Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Markéta80 píše:
@Blondina zL kolik těch věcí poslala? Dle fotek tam nevidím žádnou hrůzu. Jsou to nošené věciU nošených věcí je vždy riziko že kupující čeká kdo ví co
Z těch ani jednu
poslala úplně něco jine a stačilo napsat že mi je za tolik peněz nedá a nic by se nestálo určitě bych to pochopila ale ona napsala tak já vám to vše nechám za tu 1000 no prostě jen abych je hned odeslala a já jsem byla celá šťastná tak sem je poslala ![]()
@Blondina zL tohle je fakt vždy risk. Tolik věcí bych za 1000 neposlala. Jedině osobní předání. Uvidíš co policie, ale asi nic moc nevyšetří. Snad jedině kdyby Vás bylo víc
. navíc když ona bude říkat že vše poslala ![]()
Tak jako ona věci poslala no, podle mě máš smůlu. Každý má bohužel ten odhad jiný, já už nic takhle nekoupím, v pepcu bys měla za litr pěkných pár kousků i hraček. A když nemám, tak dítě holt nebude mít dvacet triček ale pět a to samý hračky.
Jinak někteří lidi se prostě nestydí prodat osoupane orezle kolo za majlant, já bych se styděla si za to vzít dvě stovky a někdo se to nestydí chtít litr.
Máš bohužel ponaučení pro příště. To si nesehnala nic v okolí, aby sis to prohlédla? Na druhou stranu nechápu moc tvoji logiku, paní chtěla 1700 a ty smlouvas na litr, to je téměř o půlku, proč sis nenapsala na jiný inzerat?
Já vím že ne policista při to zíval a řekl že také přišel o 1500 a nic nemohl ![]()
@Netopýr1 píše:
Tak jako ona věci poslala no, podle mě máš smůlu. Každý má bohužel ten odhad jiný, já už nic takhle nekoupím, v pepcu bys měla za litr pěkných pár kousků i hraček. A když nemám, tak dítě holt nebude mít dvacet triček ale pět a to samý hračky.
Jinak někteří lidi se prostě nestydí prodat osoupane orezle kolo za majlant, já bych se styděla si za to vzít dvě stovky a někdo se to nestydí chtít litr.
Máš bohužel ponaučení pro příště. To si nesehnala nic v okolí, aby sis to prohlédla? Na druhou stranu nechápu moc tvoji logiku, paní chtěla 1700 a ty smlouvas na litr, to je téměř o půlku, proč sis nenapsala na jiný inzerat?
Byla jsem šťastná že malej bude mít hezké věcičky
vždyť manžel si myslel že jsem se zbláznila ze samé radosti já jsem se tak moc těšila ![]()
@Netopýr1 píše:
Nesmlovala jsem když psala že 1700 tak jsem ji napsala nemám max1000 a prostě jsem to uzavřela no a ona po pár hodinách mi napsala že mi to všechno nechá za ty peníze
tak jsem to brala tak že se je prostě chce zbavit tak jsem byla celá hepi a hned sem ji posílala aby to neprodala někomu jinému ![]()
@Berry77 píše:Šťastná tančila jsem po kuchyni 🙈
@Blondina zL co je "hepi "?
@Blondina zL píše:
Nesmlovala jsem když psala že 1700 tak jsem ji napsala nemám max1000 a prostě jsem to uzavřela no a ona po pár hodinách mi napsala že mi to všechno nechá za ty penízetak jsem to brala tak že se je prostě chce zbavit tak jsem byla celá hepi a hned sem ji posílala aby to neprodala někomu jinému
Hele já tě chápu, člověk není v tvé situaci a je jasné, že to zamrzí, ale vzala bych si z toho prostě ponaučení.
Upřímně, už by mi bylo divné že ti zlevní o 700, kdybych něco chtěla prodat za 1700, tak napíšu že vůbec, max 1500. A nikdy bych to neposlala někomu, kdo nemá na netu žádné recenze a tak. Podle mě možná zkusit napsat správcům té skupiny, třeba by se vás našlo víc. Nebo jí napsat z jiného profilu, od manžela a pohrozit právníkem a policii, pokud peníze nevrátí. Že ji ty její krámy pošleš zpátky.
Lidičky prosím poraďte 🙏ta paní to stáhla z Marketplace a teď to prodává na vinted je tam nová
co dělat určitě okrade zas někoho
už teď je mi líto toho člověka co přijde o peníze
jak se zachovat co udělat 🙏
Tak to zkus nahlásit správcům vinted a taky bych to poslala té policii.
@stinga osobní předání je dost rozumné. Ono na fotkách nemusí být vidět fleky zapsané a taky že je to oblečení už hodně krát oprane a zašedlé.