Co doopravdy nechcete dostat k Vánocům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9867
9.11.12 09:39

@janajelinkova9 Si děláš srandu, že jsi dostala bednu piv? To snad porazilo i tu mastičku pro palology :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685

Jeden rok jsem dostala od skoro tchýně osobní váhu :nevim:,druhý rok kuchařku a utěrky (bydlela jsem v bytě kde jsem vše měla několik let zařízené).A tak je to pořád dokola, vloni čtyři hrnky z tesca a nějakou zmatu do kuchyně z lidlu. Někdy si říkám, že raději nic nechci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
9.11.12 09:41
@consi píše:
Nezapomenu na Vánoce ještě před rokem 1989. Tatínek měl známého, který dělal vedoucího v drogerii a vždy pro něj měl nějaký fajn podpulťák. Jako Impulse a podobně. Jednou mamka dostala rtěnku v krvavě červeném odstinu, ale to byl teda držák. Když se mamka tedy slavnostně namalovala, tak jí zaboha nemohla smýt :mrgreen:

jaj si mě připomněla dárkové parfémy - Živé květy a babičky oblíbené polsky nějak Biczcejmoce my tomu se ségrou říkali Bič Boží, to se nedalo…

• Citovat
  • Upravit
@Lesina píše:
@janajelinkova9 Si děláš srandu, že jsi dostala bednu piv? To snad porazilo i tu mastičku pro palology :D

Jojo byla to Plzeň dvanáctka… a rozbaleno před celou rodinou :D strašný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
@consi píše:
Nezapomenu na Vánoce ještě před rokem 1989. Tatínek měl známého, který dělal vedoucího v drogerii a vždy pro něj měl nějaký fajn podpulťák. Jako Impulse a podobně. Jednou mamka dostala rtěnku v krvavě červeném odstinu, ale to byl teda držák. Když se mamka tedy slavnostně namalovala, tak jí zaboha nemohla smýt :mrgreen:

Takový držák jsem coby šestiletá koupila mamce k narozeninám, ovšem než přišla domů, musela jsem ji otestovat a počmárala jsem si jí doslova celý obličej. Zaboha to ze mně nemohli smýt :D. Ale bylo to lepší, než když jsem chtěla mít tvářičky jako Marfuška a drhla jsem si je ručníkem tak, že jsem měla ještě 14 dní strupy jako Evropa :lol:.

• Citovat
  • Upravit
4246
@atominnka píše:
@Vertiline :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jako teď už se tomu taky tlemim, ale jelikož jsem při těle, tak jsem fakt vypadala jako Škopková :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
9.11.12 09:42

@janajelinkova9
tak myslím že bedna piv je na vrcholu hitparády, to jako fakt 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
22614
9.11.12 09:42
@janajelinkova9 píše:
Jojo byla to Plzeň dvanáctka… a rozbaleno před celou rodinou :D strašný…

To bych ho asi :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.12 09:43

Je fakt, že podle dárků si můžeme domyslet, jak si ho člověk váží že? :) Poslední Vánice s ex jsem dostala řetízek, který jsem si sama šla koupit a ani ho pak nezabalil… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
9.11.12 09:43
@stazinka09 píše:
jaj si mě připomněla dárkové parfémy - Živé květy a babičky oblíbené polsky nějak Biczcejmoce my tomu se ségrou říkali Bič Boží, to se nedalo…

Bič Boží :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
9.11.12 09:44
@Vertiline píše:
Jako teď už se tomu taky tlemim, ale jelikož jsem při těle, tak jsem fakt vypadala jako Škopková :mrgreen:

Sem si tak vybavila teď to slunce, seno… Na to se musím zase někdy podívat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
9.11.12 09:45
@Lesina
@Lesina píše:
@janajelinkova9 Si děláš srandu, že jsi dostala bednu piv? To snad porazilo i tu mastičku pro palology :D
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
9.11.12 09:46

Já dostala knížku Změřte si své emocionální IQ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.12 09:47
@atominnka píše: