Co byste chtěly umět?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7139
14.3.17 10:58

Jo a ještě hrát poker :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
14.3.17 11:06

Umět maďarsky - můj děda byl Maďar a do teď mu nemůžu odpustit, že nenaučil mluvit mého otce a ten zase mě. Umím jen základní fráze, počítat do deseti, základy jako „já jsem děvče, ty jsi chlapec…“ a potom dědovou nejčastější větu v maďarštině - „dostaneš na prdel“ :mrgreen:

Shodou okolností právě poslouchám :mrgreen: :
https://www.youtube.com/watch?…

Naučit se staroslovanskou bukvici.

Dále bych chtěla umět bojový styl Systema:

https://www.youtube.com/watch?…

Chtěla bych umět starodávné techniky zpracování textilií.

A moc ráda bych měla znalosti a dovednosti chirurga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
14.3.17 11:14

Chtěla bych, aby mě doma naučili být cílevědomá, mít pevnou vůli a vytrvalost a zároveň víru, že to půjde.
TO mi chybí celý život.
Vše ostatní beru jako nástavbu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
14.3.17 11:20

Chtela bych umet mit ve vecech system, jsem hrozny chaotik.
A obracene - chtela bych se odnaucit rikat, co lidi chteji slyset, bohuzel to mam v sobe nejak fakt hluboko a obcas me to pekne stve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
14.3.17 11:23

Chtěla bych mít už konečně někdy pocit, že tam, kde jsem, a to, co mám, mi stačí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24288
14.3.17 11:28

@Kralikcek Tak asi umět angličtinu a umět „diplomaticky“ napsat nepříjemnou, nevhodnou zprávu, dopis.
Z ostatních věcí bych chtěla umět být víc nad věcí, nebrat si vše k srdci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
14.3.17 11:33

@Aenne Raději zpívat, to by bylo lepší ne? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.17 11:41

Chtěla bych umět perfektně anglicky, německy, možná španělsky, rozuměl html, a pracovat pro velkou společnost, kde bych brala 200 tis. měsíčně.
Chci umět hrát na kytaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
14.3.17 12:04

Já bych chtěla mít větší talent na zpěv. Protože ráda zpívám, ale bohužel nemám čistý hlas.. :( To samý s malováním a s cizími jazyky. S těmi jazyky bych něco mohla udělat sama, ale nemám odhodlání. Chybí mi ta chuť se do toho ponořit a učit se… Je jednodušší říct, že mě to měla naučit škola, ale člověk musí chtít sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3703
14.3.17 12:11

Jé, tak se zpěvem mám taky problém, taky je mým snem to umět líp. A taky bych chtěla umět malovat, vyjádřit se na plátno. A co mě ještě zaujalo - hra na cello. V Koljovi ta mladá cellistka, je neuvěřitelně přitažlivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
14.3.17 12:34

Umet plynule anglicky, byt pohotova (napr. v situaci, kdy bezim a nejaky pes se na me ozene a umet rict neco panickovi, ja to nedokazu, napadne me to az pote, co bych rict mohla), byt mene introvert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
14.3.17 12:51
@Mar__tanka1983 píše:
Chtěla bych, aby mě doma naučili být cílevědomá, mít pevnou vůli a vytrvalost a zároveň víru, že to půjde.
TO mi chybí celý život.
Vše ostatní beru jako nástavbu :think:
:palec:
Přesné a opravdu základ každého úspěchu. „Grit to great“. Nevzdávat se, necouvat při neúspěších, makat a věřit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
14.3.17 12:56

To je dobry, kolik lidi tady pise o angličtině, jazycích a hud. nastroji. Na tohle třeba moji rodice dbali, tak to umím, jazyky me baví, učím se sama porad. Ale vždycky mi vadilo, ze jsem.leva na sport- neumím kloudné lyžovat, hrát volejbal atd. Takže v tom ted podporuju svoje děti, chtějí jezdit na koni, OK, tak ozelime hudebku. Jednou mi třeba budou vyčítat, ze sice lyzujou, jezdi ba koni a brusli, ale na nic nehrajou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.3.17 13:21

Naucit se co potrebuji po precteni, mit foto pamet. Umet posunout cas aslespon o dva roky. Je toho je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
14.3.17 13:25

Mluvit německy a programovat v java

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat