Co dělám špatně? Jak kojit atd.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3236
24.11.18 19:09
@rozand píše:
Mne doktorka rika 4 hodiny v noci max, ale nebudim a dava skoro kazdy den 5 :oops: . Jenze mne pribira nad horni hranici a narodil se se skoro 5 kily :D .

No je fakt, že mě od narození taky přibral už skoro 5 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
24.11.18 19:11

@MaryJackie a jak víš, že to byl celý obsah žaludku? Prostě se mu postupně trávení upravuje a blinka míň. Nám doktor říkal, že je to u miminek normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
24.11.18 19:18

@P4ja vyzvracel, co snedl plus nejake natravene mliko a bylo toho fakt hodne, skoro se zadusil. Cela plina byla mokra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
24.11.18 19:52
@MaryJackie píše:
@P4ja Protoze mi casto zvracival veskery obsah zaludku, tak jsem rada, ze uz to nedela.

Pokud pribiral, tak veskery ne. Nekrmit, aby nezvracel, je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
24.11.18 19:54
@MaryJackie píše:
@P4ja vyzvracel, co snedl plus nejake natravene mliko a bylo toho fakt hodne, skoro se zadusil. Cela plina byla mokra.

A ty jsi vážila před a po? Promiň že rypu, ale malá solidně zvracela 3 měsíce a přibírala na horní hranici grafu. Doktor neřekl ani popel a naopak řekl, že je to normální. Že to přejde a taky, že ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
24.11.18 19:57

@rozand Vsak to nerikam. Ale tohle masivni zvraceni prestalo,az jsme prodlouzili intervaly. A pak teprve pribral a i to se dr. zdalo malo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
24.11.18 20:24

@MaryJackie Tak to je jasné, že nemůžeš dítě cpat do prasknutí. Proto se kojí na požádání, a kolikrát dítě zvrací i tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
24.11.18 20:26

@MaryJackie Ja bych proste fakt kojila na pozadani… Nechapu jak si chces urcit, kolik snedl a jestli mu to staci, kdyz si intervaly delas podle toho, jestli zvraci. Znam x deti co zvracely hodne a mesice, nicemu to nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
24.11.18 20:29

@P4ja Nevazila,jakmile jsem s nim po kojeni nejak vic manipulovala,slo to ven. Po tydnu jsem jednou zvazila a mel min nez predtim. Prodlouzili jsme intervaly a neco nabral.

Ode dneska ma pro zmenu nejaky bojkot ci co,protože si klidne zada po dvou hodinach a i kdyz mu dam,protoze vylozene rvat ho nenecham, tak se ale stejne moc nenapije a leve odmita temer uplne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
24.11.18 21:26
@MaryJackie píše:
@P4ja Nevazila,jakmile jsem s nim po kojeni nejak vic manipulovala,slo to ven. Po tydnu jsem jednou zvazila a mel min nez predtim. Prodlouzili jsme intervaly a neco nabral.Ode dneska ma pro zmenu nejaky bojkot ci co,protože si klidne zada po dvou hodinach a i kdyz mu dam,protoze vylozene rvat ho nenecham, tak se ale stejne moc nenapije a leve odmita temer uplne.

No moc to prožíváš a sleduješ. Přestaň řešit každý prd. Koj na požádání a vykašli se na neustálé pozorování a řešení všeho. Dítě není mrkací panenka. Ostatně ty se taky někdy prejis a jindy naopak jíš míň a potom víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
24.11.18 22:04

@MaryJackie Muj syn leve obecne nema tak rad, mam na nem o neco horsi bradavku. K veceru ho moc nechce, tak mu ho cpu pres den. Zkus to v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
24.11.18 22:05

@MaryJackie A kdyz ho nevazis, jak poznas, kolik se napije? Casem kojeni se to merit neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
24.11.18 22:07

@MaryJackie Jinak „klidne zada po dvou hodinach“ :D . Moje dite ji pres den nejdele po 2 hodinach, jinak cca po 1 az 1,5, nekdy i po 40 minutach. Kojim, kdyz chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová