Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anikaa02 píše: Více
U nas byl v tomto veku jeste velky hit jakekoliv presypani - testoviny, cervena cocka, ryze, cokoliv.. to ho zabavilo a nasledne vysavani neporadku snad jeste vic
vysavat dokazal hodne dlouho
Malá byla ve kšolce a pak si šla hrát na seník kamarádkou. Zalezly si tam a povidaly s i a vyráběl tunely v senu. ![]()
Zíra jdeme do Aqua parku a pozítří asi kino a herna. Mláděti je zatím teda 5 během podzimu jí bude 6.
@Menton tak jsme ještě teď na večer upekli a je pravda skoro na hodinu se zabavil ale těm bordel 😂 🙈 děkuji za nápad
@Luminance přesýpací zkusíme zítra a vysavač mu vytahnu možná roboticky my ho museli uklidit protože ho strašně bavilo si s nim hrát a je fakt ze už je schovaný vážně dlouho ![]()
Mas teda deti starsi, tak nevim zda by bavilo, ale my jsme se dnes na nekolik hodin zabavili magnetickou kulickovou drahou. Hodne doporucuju!
Jinak se zkus mrknout na insta na profily jako zabav.dite nebo zabavnamama aj. Tam je tipu a tipu. ![]()
@NovoKAT78 píše: Více
Dětem začaly kroužky, tak pokud jsou doma rádi si sednou ke knížce či deskový hrám, kartám. Ale pokud mají všechny povinnosti hotovy, i tu televizi si mohou pustit.
Já jsem po tom umornym konci léta doslova ožila a úplně si libuji, že se konečně dá byt normálně venku
no prší, a co, tak se člověk oblece, na batoh nanda plastenku a pro maly děti je tu revoluční vynález aneb gumový oblečení z Lidlu ![]()
@Semtex píše: Více
Jo a nejlíp se jít projít do lesa, nebo k vodě ![]()
Venku už třetí den lije jak z konve a je pět stupňů…
@Menton píše: Více
Záleží, kde bydlíš. V Praze prší jen lehce. Takže se dá jít v pohodě ven. V okolí se pořád koná spousta akcí na které se dá jít.
@Menton píše: Více
No, a bude dokonce i minus pět🫣 🤯 to až do jara nevylezeš? ![]()
U nás v okrese je od včera vyhlášený zákaz chodit/jezdit do lesa. Zatím je to platné od včera do 12. 10. Jsou tam totiž lesní cyklostezky. On by tam někdo lezl, kdyby nebyl vyhlášený zákaz.
U nás jsou parky, biokoridory i hřbitovy zavřené. Leje jako z konve, vysoké kaluže ve všech prohlubních a nerovnostech, skoro 21. měsíční, která má výšku na dva roky a lidi jí to i tipují, by někde měla vodu už po kolena. Jedná se o nerovnosti na silnicích a chodníkových dlažbách ve městě, přírodu máme zavřenou.. Přilehlé řeky i přehrada mají první povodňový stupeň. To fakt na vycházky není. A to si taky myslím, že sneseme hodně
@Semtex To pogumované oblečení jsem v dobré víře kdysi koupila jedné dceři do školky. Nám moc nevyhovovalo. Mám raději kvalitnější prodyšný softshell, nejlépe Tchibo, ale i levnější Frog, Wolf nebo soft šitý na fleru.
@Semtex píše: Více
Ven chodím tehdy, kdy je k tomu vhodné počasí, takže stejně jako teď nejdu ven kdy nemusím, nepůjdu ven, když bude minus dvacet a bude sněhová vánice..
Ještě ve čtvrtek u nás 30 nad nulou, teď 6 stupňů, lije a fouká vítr…nevím, co bych venku dělala, chodila kolem baráku. ![]()
Do lesa bych opravdu dobrovolně nešla…
Povodně jsem v Beskydech zažila 97
Tehdy to byl část Republiky, teď je v ohrožení bez pár lokalit celá Republika…
@Snorlaxik píše: Více
No, neřekla bych, že v Praze prší jen lehce. Navíc krom deště tu dost fouká.