Co dělat doma s dětmi, když je venku takhle šílené počasí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6460
14.9.24 18:36
@renduli píše: Více

Jenže já píšu o svém okolí. Kde opravdu jen prší a jelikož jsme na kopci, těžko k nám nějaká voda přijde. Přesto lidi blázní a pomalu čekají na evakuaci :nevim: samozřejmě že v oblastech, kde záplavy hrozí, si lidi asi nepůjdou před dům zahrát na písek. Ale u nás, kde jak píšu po obědě ani nepršelo, tak opravdu klidně můžeme. I tak mám zděšené telefony od rodiny a lidi v mém přímém okolí ruší návštěvy a podobně. Tak to už je opravdu hysterie. Trochu úsudek zapojit by neškodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4743
14.9.24 18:47
@Snorlaxik píše: Více

Jasně, kdyby byly povodně v Praze v míře jako na Moravě, tak mluvíš jinak..
Jak v Brně normálně za rok nezaprší, tak od pátku noci taky do slova a do písmene lije jako z konve, do toho fouká..
To, že neprší na západ od Prahy neznamená, že se na území 3/4 ČR nic neděje… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
14.9.24 18:52
@Liška32 píše: Více

Přesně tak. U nás taky bylo zděšení, že jedeme na výlet vlakem :mrgreen: že to může být nebezpečný…vzhledem k dešti na trase, to bylo stejně ne/bezpečné jako kdykoliv jindy za deště :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
14.9.24 18:53
@Menton píše: Více

A proto člověk musí zapojit hlavu ;)

• Citovat
  • Upravit
696
14.9.24 19:01

Tady se chodí ven maximálně na plnění pytlů pískem, zajišťováni majetku a zvířat pod vodou nebo při evakuaci, takže my raději doma, a to taky nejsme z cukru ;)

Výsměch těm, kteří nejdou „v dešti“ ven je trapný a neempatický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
14.9.24 19:27

@johanka.1987
Držte se. Myslím na všechny, kteří žijí v oblastech, kde jsou teď obrovské problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
14.9.24 19:33

Tak proč lidi slavili Vánoce a dávali dětem darky, když se predtim střílelo na fakultě?

Jako jo, chapu, ze někteří se již museli evakuovat, ale proč by kvůli tomu měli ostatní, kteří je ani neznají a bydlí na kopci, omezovat svoje aktivity, kor když tam třeba ani neprší :nevim: soustrast se dá vyjádřit slovně nebo následně formou daru postiženým, ale co víc muže nebo má úplně cizi člověk delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
14.9.24 19:39

Tak jí zapoj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
14.9.24 19:40
@zajic píše: Více

Což jsem udělala a užili jsme si tak den s historickými vlaky a odnesli si krásné zážitky ;)

• Citovat
  • Upravit
459
14.9.24 19:44

@johanka.1987 myslím na vás!!! :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4213
14.9.24 19:59

@Semtex Ale já po nikom nechci, aby omezoval své aktivity, když se ho ohrožení netýká. Co mi vadí, je absence empatie s těmi, kteří jsou teď ve srač… a tuto noc je čeká hrůza. To je fakt super číst příspěvky plné výsměchu a ironie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
14.9.24 20:08

Myslím na všechny, co jsou v tíživé situaci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
14.9.24 20:08

A kdo se tady těm zaplavenym kde vysmiva? Pravda, diskuzi jsem úplně detailně neprocitala, tak jsem si možná nevšimla :think: Já rozhodne ne, naopak soucitim, jelikož jsem taky zažila zivelnou pohromu a bydlím poblíž záplavove oblasti, tak jsem to i videla, když jsou někde nejake články o jakekoliv lidské tragédii, byva mi z toho casto až fyzicky zle, tak už to kolikrát ani nerozklikavam, stačí nadpis, ale přesto jdu klidně ven, když prší a neuziram se tím neustále.

Příspěvek upraven 15.09.24 v 09:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
14.9.24 20:13

jasně, u vás neprší, tak se budeš vysmívat všem, kterým není zrovna nejlíp, kdyby ti teklo do tvých věcí, jistě bys nejela vlakem na výlet za zábavou, je to výsměch všem, kterým není vůbec dobře, jsou bez proudu, ve strachu.
Máš právo se bavit, když u vás není žádná katastrofa, ale nemusíš se tady tlemit, psát jak si děsně chytrá.

Příspěvek upraven 14.09.24 v 20:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
14.9.24 20:14
@zajic píše: Více

A kvůli tomu, že jinde prší víc, tak nesmím napsat, že i v dešti jedeme na výlet? Nebo mám kvůli tomu, že v jiné části ČR jsou povodně, sedět preventivně doma na zadku? 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML