Co doopravdy nechcete dostat k Vánocům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.11.12 09:47

Ta naše první vánoce s mužem, muž tajemně, že to moc dlouho sháněl, vylezlo z něj že je to nový mobílek, já natěšená, otevřela krabici a tam MIXER, seděla jsem jak opařená a koukala na to a nechápala, kde je ten mobil.
Mno nakonec z něj vylezlo, že ho dodavatel nedodal, takže zrušil objednávku a šel koupit mixer, abych tam aspoň něco měla. Mno teď jsem ho reklamovala.
Druhé vánoce jsem dostala AUTO (jako normální, klíčky a papíry byly pod stromem) to jsem byla hodně překvapená.
Letos už mám vybráno, dostala jsem notebook už dopředu i s narozeninami

Inko, nemusí si to tu číst :-)

• Citovat
  • Upravit
6882
9.11.12 09:47

@Naima šmarjá..udělala jsi si super peeling :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
9.11.12 09:49
@janajelinkova9 píše:
Když jsem bývala s mým ex, vždy jsem dostala něco krásného, co ale nebylo v souladu s koníčky mými, ale přítelovými :D Třeba takové letadélko na dálkové ovládání jsem si vždycky hrozně přála, že… pak jsem jednou dostala kola na kolo, no to se dalo použít, to bylo fajn… a jedny z posledních Vánoc vypadaly nadějně - velká krabice - juuu koupil hrnce super :) nene byla to bedna piv :cert: sám si ji pak i vypil a od té doby už nemá šanci mi cokoliv koupit :D
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
9.11.12 09:51

Já letos dostanu osobní váhu :lol: Včera jsme jí koupili :lol: ještě si jí zabalím a budu dělat moooc překvapenou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
9.11.12 09:52

Já jsem od tchýně pravidelně dostávala oblečení, které mi bylo malé. Vždycky chtěla, abych si to přede všemi zkusila, já viděla už od oka, že mi to nebude. Pokaždý jsem to na sebe musela navlíct, někdy jsem třeba kalhoty ani nenatáhla přes zadek. A dočkala jsem se bud toho, že mi řekla, že mám do toho zhubnout nebo mi to dala i s cenovkama a mám si to jet sama vyměnit. Jela jsem jednou, musela jsem i s miminem, do takového pidi krámku, kam se mi ani nevešel kočárek, peníze mi vrátit nechtěli, prý si mám vybrat zboží. Mimino ještě brečelo, prodavačka se jen šklebily, nakonec jsem si z nouze vzala jednu mikinu, kterou bych si ale sama nekoupila, ale byla mi. Naštěstí se po několika letech tchýně umoudřila a oblečení už mi nekupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
9.11.12 09:52

Nebylo to k vánocům, ale předloni k narozkám. Jednou jsem ze srandy pronesla, že bych chtěla ruční vysavač a že když mi ho nechce kupovat jen tak, tak ať mi ho dá k narozeninám. No a pak jsem viděla úžasnou kabelku, dotáhla jsem muže k výloze, řekla jsem, že jí chci a doufala. No a k narozeninám jsem dostala co? Vysavač. Prý byl sice o polovinu dražší než kabelka, ale jemu to přišlo praktičtější :zed: Jako za vysavač jsem ráda, ale kabelku bych ocenila víc, byla to ruční práce, originální kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
9.11.12 09:53

Stal se mi dobrej trapas, dostala jsem od :srdce: maminky hrníček s pokličkou a při vybalovaní, přímo před jejíma očima jsem tu pokličku roztřískala. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
9.11.12 09:53

Nejhorší dárek, který jsem kdy dostala byly porcelánové figurky. Dostala jsem je jako co by 14ti letá puberťačka, takže radost byla opravdu obrovská :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
9.11.12 09:56

Minulý rok jsem dostala pár ponožek a mp3. Letos nechci ani oblečení, ani elektroniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
9.11.12 09:59

Další sadu příborů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
9.11.12 10:03

Ještě mě napadá, že jsem jednou od babičky dostala 400 Kč a „šperkovnici“ od Vietnamců - hnědou, levný plast imitující dřevo, na průhledném plastovém víčku zlatá srdíčka, zlaté úchytky, hrálo to příšerným el. pianem Beethovenovu Elišku a vystláno to bylo červeným papírkem. Brácha dostal 500 Kč a žádnou šperkovnici a já mu tu stovku záviděla :lol:.

• Citovat
  • Upravit
15108
9.11.12 10:05

Já asi nechci dostat další pánvičku, můj muž ja na ně ujetej. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872

Já si radši dárky kupuju sama!!! S mužem jsme vždy chodili do knihkupectví - navzájem si ukázali cca 5 knížek, který by se nám líbili a který jsme nečetli a pak jsme nějakou koupili - takže obdarovaný nevěděl, kterou nakonec dostane :dance: Jedny Vánoce jsem dostala všechny, který jsem mu ukázala :potlesk: Ale co máme děti, tak nestíháme číst, takže vyhrávají praktické dárky - už jsem si letos koupila úúúžasnou šálu, tak jsem si jí vyprala a dala mu do skříně, aby mi jí zabalil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624

@Naima Tu šperkovnici jsem od babičky kdysi dostala taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
9.11.12 10:06

Letos bych nerada dostala 3 pytlíky sypaného čaje, když čaj nepiju. :roll: