Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, před nějakým časem jsem narazila na Jillian Michaels a rozhodla se že si od ní něco zacvičím. Právě cvičím 30 day shred, jsem v prvním levelu a je to docela záhul
. Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo neví, co se cvičí po tom, jestli ripped in 30 nebo spíše 6 week 6 pack, případně jestli máte nějaké jiné návrhy??
![]()
Co budeš chtít
Já dělala Ripped in 30, pak jsem střídala 6w6p s Meltdown yoga, pak jsem přešla k Shaunovi T. na T25 a Insanity, teď jsem objevila od Jillian Bodyshred a cvičím to. No je toho spoustu na výběr ![]()
Já jsem pak jela Ripper in 30
a potom už podle nálady…hodně Killer ABS
A pak jsem po druhé otěhotněla
![]()
@Nikycupakabra ja ted cvicim taky 30 day shred (level 3) a pokracovat asi budu s ripped in 30
Holky, a opravdu to tak funguje? Já jsem teprve šestý den prvního levelu..tak doufám, že na konci bude opravdu nějaká změna..potřebovala bych ji jako sůl..
Já jsem také nedávno docvičila 30shred, pro mě byla největší záhul trojka, hlavně na kolena, teď střídám 6week6pack a dvojku shred.
Jinak změnu jsem pocítila hlavně ve fyzičce a pak v centimetrech na stehnech, na každém - 9 cm, ale teda já přidala i změnu jídelníčku
Tak já tedy skusím ripped in 30, protože vážně potřebují zpevnit tělo
, a potom možná dám to 6 week 6 pack, ale to nevím jestli na to bude vůle
, jinak všem moc děkuju
![]()