Co dát dětem od Mikuláše?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
247
3.12.21 12:02

Já dávám každý rok zlatého Lindt medvěda, bez toho to prostě nejde :mrgreen:
A potom v obchodě beru, co mám osvědčené. Oreo, Kinder, Milku.. Většinou ty jejich vánoční balíčky, at to taky hezky vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
3.12.21 12:17

Jo jinak dcera ma rada i do koupele takove ty barvy, peny a tak, ale letos jsem to neuvazene koupila driv, tak uz mame, ale taky by to mohlo byt a kamaradka dava vzdy neco tematickyho k vanocum, ponozky, pyzamo, celenku PR :roll: o holky se sobikem a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
3.12.21 12:25

U nás sladkosti také moc nejedou, takže dostane meloun, kokosový ořech (takový dražší s hodně mléka), pokud seženu liči, tak to. Najde tam knížku a stírací los.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
3.12.21 12:25

Udělala jsem balíček s oblíbenými pochutinami… takže nějaká ta čokoláda, popcorn a školní syn dostane navíc gumovací pero se svým jménem a mladší syn malou figurku z Tlapek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
3.12.21 12:42

Mám pro ně adventní kalendáře, pro kluka Lego, pro holku Hatchimals, každému velké kinder vejce, čokoládovou figurku mikuláše, želé bonbony, ananas, mango a pomeranče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
3.12.21 12:45

Udělám balíky se sladkým a s ovocem. To sladké jsem koupila s vánočními motivy. Od našich dostanou ještě kolekci, Arabesky a každá adventní kalendář

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
3.12.21 12:50

Pro holky mam vanocni pyzama, sumivou kouli do vany, mandarinky, kinder vajicko a pro starsi listky na koncert. Dostaly obe advent. kalendar od Schleich. Tak na mikulase toho bude min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
3.12.21 12:56

Nové fixy k Albi knížce. Sušenek ovoce, ořechy, čokolády Animal kingdom, nachos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
3.12.21 13:32

Daváme do velkých punčoch mix dárečků - knihy, hračky, voňavku… Sladkostí mají ažaž, ty eliminujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
3.12.21 13:42

Holky, vy co dáváte adventní kalendáře na Mikuláše, mám na vás dotaz. Vašim dětem nevadí, že si ve dnech 1.-4. prosince nemají co otevřít? Ze kalendář dostanou až pátého? Starší právě žadonila, aby dostala adventní kalendář už v listopadu, aby si hned prvního prosince mohla otevřít okénko a odpočítávat. Švagrová jí ho chtěla právě taky dát až teď o víkendu, ale nakonec na její přání přidala k dárkům k listopadovému svátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
3.12.21 14:43
@Samy píše:
Holky, vy co dáváte adventní kalendáře na Mikuláše, mám na vás dotaz. Vašim dětem nevadí, že si ve dnech 1.-4. prosince nemají co otevřít? Ze kalendář dostanou až pátého? Starší právě žadonila, aby dostala adventní kalendář už v listopadu, aby si hned prvního prosince mohla otevřít okénko a odpočítávat. Švagrová jí ho chtěla právě taky dát až teď o víkendu, ale nakonec na její přání přidala k dárkům k listopadovému svátku.

Ano přesně z tohoto důvodu nedáváme adventní kalendář na Mikuláše. Ale dostane ho jen tak koncem listopadu aby mohla otevřít okénko hned 1.12.
Vzdycky mi přišlo divné že by měla dostat kalendář až pátého a otevřít zpětně pět oken. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24818
3.12.21 15:20

@Samy :mrgreen: proto dáváme dva :-)

beztak ten první bývá tajně „sežraný“daleko dřív.. takže jeden dostanou k 1/12 a druhý na Mikuláše
Jinak letos jsem byla extrémně štědrá a jedné koupila Advenťák od Mixitu a druhé od Yves Rocher (bavíme se o puboškách)… finanční darda, ale velkááá krása :srdce: :dance:

takže ten druhý už byl jen za dvacku z Billy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
3.12.21 15:27
@Lucy75 píše:
@Samy :mrgreen: proto dáváme dva :-)

beztak ten první bývá tajně „sežraný“daleko dřív.. takže jeden dostanou k 1/12 a druhý na Mikuláše
Jinak letos jsem byla extrémně štědrá a jedné koupila Advenťák od Mixitu a druhé od Yves Rocher (bavíme se o puboškách)… finanční darda, ale velkááá krása :srdce: :dance:

takže ten druhý už byl jen za dvacku z Billy :mrgreen:

to sou pálky. To by už Mikuláše neměli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24818
3.12.21 15:31

@Netopirek ;) já vím… taky jsem se kroutila.. ale fakt měly stráášně velkou radost ;) a brala jsem to tak, že už to nyní jistí jen ten obyč. advenťák a pár mandarinek :lol:
jinak je to ale vážně parádní a ten Mixit se třeba postaral každý den o snídani/svačinu, takže tam se to aspoň trošku vrátí…
s Rocherem je to ovšem rozmazlenost, to uznávám :oops: jelikož na něm ale ulítám i já, tak dceru chápu a dnes jsme se obě napatlaly jedním z těch dárečků a fakt boží :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
3.12.21 15:35

@Lucy75 já letos poprvé kupovala. Holky si přály od Schleichu. A už u něj jsem se kroutila :mrgreen:
Když si toho holky umí vážít, tak to pak stojí za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová