Co dát dětem od Mikuláše?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37136
3.12.21 10:51

U nás teda klasicky čokoládové figurky (ale takové ty lepší, kinder apod, ne ty hnusné :D ) ovoce, třeba oříšky (mají rádi různé ořechy v čokoládě třeba), letos budu do balíčku dávat bomby do koupele, male lego. Tchýně dětem dává hrnky s vánočním motivem, uvnitř je čokoláda nebo malý plyšák, ale pro mě je to spíš ke vzteku, už to nemám kam dávat :mrgreen: holce bych dala třeba adventní kalendář s kosmetikou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
3.12.21 10:52

Jo a zapomněla jsem že dneska mi přijdou knížky encyklopedie pro nejmenší a pak nějaká hra tak to bude mít taky k Mikuláši

• Citovat
  • Upravit
1615
3.12.21 10:53

U nás se dávají pitička ovocná a pár sladkosti to musí být, kinder vajíčko atd., Dále dáváme i drobné hračky třeba (sliz, modelína, malé lego, třpytivé fixy…) Nebo šumivé bomby do koupele, šumivé barvené tablety a tak. Kupujeme v DM nebo Rossmann. Dá se vymyslet více věcí než jen čistě sladkosti. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
3.12.21 10:58

@JanaDaR Nemáte prosím fotku nebo obrázek, te krabičky s dinosaurem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
3.12.21 11:05

@Enicka nemůžu to nikde na netu najít a vytahovat to teď nelze. Je tam plyšový triceratops, mám dojem. :D

• Citovat
  • Upravit
53190
3.12.21 11:05

Já dávám mix toho, co mají rádi :nevim: Nějaké sladké pitíčko (džus), oříšky, sušenku, gumové medvídky. Někdy maličkou hračku (letos ne, už pár měsíců pěkně vysíraj :mrgreen: ) - třeba lego nebo knížku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10995
3.12.21 11:06

Obě holky dostanou malé lego, šumivé koule, srdíčka a hvezdy do koupele, v Lidlu byl hezky balíček Kinder, nějaké ovoce, mají rady mandarinky a jablka. Jsem na sebe pyšná, že jsem vynechala figurky, taky se to nás zrovna neujalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
3.12.21 11:08

Sladkosti dostavaji ve skolach, skolkach a od babicek. Takze letos advetni legokalendar, co jsem sehnala v akci a pro druheho nejaky s auty z lidlu.
Loni jsem delala advetni kalendar se vsim moznym, stridaly se sladkosti a „hracky“ lego z alberta, ruzne vytvarne veci (male fixy, barevne gumy a podobne, oni v tom jedou), mala auticka a tak.
Kdyz byli uplne mali tak duplo-koupila jsem na bazarcich ruzne special kousky a kazdy den nejaky.
Vcetne postavicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
3.12.21 11:12

Na Mikuláše nedostane už nic. Koupila jsem jí už před třemi týdny adventní kalendář z Douglasu a oznámila jí, že jí přišel Mikuláš. Konečně se dočkala a může rozbalovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5379
3.12.21 11:16

Dobře je sušené ovoce, jak už tu někdo psal. Ale čiste, bez přídavku konzervantů. Švestky, fíky, datle, meruňky… Je to přirozené sladké, zdravé a zuzlave. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16226
3.12.21 11:18

Od Mikuláše doma dostanou čokoládového Mikuláše (z dobré čokolády), dárkové balení Rakytníčků (želé vitamíny z lékárny), ovoce, jednu bramboru a nějaké sady na vánoční tvoření (papírové ozdoby, sadu z Lidlu na vánoční přáníčka apod.).
Adventní kalendář dostanou od jedněch prarodičů, druzí prarodiče dávají obr balík sladkostí, takže doma už je tím sytit nebudeme.

Edit: Jo a jako mladší měly radost, když dostaly tubičky na zdobení perníčků a různé sypání. Stejně bych to kupovala, ale děti z toho fakt měly radost, že jim Mikuláš dal věci na tvoření perníčků. Ale moje děti jsou většinou nadšené ze všeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.12.21 11:21

Vánoční povlečení jim loni nadělil Mikuláš.
Adventní kalendáře, něco dobrého, ovoce, ořechy dostávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21631
3.12.21 11:21

Děti dostanou každý adventní kalendář. Pro syna mám lego kalendář a dceři puberťačce jsem před chvílí dobalila mix kosmetiky a čokoládových bonbónů. K tomu pak dostanou dohromady mísu se sladkostmi - oblíbené bonbóny a čokolády. To si rozeberou a já jim to budu nenápadně ujídat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
3.12.21 11:24

Má tam perník, mandarinky, fruko, tiktak, arašídy, křížaly, čokoládovou postavu čerta a Anděla a auticko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
3.12.21 11:25

@JanaDaR Já to taky právě nemůžu najít. Jsem v karanténě, takže potřebuju aby mě někdo nakoupil na Mikuláše 😀 😀chtěla sem obrázek, aby věděli. V Lidlu jste to kupovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová