Co doopravdy nechcete dostat k Vánocům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
9.11.12 12:00
@stazinka09 píše:
tak to je hardcore 8o. Zlatý ledvinový pás, ten mě aspoň zahřál…
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.11.12 12:00

Menstruaci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
9.11.12 12:03

Klid, pohodu a hlavně žádný katastrofy z vesmíru :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
9.11.12 12:04

Myslím, že mě už snad nikdo netrumfne :D náš táta obdaroval k vánocům mě, ségru a maminu chemickým wc. Měli jsme zahradu na vsi, tak aby jsme nemuseli chodit do křoví. Já se ségrou tu zahradu tak nesnášela a my tam museli jako puberťačky povinně jezdit, naštěstí se s nim mamina rozvedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
9.11.12 12:06

@AstraG :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: se tu trhám smíchy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
9.11.12 12:07

Bonboniéru, tu už fakt néééé :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
9.11.12 12:08

@marinka5 dokonce se na měm mamina musela povinně vyfotit, kdepa ta fotka asi je, no byli to hrozný časy, radči nevzpomínat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.11.12 12:11

Jééé, co si čtu příspěvky, tak se za břicho popadám :lol:
ta bedna s pivem, je úžasný dárek, aspoň vím, co koupím drahému :palec: ale kdybych to měla dostat já, tak mu ji omlátím asi o hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
9.11.12 12:12

@AstraG to chápu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3162
9.11.12 12:13

Teda holky, já se neskutečně bavím :mrgreen: Letos jsem se s tím nemazala a sepsala seznam pro inspiraci Ježíškovi a rozeslala rodině mailem :pankac: Tak jsem zvědavá, jestli se inspirují :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
9.11.12 12:18

Začnu druhou otázkou, nejhorší dárek byla halenka s modrou krajkou. bylo mi dvanáct, zrovna sem se rozhlížela do jakého stylu se budu ubírat, a dostala sem tuhle hrůůůůůzu :lol:

a asi není nic, co bych vysloveně nechtěla…snad jen oblečení, které zjistím, že mi je malé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a budu mít pocit, že sem tlustá jak prase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.12 12:26

Já mám asi štěstí…nechci dostat peníze sice si za to mohu koupit co chci, ale není to pro mě překvapko takže sovy které sbírám, oblečení naštěstí se lidé kolem mě dokažou strefit do vkusu i velikosti a kosmetiku to taky ví jakou kupovat a jinak s babičkou jdu vždy kupovat já a ona zaplatí aby nekoupila nějakou blbost děla to tak u všech příbuzných a je to skvělé :dance:

• Citovat
  • Upravit
2282
9.11.12 12:52

Letos PROSÍM Ježíška - mámu, že NEchci žádné ponožky :pocitac: ani nic růžového (už dávno ví, že tohle NEsnáším!) - pak se vymlouvá, že myslela, že mám málo ponožek a tahle byly táák krásný, nebo že to není růžová, ale starorůžová atd. :zed: :zed:

Brala bych cokoli do kuchyně, na prcka i na sebe (alespoň, že tchýně má vkus)

Jinak nejhorší dárek co jsem kdy dostala bylo na moje 18. narozeniny - od babičky - taška novin (Blesk a AHA). Abych věděla co se v den mých narozenin každý ten rok stalo.. :oops: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
9.11.12 12:57
@tehuzu píše:
Letos PROSÍM Ježíška - mámu, že NEchci žádné ponožky :pocitac: ani nic růžového (už dávno ví, že tohle NEsnáším!) - pak se vymlouvá, že myslela, že mám málo ponožek a tahle byly táák krásný, nebo že to není růžová, ale starorůžová atd. :zed: :zed:

Brala bych cokoli do kuchyně, na prcka i na sebe (alespoň, že tchýně má vkus)

Jinak nejhorší dárek co jsem kdy dostala bylo na moje 18. narozeniny - od babičky - taška novin (Blesk a AHA). Abych věděla co se v den mých narozenin každý ten rok stalo.. :oops: :(

Já si myslím ze to byl od babičky dobrý nápad. Jem to nějak jinak udělat. Ale to uz bys poni chtěla asi moc. V kazdem případe si na to musela každy rok vzpomenout tak doufám zes ji nezklamala svoji reakci:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
9.11.12 13:00

@Loki01 no jako podle mě, blesk a aha, je bulvár, to se toho moc nedozvěděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný