ji dotáhnu na slušnou úroveň. A už vůbec ci nedovedu představit, že bych se dokázala ještě vrátit k němčině, která se mi též vykouřila z hlavy :zed:, ale ne, já němčinu nikdy neuměla pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
14.3.17 10:44
@Veverka X píše:
@radkka Angličtinu udržuji prací (je to pro mě hlavní pracovní jazyk). K tomu se učím francouzštinu, ale jde mi to strašně pomalu… Momentálně si nedovedu představit, že ji dotáhnu na slušnou úroveň. A už vůbec ci nedovedu představit, že bych se dokázala ještě vrátit k němčině, která se mi též vykouřila z hlavy :zed:, ale ne, já němčinu nikdy neuměla pořádně.

Já jsem s němčinou tak na úrovni B1, ale ve Švýcarsku si připadám jako A1 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
14.3.17 10:48

Tak ja bych ctela umet plest, sit a hackovat. :jazyk: nekolikrat jsem zacinala a nikdy to nedotahla. :roll: :nevim: a tvorba webovek by se taky aktualne hodila. cizi jazyky ovladam dva, ale tyhle manualni prace bych rada umela, je videt vysledek :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
14.3.17 10:49

Chtěla bych mít „zelený ruce“. Obzvlášť teď na jaře mě to vždy rafne. Jenže zaseta semínka nevyrostou, koupené rostliny chcípnou. Mám zahradu, ztroskotaly veškeré pokusy o pěstování dýní, rajčat, jahody sice plodí, ale místo avizovaný CH velkých sladkých plodů vyrábějí kyselé scvrkliny, které chutnají jen slimákům.
Kdybych vyhrála ve Sportce, zaměstnala bych zahradníka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
14.3.17 10:51

Plynule anglicky a programovat v Jave. Byla bych silne za vodou :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
14.3.17 10:53

Chtěla bych umět péct dorty, více jazyků a čarovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
14.3.17 10:58

Jo a ještě hrát poker :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
14.3.17 11:06

Umět maďarsky - můj děda byl Maďar a do teď mu nemůžu odpustit, že nenaučil mluvit mého otce a ten zase mě. Umím jen základní fráze, počítat do deseti, základy jako „já jsem děvče, ty jsi chlapec…“ a potom dědovou nejčastější větu v maďarštině - „dostaneš na prdel“ :mrgreen:

Shodou okolností právě poslouchám :mrgreen: :
https://www.youtube.com/watch?…

Naučit se staroslovanskou bukvici.

Dále bych chtěla umět bojový styl Systema:

https://www.youtube.com/watch?…

Chtěla bych umět starodávné techniky zpracování textilií.

A moc ráda bych měla znalosti a dovednosti chirurga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
14.3.17 11:14

Chtěla bych, aby mě doma naučili být cílevědomá, mít pevnou vůli a vytrvalost a zároveň víru, že to půjde.
TO mi chybí celý život.
Vše ostatní beru jako nástavbu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
14.3.17 11:20

Chtela bych umet mit ve vecech system, jsem hrozny chaotik.
A obracene - chtela bych se odnaucit rikat, co lidi chteji slyset, bohuzel to mam v sobe nejak fakt hluboko a obcas me to pekne stve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
14.3.17 11:23

Chtěla bych mít už konečně někdy pocit, že tam, kde jsem, a to, co mám, mi stačí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí