Co dělat, když jsem byla podvedená na Marketplace?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
14.6.20 20:10

@stinga osobní předání je dost rozumné. Ono na fotkách nemusí být vidět fleky zapsané a taky že je to oblečení už hodně krát oprane a zašedlé.

• Citovat
  • Upravit
14.6.20 20:10
@Markéta80 píše:
@Blondina zL kolik těch věcí poslala? Dle fotek tam nevidím žádnou hrůzu. Jsou to nošené věci ;) U nošených věcí je vždy riziko že kupující čeká kdo ví co ;)

Z těch ani jednu :( poslala úplně něco jine a stačilo napsat že mi je za tolik peněz nedá a nic by se nestálo určitě bych to pochopila ale ona napsala tak já vám to vše nechám za tu 1000 no prostě jen abych je hned odeslala a já jsem byla celá šťastná tak sem je poslala :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59410
14.6.20 20:16

@Blondina zL tohle je fakt vždy risk. Tolik věcí bych za 1000 neposlala. Jedině osobní předání. Uvidíš co policie, ale asi nic moc nevyšetří. Snad jedině kdyby Vás bylo víc ;). navíc když ona bude říkat že vše poslala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
14.6.20 20:39

Tak jako ona věci poslala no, podle mě máš smůlu. Každý má bohužel ten odhad jiný, já už nic takhle nekoupím, v pepcu bys měla za litr pěkných pár kousků i hraček. A když nemám, tak dítě holt nebude mít dvacet triček ale pět a to samý hračky.
Jinak někteří lidi se prostě nestydí prodat osoupane orezle kolo za majlant, já bych se styděla si za to vzít dvě stovky a někdo se to nestydí chtít litr.
Máš bohužel ponaučení pro příště. To si nesehnala nic v okolí, aby sis to prohlédla? Na druhou stranu nechápu moc tvoji logiku, paní chtěla 1700 a ty smlouvas na litr, to je téměř o půlku, proč sis nenapsala na jiný inzerat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.20 20:41

Já vím že ne policista při to zíval a řekl že také přišel o 1500 a nic nemohl :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.20 20:45
Já vím že ne policista při to zíval a řekl že také přišel o 1500 a nic nemohl :(
@Netopýr1 píše:
Tak jako ona věci poslala no, podle mě máš smůlu. Každý má bohužel ten odhad jiný, já už nic takhle nekoupím, v pepcu bys měla za litr pěkných pár kousků i hraček. A když nemám, tak dítě holt nebude mít dvacet triček ale pět a to samý hračky.
Jinak někteří lidi se prostě nestydí prodat osoupane orezle kolo za majlant, já bych se styděla si za to vzít dvě stovky a někdo se to nestydí chtít litr.
Máš bohužel ponaučení pro příště. To si nesehnala nic v okolí, aby sis to prohlédla? Na druhou stranu nechápu moc tvoji logiku, paní chtěla 1700 a ty smlouvas na litr, to je téměř o půlku, proč sis nenapsala na jiný inzerat?

Byla jsem šťastná že malej bude mít hezké věcičky :( vždyť manžel si myslel že jsem se zbláznila ze samé radosti já jsem se tak moc těšila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.20 20:52
@Netopýr1 píše:

Nesmlovala jsem když psala že 1700 tak jsem ji napsala nemám max1000 a prostě jsem to uzavřela no a ona po pár hodinách mi napsala že mi to všechno nechá za ty peníze :( tak jsem to brala tak že se je prostě chce zbavit tak jsem byla celá hepi a hned sem ji posílala aby to neprodala někomu jinému :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11087
14.6.20 20:55

@Berry77, happy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.20 20:55
@Berry77 píše:
@Blondina zL co je "hepi "? :nevim:
Šťastná tančila jsem po kuchyni 🙈
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.20 20:59
@anecak píše:
@Berry77, happy?

Vzala jsem si prášek na zklidneni tak nevím co píšu ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
14.6.20 21:52
@Blondina zL píše:
Nesmlovala jsem když psala že 1700 tak jsem ji napsala nemám max1000 a prostě jsem to uzavřela no a ona po pár hodinách mi napsala že mi to všechno nechá za ty peníze :( tak jsem to brala tak že se je prostě chce zbavit tak jsem byla celá hepi a hned sem ji posílala aby to neprodala někomu jinému :,(

Hele já tě chápu, člověk není v tvé situaci a je jasné, že to zamrzí, ale vzala bych si z toho prostě ponaučení.
Upřímně, už by mi bylo divné že ti zlevní o 700, kdybych něco chtěla prodat za 1700, tak napíšu že vůbec, max 1500. A nikdy bych to neposlala někomu, kdo nemá na netu žádné recenze a tak. Podle mě možná zkusit napsat správcům té skupiny, třeba by se vás našlo víc. Nebo jí napsat z jiného profilu, od manžela a pohrozit právníkem a policii, pokud peníze nevrátí. Že ji ty její krámy pošleš zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.20 09:43

Už to je lepší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.20 15:28

Lidičky prosím poraďte 🙏ta paní to stáhla z Marketplace a teď to prodává na vinted je tam nová :( co dělat určitě okrade zas někoho :( už teď je mi líto toho člověka co přijde o peníze :( jak se zachovat co udělat 🙏

• Citovat
  • Upravit
13788
2.7.20 00:25

Tak to zkus nahlásit správcům vinted a taky bych to poslala té policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová