Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@sharunka03 píše: Více
Samozřejmě. I dřevo na úpravu tam najdeš. A nějaké bylinky taky.
Kladenská s brkasi
Kuřecí řízky naložene v jogurtu
Špagety s parky a lečem
Výplata bude až příští týden kvůli Velikonocům, tak jedu tak nějak z nasyslenych zasob, no
…
Ještě nějakou buchtu, asi jako bábovka s nutellou, ale na plechu, mám tu 3 nutelly ![]()
My jsme si dneska s malou došly na obed. Mala klasicky svickovou, ja si dala hovezi vyvar s nudlemi a zeleninou, vepřovou panenku s omackou ze susenych rajcat a stouchacky. Mnam. Cestou domu jeste kaficko a mala kakao u Maška, k tomu nejaky jogurtovy kolac s pernikem a hruskama… vyborny
Zitra bude hovezi gulas s testovinami, a v nedeli veprovy valecek, fazolky a pecene brambory.
@adresa píše: Více
Přesně, hlavně, že jsou zásoby
Kornelie, Kornelie, Kornelie… ![]()
Tak moc na mě zapůsobila, že syslím víc, než dřív ![]()
Dnes budou pečené kachní čtvrtky s kynutým knedlíkem a se zelím.
Minulý víkend bylo pečené jehněčí na česneku, s bramborovými knedlíky a se špenátem.
Včera špagety aglio olio. Je super, že už máme na zahrádce čerstvou pažitku, hned je tohle jídlo o další úroveň výš. ![]()
Zítra tady syn bude mít na návštěvě svoji slečnu, tak prý spolu něco uvaří pro všechny. To se moc těším! ![]()
Jinak tu mám průběžně v týdnu strávníky navíc, občas je někdo z dětí nemocný, u dalšího jsou ve škole přijímačky, tak mají ředitelské volno. Dcera je tento víkend na biologické expedici. Už když ve čtvrtek ráno odjížděla, měla rýmu. Jsou na Šumavě, celé dny venku, spí někde v tělocvičně… Nedělám si iluze, že by po návratu byla schopná jít do školy.
@Betty MacDonald píše: Více
@adresa píše: Více
Je pravda, že covid to umocnil. A když k tomu připočteš, že u nás není nic, žádný obchůdek ani Ťaman, tak si sakra rozmyslíš, jestli toho mlíka vezmeš kus nebo karton ![]()