Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@janajelinkova9 Si děláš srandu, že jsi dostala bednu piv? To snad porazilo i tu mastičku pro palology ![]()
Jeden rok jsem dostala od skoro tchýně osobní váhu
,druhý rok kuchařku a utěrky (bydlela jsem v bytě kde jsem vše měla několik let zařízené).A tak je to pořád dokola, vloni čtyři hrnky z tesca a nějakou zmatu do kuchyně z lidlu. Někdy si říkám, že raději nic nechci ![]()
@consi píše:
Nezapomenu na Vánoce ještě před rokem 1989. Tatínek měl známého, který dělal vedoucího v drogerii a vždy pro něj měl nějaký fajn podpulťák. Jako Impulse a podobně. Jednou mamka dostala rtěnku v krvavě červeném odstinu, ale to byl teda držák. Když se mamka tedy slavnostně namalovala, tak jí zaboha nemohla smýt
jaj si mě připomněla dárkové parfémy - Živé květy a babičky oblíbené polsky nějak Biczcejmoce my tomu se ségrou říkali Bič Boží, to se nedalo…
@Lesina píše:
@janajelinkova9 Si děláš srandu, že jsi dostala bednu piv? To snad porazilo i tu mastičku pro palology
Jojo byla to Plzeň dvanáctka… a rozbaleno před celou rodinou
strašný…
@consi píše:
Nezapomenu na Vánoce ještě před rokem 1989. Tatínek měl známého, který dělal vedoucího v drogerii a vždy pro něj měl nějaký fajn podpulťák. Jako Impulse a podobně. Jednou mamka dostala rtěnku v krvavě červeném odstinu, ale to byl teda držák. Když se mamka tedy slavnostně namalovala, tak jí zaboha nemohla smýt
Takový držák jsem coby šestiletá koupila mamce k narozeninám, ovšem než přišla domů, musela jsem ji otestovat a počmárala jsem si jí doslova celý obličej. Zaboha to ze mně nemohli smýt
. Ale bylo to lepší, než když jsem chtěla mít tvářičky jako Marfuška a drhla jsem si je ručníkem tak, že jsem měla ještě 14 dní strupy jako Evropa
.
@atominnka píše:
@Vertiline![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jako teď už se tomu taky tlemim, ale jelikož jsem při těle, tak jsem fakt vypadala jako Škopková ![]()
@janajelinkova9
tak myslím že bedna piv je na vrcholu hitparády, to jako fakt
![]()
@janajelinkova9 píše:
Jojo byla to Plzeň dvanáctka… a rozbaleno před celou rodinoustrašný…
To bych ho asi
![]()
Je fakt, že podle dárků si můžeme domyslet, jak si ho člověk váží že?
Poslední Vánice s ex jsem dostala řetízek, který jsem si sama šla koupit a ani ho pak nezabalil… ![]()
@stazinka09 píše:
jaj si mě připomněla dárkové parfémy - Živé květy a babičky oblíbené polsky nějak Biczcejmoce my tomu se ségrou říkali Bič Boží, to se nedalo…
Bič Boží
![]()
@Vertiline píše:
Jako teď už se tomu taky tlemim, ale jelikož jsem při těle, tak jsem fakt vypadala jako Škopková
Sem si tak vybavila teď to slunce, seno… Na to se musím zase někdy podívat
![]()
@Lesina píše:
@janajelinkova9 Si děláš srandu, že jsi dostala bednu piv? To snad porazilo i tu mastičku pro palology
@atominnka píše:
To bych ho asi![]()
![]()
Mě to tenkrát moc nedocházelo… ![]()