Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pikcu nic mimořádného..Snad jen tohle - nepřehánět to s alkoholem, kouřením, plánované očkování, RTG či CT vyšetření odsunout na dobu, kdy bezpečně vím, že nejsme v tom. A nezdržovat se tam, kde jsou těkavé či toxické látky..
Jinak já si listovku zajištuji čerstvou zeleninou, saláty a pod.
@pikcu Možná kontryhel trochu podporuje ovulaci a tím přispívá k pravidelnosti +- několik dní. Pokud máš jinak pravidelné cykly, na kontryhel se vyprdni. Ještě by ti rozhodil cyklus ![]()
@Petule030 píše:
@pikcu Možná kontryhel trochu podporuje ovulaci a tím přispívá k pravidelnosti +- několik dní. Pokud máš jinak pravidelné cykly, na kontryhel se vyprdni. Ještě by ti rozhodil cyklus
Já mám cykly jako hodinky a kontryhel mi nic nerozhodil, naopak, zkrátil mi menstruaci ze 7 dnů na 5 a navíc mě konečně menstruace přestala bolet. Jinak cyklus stále 28 dní, ale mnohem příjemnější ![]()
@pikcu Mám 38kg fenu, a opravdu nemá takovou sílu aby se mnou pohla, jsem dost těžká. Dokonce kamarádce při kruhovkách pomáhám držet 55 kilového berňáka (oni jsou fakt povedená dvojka, ona váží o10kg míň než její pes
)