Co doopravdy nechcete dostat k Vánocům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7139
9.11.12 10:06

Jediné co nechci doopravdy dostat je keramika, ozdobné blbiny, hrníčky apod…chlupaté ponožky miluji :palec: :srdce:letos chci hlavně nový vysavač :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
9.11.12 10:09

V cca 20 letech od přítele hnědou televizní deku - podobnou jako na fotce… Tak jsem mu sdělila, že příště až mi bude kupovat dárek, tak ať se sám sebe zeptá, zda by tento dárek udělal radost i jeho babičce a když bude odpověď kladná, tak že mi ho kupovat nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.12 10:10

Nechci NIC do kuchyně :cert: Loni to byl robot, předloni pánev, předpředloni pekárna :roll: Jako jo, některé dárky jsou to užitečné, ale ne jenom pro mě :nevim: Vrchol byl odpadkový koš :roll:

Od mají maminy nedostávám nic :,( a od táty vždy něco od vietnamců :zed: Naposledy povlečení co se pomalu rozpadlo po prvním vyprání :twisted:

• Citovat
  • Upravit
7139
9.11.12 10:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
9.11.12 10:12

Kdysi jsem od tchyně k Vánocům dostala velký čokoládový penis, jak čokoládu miluju a rozhodně nejsem prudérní, tak letěl jak kometa, fakt nevím, co tím myslela :-) k narozkám ji asi nechám upéct nějaký čupr erotický dortík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
9.11.12 10:13

Já nechci dostat plnou obálku 5 a více let starých časopisů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
9.11.12 10:14

@fia80
tak to jsi mi připomněla taky dárek od přítele. My ještě vždycky hádali co to jako v balíčku je. No balíček byl pěkný, měkoučký tak si říkám aha nějaký pěkný sexy prádýlko. Hele rozbalím to a tam takový ledvinový pás z ovce tak jsem nestihla zahrát nadšení a vypadalo to asi takhle 8o :,( a on to dorazil hláškou: „já myslel, že Ti to udělá radost, jsi taková přírodní“

• Citovat
  • Upravit
2407
9.11.12 10:15

Jako každý rok o dvě čísla menší pantofle na doma od větnamců :mrgreen: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
9.11.12 10:17
@fia80 píše:
V cca 20 letech od přítele hnědou televizní deku - podobnou jako na fotce… Tak jsem mu sdělila, že příště až mi bude kupovat dárek, tak ať se sám sebe zeptá, zda by tento dárek udělal radost i jeho babičce a když bude odpověď kladná, tak že mi ho kupovat nemá.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
9.11.12 10:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.11.12 10:22

Nerada bych, aby bylo pod stromečkem prázdno.. stalo se mi s ex, byl to trapas jak hrom, i když jsme byly na válečné stezce, ode mne dárky dostal, ale já prostě nic. Nejhorší byla otázka od syna, jestli jsem tak zlobila, že mi ježíšek nic nedal.. no obulela jsem to… teď je mi to šumák, přeju si knížky a teplý chlupatý ponožky, ale vím, že toho bude asi víc, protože něco naznačoval.. o to těžší je vymyslet něco pro chlapa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
9.11.12 10:26

Ja nechci dostat dalši ponožky ani žadnu vazu to je pro mne nejhoršy darek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
9.11.12 10:28

Nerada bych dostala (jak už bylo několikrát zmíněno) různé keramické sošky a podobné blbosti. Naopak mi nevadí všelijaké praktické dárky. Radši dostanu sprcháč, nebo propisku, než keramickýho slona.
Jinak nejhorší dárek??? Pamatuju se jak jsem kdysi u babičky dostala naprosto totožné dárky jako moje mladší sestra, stejnou čelenku do vlasů, stejné pastelky, blok… což by až tak nevadilo, kdyby ona nedostala ještě navíc dětský mixér. To mně fakt bylo líto a pamatuju si to doteď :roll: (kdybychom dostaly každá jiné dárky, tak by nebylo poznat kdo má „víc“) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.12 10:35
@pomeranca píše:
Nerada bych dostala (jak už bylo několikrát zmíněno) různé keramické sošky a podobné blbosti. Naopak mi nevadí všelijaké praktické dárky. Radši dostanu sprcháč, nebo propisku, než keramickýho slona.
Jinak nejhorší dárek??? Pamatuju se jak jsem kdysi u babičky dostala naprosto totožné dárky jako moje mladší sestra, stejnou čelenku do vlasů, stejné pastelky, blok… což by až tak nevadilo, kdyby ona nedostala ještě navíc dětský mixér. To mně fakt bylo líto a pamatuju si to doteď :roll: (kdybychom dostaly každá jiné dárky, tak by nebylo poznat kdo má „víc“) :zed:

Mě takhle v dětství zamrzelo, že sestra dostala foťák, což bylo tenkrát něco a já jako kompenzaci v 10 letech dětské divadýlko :roll: Dnes mě víc mrzí, že jsem svoje zklamání tenkrát nedokázala ututlat :oops:
Co dostanu od Ježíška je mi celkem fuk. Radost mám vždy ze všeho. Ale přestože už jsem dávno dospělá, malinko mě mrzí od tchyně, že dostanu nějakou maličkost a manžel plno dárků. My ty dárky nepotřebujem, ale to jak to rozlišuje je neomalenost. Manžel se chudák stydí za ni…

• Citovat
  • Upravit
4062
9.11.12 10:37
@stazinka09 píše:
@fia80
tak to jsi mi připomněla taky dárek od přítele. My ještě vždycky hádali co to jako v balíčku je. No balíček byl pěkný, měkoučký tak si říkám aha nějaký pěkný sexy prádýlko. Hele rozbalím to a tam takový ledvinový pás z ovce tak jsem nestihla zahrát nadšení a vypadalo to asi takhle 8o :,( a on to dorazil hláškou: „já myslel, že Ti to udělá radost, jsi taková přírodní“

Tak to já bych naopak brala a nadšení bych nehrála. Trpím na ledviny a tohle bych fakt užila. I když ještě lepší by byl neoprenový.

Jinak já nechci dostat žádné lapače prachu, keramické figurky a podobné nesmysly s výjimkou slonů, ty sbírám. Pak nechci nic užitečného do domácnosti a nic pro dítě - to neberu jako dárky pro sebe. Ať to dárci klidně koupí, ale ať to adresují tomu, komu je to skutečně určeno - dítěti nebo celé rodině, ne mně osobně. Vždycky to zamrzí, když muž dostane aspoň ty blbé ponožky a košili a já utěrky… Nechci zlaté šperky, zlato nenosím. No a nakonec nechci žádnou kosmetiku, tu si radši kupuju sama, mám vyzkoušené značky. Ale je mi jasné, že od tchýně opět dostanu dárkový balíček, který bude obsahovat šampon, balzám, deodorant, krém na ruce a dvoje teplé ponožky.
Jinak můj nejhorší dárek, co si pamatuju, byla sada utěrek, kterou mi věnovala babička asi v patnácti - prý do výbavy. To jsem tenkrát fakt neocenila :roll:

Od svého muže jsem kupodivu nikdy žádný hrozný ani nepříčetný dárek nedostala. I když se ne vždycky úplně trefí, vždycky je to aspoň něco, co je opravdu pro mě a je na tom vidět, že o tom přemýšlel. To já mám s vymýšlením dárků pro něj větší problém. I když letos výjimečně vím přesně, co mu koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný