Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Teplý vlněný fusekle od tchýně, stejně jako vloni a předloni ![]()
jinak nejhorší dárky dává teta z německa. ona to nemyslí zle, ale já vždycky vymejšlím a sháním co jí dám. a její dárky mi přijdou, že je dostala a nehodii se jí, tak je posílá dál. spíš mě to mrzí, než by mě to štvalo. Víc by mě potěšil balíček echt Haribáků.
Příspěvek upraven 09.11.12 v 10:42
@pomeranca
To znam, mame s brachou narozeniny den od sebe, takze jsme je vzdy slavili spolu. On dostal od babicky lednici a ja petistovku. K narozeni ditete dostal od nasich pravo bezplatne uzivat jejich druhy byt dozivotne a ja pet tisic na kocarek. A jeste je na ne svagrova nasrana, ze oni si kocar koupili ze sveho. No jak mi bylo, to snad rikat nemusim
![]()
Tak ja bych nechtela zadne sosky nebo podobne veci na „vystaveni“, protoze jsem se jich prave pracne zbavila a vsechno, co jsem mela, tak jsem zabalila a hodila na pudu…
Jinak je mi to celkem jedno, nejsem vybirava… Jenom mozna asi uz ne zaby, protoze jsem uz prezabovana…
![]()
A vzhledem k tomu, ze mam termin porodu az 21.2.2013, tak bych nechtela miminko pod stromecek, ale az v radnem terminu… ![]()
Nechci sošky a hlavně jakoukoliv kosmetiku (šampony, krémy apod.) jsem atopik a mám už své ověřené značky, mě je pak líto to vyhazovat, protože vím, že ten kdo to kupoval se snažil.
Krásné téma, děkuji
Pěkně jsem si poprskala monitor
Ledvinový pás, televizní pytel nebo kalhoty „pro menzes“ jsou fakt bezkonkurenční ![]()
Já nerada dostávám oblečení, které si předem nevyberu a nevyzkouším sama
Ale jednou jsem od tchýně dostala svetr, co sama pletla - úplně obludný, měl límeček, ale zároveň i velký výstřih, byl na něm copánkový vzor, barva byla taková nějaká zažloutlá, materiál takový ten úplně jemný skoro jako plyš, prostě hrůza děs. Brrr, ještě teď z toho mám husí kůži
Já jsem sportovní typ a svetry prostě nenosím. Navíc jsem si ho před tchýní musela oblíknout a měla jsem krátké rukávy, tak je ještě chtěla párat a dělat znova
No a nejhorší bylo, když svůj dárek rozbalil manžel a měl v něm úplně ten samý svetr
No, a musím přiznat, že já na sobě ten svetr jednou měla - právě na návštěvě u tchýně, ale manžel ani jednou a letos (po devíti letech) při velkém uklidu jsem je oba s radostí vyhodila
![]()
Já bych chtěla zahradu
návrh už máme, tak ještě jí vyfinancovat, aby byla echt hotová, když se mimčo narodí
A Ježíškovi jsem si napsala o robot Bosch, miluju vychytávky do domácnosti - po pekárně, kávovarech, sodastreamu a asi desítce dalších pomocníků, mi robotek udělá ohromnou radost ![]()
Jo a taky bych si přála dobré knihy, ráda čtu, jenže kromě snoubence to nikdo neeviduje, přitom mám spotřebu tak cca 1 knihu týdně ![]()
Nechci nic praktickyho, to si muzu koupit sama. Mam rada darky, ktere bych si sama nekoupila ![]()
@consi píše:
Nezapomenu na Vánoce ještě před rokem 1989. Tatínek měl známého, který dělal vedoucího v drogerii a vždy pro něj měl nějaký fajn podpulťák. Jako Impulse a podobně. Jednou mamka dostala rtěnku v krvavě červeném odstinu, ale to byl teda držák. Když se mamka tedy slavnostně namalovala, tak jí zaboha nemohla smýt
Tak tos mi připomněla taky tu dobu, máma si koupila dvoubarevnou rtěnku. Ta byla po obvodu krvavě rudá a vevnitř byl něco jako jelení lůj. Hnus, taky se to nedalo umýt ![]()
@consi píše:
@Antoinetta tu jsme měli doma taky
Vidím, že naše matinky patřily mezi fajnšmekry (kruci jaký je ženský rod pro fajnšmekra?)
Nedá mi to se taky nepodělit. Jedny vánoce s ex jsme seděli pod větví a on mi hrdě podává balíček, že prý je tam něco po čem jsem dlouuuho toužila. Tak se mi hlavou prohnaly všechny ty kabelky, mobily, mp3 apod… Krevní tlak stoupá, nadšení roste a v krabici plastový struhadlo.
![]()
Chlupaty svetr ( ale fakt dlouhy chlupy, ze bych je mohla cesat) - bylo to myslene dobre, jsem zimomriva… A ty uterky do vybavy…asi ve 12 letech…i kdyz nevim, jestli to bylo na Vanoce nebo narozky.
A televizni deku bych klidne brala i v tech 20
i ten ledvinovy pas ![]()
Letos nebude nic hmotneho, ale mel by byt splneny sen ![]()
Já dostala k 18. narozeninám keramickou cedulku s nápisem Panenství se dá léčit, podotýkám, že od rodičů
![]()
@hselats píše:
Já dostala k 18. narozeninám keramickou cedulku s nápisem Panenství se dá léčit, podotýkám, že od rodičů![]()
tak to je hardcore
. Zlatý ledvinový pás, ten mě aspoň zahřál…