Co doopravdy nechcete dostat k Vánocům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
128
9.11.12 10:37

Teplý vlněný fusekle od tchýně, stejně jako vloni a předloni :D

jinak nejhorší dárky dává teta z německa. ona to nemyslí zle, ale já vždycky vymejšlím a sháním co jí dám. a její dárky mi přijdou, že je dostala a nehodii se jí, tak je posílá dál. spíš mě to mrzí, než by mě to štvalo. Víc by mě potěšil balíček echt Haribáků.

Příspěvek upraven 09.11.12 v 10:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
9.11.12 10:39

@pomeranca
To znam, mame s brachou narozeniny den od sebe, takze jsme je vzdy slavili spolu. On dostal od babicky lednici a ja petistovku. K narozeni ditete dostal od nasich pravo bezplatne uzivat jejich druhy byt dozivotne a ja pet tisic na kocarek. A jeste je na ne svagrova nasrana, ze oni si kocar koupili ze sveho. No jak mi bylo, to snad rikat nemusim :) :)

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
9.11.12 10:42

Tak ja bych nechtela zadne sosky nebo podobne veci na „vystaveni“, protoze jsem se jich prave pracne zbavila a vsechno, co jsem mela, tak jsem zabalila a hodila na pudu…

Jinak je mi to celkem jedno, nejsem vybirava… Jenom mozna asi uz ne zaby, protoze jsem uz prezabovana… :D :D :D

A vzhledem k tomu, ze mam termin porodu az 21.2.2013, tak bych nechtela miminko pod stromecek, ale az v radnem terminu… ;)

• Citovat
  • Upravit
4306
9.11.12 10:54

Nechci sošky a hlavně jakoukoliv kosmetiku (šampony, krémy apod.) jsem atopik a mám už své ověřené značky, mě je pak líto to vyhazovat, protože vím, že ten kdo to kupoval se snažil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
9.11.12 10:55

Krásné téma, děkuji :dance: :dance: :dance: Pěkně jsem si poprskala monitor :mrgreen: Ledvinový pás, televizní pytel nebo kalhoty „pro menzes“ jsou fakt bezkonkurenční :mrgreen:
Já nerada dostávám oblečení, které si předem nevyberu a nevyzkouším sama :nevim: Ale jednou jsem od tchýně dostala svetr, co sama pletla - úplně obludný, měl límeček, ale zároveň i velký výstřih, byl na něm copánkový vzor, barva byla taková nějaká zažloutlá, materiál takový ten úplně jemný skoro jako plyš, prostě hrůza děs. Brrr, ještě teď z toho mám husí kůži :mrgreen: Já jsem sportovní typ a svetry prostě nenosím. Navíc jsem si ho před tchýní musela oblíknout a měla jsem krátké rukávy, tak je ještě chtěla párat a dělat znova :roll: No a nejhorší bylo, když svůj dárek rozbalil manžel a měl v něm úplně ten samý svetr :pankac: No, a musím přiznat, že já na sobě ten svetr jednou měla - právě na návštěvě u tchýně, ale manžel ani jednou a letos (po devíti letech) při velkém uklidu jsem je oba s radostí vyhodila :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123abc
9.11.12 10:56

Každý rok dostávám od tchýně pletené ponožky :zed:

• Citovat
  • Upravit
16186
9.11.12 10:57

Já bych chtěla zahradu :mrgreen: návrh už máme, tak ještě jí vyfinancovat, aby byla echt hotová, když se mimčo narodí :pankac: A Ježíškovi jsem si napsala o robot Bosch, miluju vychytávky do domácnosti - po pekárně, kávovarech, sodastreamu a asi desítce dalších pomocníků, mi robotek udělá ohromnou radost :D
Jo a taky bych si přála dobré knihy, ráda čtu, jenže kromě snoubence to nikdo neeviduje, přitom mám spotřebu tak cca 1 knihu týdně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
9.11.12 11:03

Nechci nic praktickyho, to si muzu koupit sama. Mam rada darky, ktere bych si sama nekoupila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
9.11.12 11:14
@consi píše:
Nezapomenu na Vánoce ještě před rokem 1989. Tatínek měl známého, který dělal vedoucího v drogerii a vždy pro něj měl nějaký fajn podpulťák. Jako Impulse a podobně. Jednou mamka dostala rtěnku v krvavě červeném odstinu, ale to byl teda držák. Když se mamka tedy slavnostně namalovala, tak jí zaboha nemohla smýt :mrgreen:

Tak tos mi připomněla taky tu dobu, máma si koupila dvoubarevnou rtěnku. Ta byla po obvodu krvavě rudá a vevnitř byl něco jako jelení lůj. Hnus, taky se to nedalo umýt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
9.11.12 11:20

@Antoinetta tu jsme měli doma taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
9.11.12 11:27
@consi píše:
@Antoinetta tu jsme měli doma taky :mrgreen:

Vidím, že naše matinky patřily mezi fajnšmekry (kruci jaký je ženský rod pro fajnšmekra?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
9.11.12 11:46

Nedá mi to se taky nepodělit. Jedny vánoce s ex jsme seděli pod větví a on mi hrdě podává balíček, že prý je tam něco po čem jsem dlouuuho toužila. Tak se mi hlavou prohnaly všechny ty kabelky, mobily, mp3 apod… Krevní tlak stoupá, nadšení roste a v krabici plastový struhadlo. :zed: :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
9.11.12 11:50

Chlupaty svetr ( ale fakt dlouhy chlupy, ze bych je mohla cesat) - bylo to myslene dobre, jsem zimomriva… A ty uterky do vybavy…asi ve 12 letech…i kdyz nevim, jestli to bylo na Vanoce nebo narozky.
A televizni deku bych klidne brala i v tech 20 :-D i ten ledvinovy pas :-D

Letos nebude nic hmotneho, ale mel by byt splneny sen :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hselats
9.11.12 11:57

Já dostala k 18. narozeninám keramickou cedulku s nápisem Panenství se dá léčit, podotýkám, že od rodičů :roll: :?

• Citovat
  • Upravit
stazinka09
9.11.12 11:59
@hselats píše:
Já dostala k 18. narozeninám keramickou cedulku s nápisem Panenství se dá léčit, podotýkám, že od rodičů :roll: :?

tak to je hardcore 8o. Zlatý ledvinový pás, ten mě aspoň zahřál…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný