Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás teda klasicky čokoládové figurky (ale takové ty lepší, kinder apod, ne ty hnusné
) ovoce, třeba oříšky (mají rádi různé ořechy v čokoládě třeba), letos budu do balíčku dávat bomby do koupele, male lego. Tchýně dětem dává hrnky s vánočním motivem, uvnitř je čokoláda nebo malý plyšák, ale pro mě je to spíš ke vzteku, už to nemám kam dávat
holce bych dala třeba adventní kalendář s kosmetikou.
Jo a zapomněla jsem že dneska mi přijdou knížky encyklopedie pro nejmenší a pak nějaká hra tak to bude mít taky k Mikuláši
U nás se dávají pitička ovocná a pár sladkosti to musí být, kinder vajíčko atd., Dále dáváme i drobné hračky třeba (sliz, modelína, malé lego, třpytivé fixy…) Nebo šumivé bomby do koupele, šumivé barvené tablety a tak. Kupujeme v DM nebo Rossmann. Dá se vymyslet více věcí než jen čistě sladkosti. ![]()
@JanaDaR Nemáte prosím fotku nebo obrázek, te krabičky s dinosaurem?
@Enicka nemůžu to nikde na netu najít a vytahovat to teď nelze. Je tam plyšový triceratops, mám dojem. ![]()
Já dávám mix toho, co mají rádi
Nějaké sladké pitíčko (džus), oříšky, sušenku, gumové medvídky. Někdy maličkou hračku (letos ne, už pár měsíců pěkně vysíraj
) - třeba lego nebo knížku.
Obě holky dostanou malé lego, šumivé koule, srdíčka a hvezdy do koupele, v Lidlu byl hezky balíček Kinder, nějaké ovoce, mají rady mandarinky a jablka. Jsem na sebe pyšná, že jsem vynechala figurky, taky se to nás zrovna neujalo.
Sladkosti dostavaji ve skolach, skolkach a od babicek. Takze letos advetni legokalendar, co jsem sehnala v akci a pro druheho nejaky s auty z lidlu.
Loni jsem delala advetni kalendar se vsim moznym, stridaly se sladkosti a „hracky“ lego z alberta, ruzne vytvarne veci (male fixy, barevne gumy a podobne, oni v tom jedou), mala auticka a tak.
Kdyz byli uplne mali tak duplo-koupila jsem na bazarcich ruzne special kousky a kazdy den nejaky.
Vcetne postavicek.
Na Mikuláše nedostane už nic. Koupila jsem jí už před třemi týdny adventní kalendář z Douglasu a oznámila jí, že jí přišel Mikuláš. Konečně se dočkala a může rozbalovat ![]()
Dobře je sušené ovoce, jak už tu někdo psal. Ale čiste, bez přídavku konzervantů. Švestky, fíky, datle, meruňky… Je to přirozené sladké, zdravé a zuzlave. ![]()
Od Mikuláše doma dostanou čokoládového Mikuláše (z dobré čokolády), dárkové balení Rakytníčků (želé vitamíny z lékárny), ovoce, jednu bramboru a nějaké sady na vánoční tvoření (papírové ozdoby, sadu z Lidlu na vánoční přáníčka apod.).
Adventní kalendář dostanou od jedněch prarodičů, druzí prarodiče dávají obr balík sladkostí, takže doma už je tím sytit nebudeme.
Edit: Jo a jako mladší měly radost, když dostaly tubičky na zdobení perníčků a různé sypání. Stejně bych to kupovala, ale děti z toho fakt měly radost, že jim Mikuláš dal věci na tvoření perníčků. Ale moje děti jsou většinou nadšené ze všeho…
Vánoční povlečení jim loni nadělil Mikuláš.
Adventní kalendáře, něco dobrého, ovoce, ořechy dostávají.
Děti dostanou každý adventní kalendář. Pro syna mám lego kalendář a dceři puberťačce jsem před chvílí dobalila mix kosmetiky a čokoládových bonbónů. K tomu pak dostanou dohromady mísu se sladkostmi - oblíbené bonbóny a čokolády. To si rozeberou a já jim to budu nenápadně ujídat ![]()
Má tam perník, mandarinky, fruko, tiktak, arašídy, křížaly, čokoládovou postavu čerta a Anděla a auticko.
@JanaDaR Já to taky právě nemůžu najít. Jsem v karanténě, takže potřebuju aby mě někdo nakoupil na Mikuláše 😀 😀chtěla sem obrázek, aby věděli. V Lidlu jste to kupovala?