Co doopravdy nechcete dostat k Vánocům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3265
9.11.12 21:41
@Markétka91 píše:
@fia80 tuhle deku mi před pár dny nabídnul přítel :lol:

Věřím, žes tuto nabídku brala všemi deseti :mrgreen: - alespoň testoval terén, to je od něj pěkné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
9.11.12 22:12

Já jsem jednou dostala od ex přítele k narozeninám odpadkový koš

Na druhou stranu, dárek který mě doslova rozbrečel štěstím byl od manžela. KOupil mi od Unicef „dárek pro život“ očkování na dětskou obrnu pro 100 dětí :srdce: Miluju ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
9.11.12 22:23

@medulinkax úžasný hlavní dárek? tak to je mazec 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
9.11.12 22:43

Hitparáda blbých dárků začala v 18 letech tehdejší přítel mi dal knížku Sex pro život. :roll: Byla jsem dost zmatená, jelikož je to tak trochu učebnice a já nechápala, co mi tim chtěl naznačit. :nevim: Tak jsem ho sjela, že ten lepší v posteli jsem já, tak ať si to přečte sám :D :D No byla jsem hustá :mrgreen:

Pak schodou okolností jsem dostala od jeho matky chňapku do kuchyně :roll: V 18 letech jako studentka jsem to fááákt strašně ocenila :zed:

Jinak s manželem si nědáváme navzájem nic, vždy si nadělíme něco společnýho pěknýho jen tak pro radost, nebo do domácnosti, nebo jen tak prohíříme… :lol:

Od mojí maminky miluju všechny dárky, co mi slíbí a pak neví kam je schovala a najde je týden po vánocích. Tím je silně postižená, už od našeho dětství. A taky když chce ´dárkama překvapit našeho tátu a on je pak z toho na infarkt, když bez něj kupuje sekačky a pod… :D

A já co miluju, jsou ocelový šperky s kamínkama, na tom ujíždim zle…Nebo bílé zlato. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
9.11.12 22:44
@socina píše:
Na druhou stranu, dárek který mě doslova rozbrečel štěstím byl od manžela. KOupil mi od Unicef „dárek pro život“ očkování na dětskou obrnu pro 100 dětí :srdce: Miluju ho

Takový dárek beru, ale pokud by mi někdo daroval poukaz na očkování pro mě (je jedno jaké), tak bych dárce asi vyhodila dveřmi a poukaz oknem :?
Takže pro mě by byl nejhorší dárek na zdravotní ošetření bez toho, aby to dárce se mnou konzultoval :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
9.11.12 22:49

@socina tak treba tohle by me moc nepotesilo. Me se teda tyhle darky od unicefu moc nelibi. Jako sama bych si ho klidne poridila, ale davat to nekomu jinymu, no nevim, to neni darek pro nej, ale pro jine. Proste bych to nezamnenovala.

ale tobe radost udelal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
9.11.12 22:57
@alisekR píše:
Od mojí maminky miluju všechny dárky, co mi slíbí a pak neví kam je schovala a najde je týden po vánocích. Tím je silně postižená, už od našeho dětství. A taky když chce ´dárkama překvapit našeho tátu a on je pak z toho na infarkt, když bez něj kupuje sekačky a pod… :D

Ano, proto jsem celé dětství slavila svátek desátého ledna (nejsem v kalendáři). Maminka mi celé dětství tvrdila, že je to podle originálního kalendáře, pravda z ní vypadla vcelku nedávno.
Pokaždé něco zapomněla dát pod stromek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
9.11.12 23:11

Nechci dostat žádné oblečení, to je pozůstatek z pubertálního období, kdy já chtěla něco „moderního“, kdežto máma zatvrzele trvala na eleganci, takže třeba místo pěkných džínů a mikči jsem dostala mrkváče s nabíráním na bocích a chlupatý svetr s našitýma bambulkama.

Jinak narozdíl od řady z vás, na „stará kolena“ mám ráda praktické dárky, takže věci typu teplné fusekle, utěrky, rozumná kosmetika, čaje a tak mi udělají radost, narozdíl od porcelánových jelenů apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
10.11.12 00:28

Nechci dostat tchýni, opravdu netoužím, aby tu s námi byla na štědrý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
10.11.12 10:48
@Lesina píše:
Ano, proto jsem celé dětství slavila svátek desátého ledna (nejsem v kalendáři). Maminka mi celé dětství tvrdila, že je to podle originálního kalendáře, pravda z ní vypadla vcelku nedávno.
Pokaždé něco zapomněla dát pod stromek ;)

Lesino :mrgreen: tak tohle mě pobavilo :D Mě jednou máti koupila manikúru a já o ní věděla a pod stroměčkem nebyla, tak jsem si o ní drze řekla a máti, že jí dostanu teda k svátku, ale to jsem odmítla, protože ten sjem měla až za 2 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
12.11.12 14:59

@Samamama : V Lidlu mají v akci krásné pletené ponožky, na všechny strany předhazuju že by se mi moooc líbily :palec: Ponožky patřej k vánocům jako stromeček a kapr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
16.11.12 18:30

Nejhorší dárek byl pro mě jako mladou holčinu zabalený telefon( na obrázku nový) a uvnitř starý…
Nebo zamrzí když nedostanete vubec nic se slovy, že to nestihl…
Jinak od 12 dostáváme deky utěrky aj.
a ted ocenim každou snahu, protože i maličkost poteší..
Jo a jak někdo psal - z puberty už fakt nechci obležení se žirafou.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
einna.anna
16.11.12 20:51

Znalost bible, stejně jako ostatních „svatých knih“ patří k základnímu vzděláni. Alespoň povšechně, abyste při případném pomlouvání kteréhokoli náboženství měla oporu. Můžete být ráda, že jste si toto mohla osvojit již v dětství, než na to nadávat.

• Citovat
  • Upravit
17.11.12 00:19

Nejhorší dárek je ten, který není vůbec žádný a to se slovy, že ježíšek nic nestihl koupit. :cert: Naštěstí to vždy zachrání moje mamka, která vždy nezklame a koupí opravdu něco pěkného :) Jinak mám známou, která mi vyprávěla, že na jedny vánoce nakoupila všem tolik dárků, že se ani nevešly pod stromeček a ona tam chudák našla pouze příšerný deštník jak pro starý báby a to ještě od tchýně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
17.11.12 00:37

V jedné bývalé práci byl pán velmi praktického zaměření, s podobně založenou paní - k vánocům jí koupil nový mop s kýblem na vytírání a kolegové mě ujistili, že pro ni to byl opravdu dárek, který potěší..
Tak mop s kýblem bych tedy dostat nechtěla - to bych partnera asi rovnou vyhodila :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný