Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@lucynka25 Vypadá to krásně, tyhle jídla bych mohla jíst pořád ![]()
@NikysekR diky,ja taky ![]()
Dneska jedem do Mirakula,takze obed bude tam ![]()
Borůvkový kynutý knedlíky.
Včera byla k véče domácí pizza.
Jinak zavařuju produkty ze zahrádky, až se ze mě kouří
Mám radost, včera se mi povedl kečup chutí podobný, jako Kand, který jinak kupujem ![]()
@Evulina
My takhle s mamčou zavařovaly cca před 14 dny, už nám to lezlo krkem. Třešně, okurky, meruňky, švestky, zase okurky,…
plus jsme dělaly marmelády. A taky máme spoustu rajčat, ale kečup asi vařit nebudu, už se mi nechce
Kand taky kupuju, máme ho nejradši.
U nás dnes katův šleh s rýží a udělala jsem vaječnou tlačenku, už se chladí v lednici a bude k večeři.
@NikysekR já budu dělat zítra ty tvoje tvarohový knedlíky, se švestkama
nemůžu se dočkat
@Tableta Mňam, ty u nás jedou. Mlaďoch má teda nejradši jahodové, ale minule když byly se švestkama, prohlásil, že ty má taky nejradši ![]()
Já je dělám ráda, je to šup šup a jsou výborné ![]()
@Jančakecalka
U nás už je půlka fuč, pustily se do ní děti a potom i chlap, prý se povedla ![]()
Ryba na grilu salát rajčata,papriky ,rukola,okurky,mozzarella.
@NikysekR píše:
@EvulinaMy takhle s mamčou zavařovaly cca před 14 dny, už nám to lezlo krkem. Třešně, okurky, meruňky, švestky, zase okurky,…
plus jsme dělaly marmelády. A taky máme spoustu rajčat, ale kečup asi vařit nebudu, už se mi nechce
Kand taky kupuju, máme ho nejradši.
Mě vaří robot, naházím suroviny, on vaří i míchá zároveň, nastavím teplotu, časovač..miluju ho
![]()
@NikysekR píše:
U nás dnes katův šleh s rýží a udělala jsem vaječnou tlačenku, už se chladí v lednici a bude k večeři.
vaječná tláča - mňam!! Nikdy jsem jí doma nedělala, ale určitě jí vyzkouším, moc díky za připomenutí!!
![]()