Co dál po 30 day shred?

9.5.15 01:14

Co dál po 30 day shred?

Ahoj, před nějakým časem jsem narazila na Jillian Michaels a rozhodla se že si od ní něco zacvičím. Právě cvičím 30 day shred, jsem v prvním levelu a je to docela záhul :D. Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo neví, co se cvičí po tom, jestli ripped in 30 nebo spíše 6 week 6 pack, případně jestli máte nějaké jiné návrhy?? :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
9.5.15 07:14

Co budeš chtít :-) Já dělala Ripped in 30, pak jsem střídala 6w6p s Meltdown yoga, pak jsem přešla k Shaunovi T. na T25 a Insanity, teď jsem objevila od Jillian Bodyshred a cvičím to. No je toho spoustu na výběr :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6000
9.5.15 07:16

Já jsem pak jela Ripper in 30 ;) a potom už podle nálady…hodně Killer ABS :mrgreen: A pak jsem po druhé otěhotněla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
9.5.15 08:08

@Nikycupakabra ja ted cvicim taky 30 day shred (level 3) a pokracovat asi budu s ripped in 30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4847
9.5.15 09:32

Holky, a opravdu to tak funguje? Já jsem teprve šestý den prvního levelu..tak doufám, že na konci bude opravdu nějaká změna..potřebovala bych ji jako sůl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
9.5.15 09:54

Já jsem také nedávno docvičila 30shred, pro mě byla největší záhul trojka, hlavně na kolena, teď střídám 6week6pack a dvojku shred.
Jinak změnu jsem pocítila hlavně ve fyzičce a pak v centimetrech na stehnech, na každém - 9 cm, ale teda já přidala i změnu jídelníčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.15 14:44

Tak já tedy skusím ripped in 30, protože vážně potřebují zpevnit tělo :D :lol:, a potom možná dám to 6 week 6 pack, ale to nevím jestli na to bude vůle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, jinak všem moc děkuju :palec: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková