Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@stazinka09 píše:
tak to je hardcore. Zlatý ledvinový pás, ten mě aspoň zahřál…
Myslím, že mě už snad nikdo netrumfne
náš táta obdaroval k vánocům mě, ségru a maminu chemickým wc. Měli jsme zahradu na vsi, tak aby jsme nemuseli chodit do křoví. Já se ségrou tu zahradu tak nesnášela a my tam museli jako puberťačky povinně jezdit, naštěstí se s nim mamina rozvedla.
@marinka5 dokonce se na měm mamina musela povinně vyfotit, kdepa ta fotka asi je, no byli to hrozný časy, radči nevzpomínat
Jééé, co si čtu příspěvky, tak se za břicho popadám ![]()
ta bedna s pivem, je úžasný dárek, aspoň vím, co koupím drahému
ale kdybych to měla dostat já, tak mu ji omlátím asi o hlavu…
Teda holky, já se neskutečně bavím
Letos jsem se s tím nemazala a sepsala seznam pro inspiraci Ježíškovi a rozeslala rodině mailem
Tak jsem zvědavá, jestli se inspirují ![]()
Začnu druhou otázkou, nejhorší dárek byla halenka s modrou krajkou. bylo mi dvanáct, zrovna sem se rozhlížela do jakého stylu se budu ubírat, a dostala sem tuhle hrůůůůůzu ![]()
a asi není nic, co bych vysloveně nechtěla…snad jen oblečení, které zjistím, že mi je malé
a budu mít pocit, že sem tlustá jak prase
Já mám asi štěstí…nechci dostat peníze sice si za to mohu koupit co chci, ale není to pro mě překvapko takže sovy které sbírám, oblečení naštěstí se lidé kolem mě dokažou strefit do vkusu i velikosti a kosmetiku to taky ví jakou kupovat a jinak s babičkou jdu vždy kupovat já a ona zaplatí aby nekoupila nějakou blbost děla to tak u všech příbuzných a je to skvělé ![]()
Letos PROSÍM Ježíška - mámu, že NEchci žádné ponožky
ani nic růžového (už dávno ví, že tohle NEsnáším!) - pak se vymlouvá, že myslela, že mám málo ponožek a tahle byly táák krásný, nebo že to není růžová, ale starorůžová atd.
![]()
Brala bych cokoli do kuchyně, na prcka i na sebe (alespoň, že tchýně má vkus)
Jinak nejhorší dárek co jsem kdy dostala bylo na moje 18. narozeniny - od babičky - taška novin (Blesk a AHA). Abych věděla co se v den mých narozenin každý ten rok stalo..
![]()
@tehuzu píše:
Letos PROSÍM Ježíška - mámu, že NEchci žádné ponožkyani nic růžového (už dávno ví, že tohle NEsnáším!) - pak se vymlouvá, že myslela, že mám málo ponožek a tahle byly táák krásný, nebo že to není růžová, ale starorůžová atd.
![]()
![]()
Brala bych cokoli do kuchyně, na prcka i na sebe (alespoň, že tchýně má vkus)
Jinak nejhorší dárek co jsem kdy dostala bylo na moje 18. narozeniny - od babičky - taška novin (Blesk a AHA). Abych věděla co se v den mých narozenin každý ten rok stalo..![]()
Já si myslím ze to byl od babičky dobrý nápad. Jem to nějak jinak udělat. Ale to uz bys poni chtěla asi moc. V kazdem případe si na to musela každy rok vzpomenout tak doufám zes ji nezklamala svoji reakci:)
@Loki01 no jako podle mě, blesk a aha, je bulvár, to se toho moc nedozvěděla…