Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@AstraG píše:
@Loki01 no jako podle mě, blesk a aha, je bulvár, to se toho moc nedozvěděla…
@Loki01 píše:
Já si myslím ze to byl od babičky dobrý nápad. Jem to nějak jinak udělat. Ale to uz bys poni chtěla asi moc. V kazdem případe si na to musela každy rok vzpomenout tak doufám zes ji nezklamala svoji reakci:)
Přesně jak píše AstraG, je to bulvár, který nesnáším a navíc to bylo cca jak si vzpomněla +/- měsíc, dva.. A věř, že tohle není dárek, co by si osmnáctka přála..
Navíc jsem tam byla se svým přítelem a řeknu ti, bylo mi hodně trapně..
@beruska9 píše:
Chlupaty svetr ( ale fakt dlouhy chlupy, ze bych je mohla cesat) - bylo to myslene dobre, jsem zimomriva… A ty uterky do vybavy…asi ve 12 letech…i kdyz nevim, jestli to bylo na Vanoce nebo narozky.
A televizni deku bych klidne brala i v tech 20i ten ledvinovy pas
Letos nebude nic hmotneho, ale mel by byt splneny sen
A česala jsi ho?
![]()
@Regina Hero píše:
A česala jsi ho?![]()
![]()
já bych nahodila afro sestřih ![]()
Tak tohle téma mě opravdu pobavilo
Úplně jsem se našla v příspěvkách, kde tchýně dává víc dárků manželovi (a to podstatně) a nebo dává dárky určené pro dítě - taky mi letos k narozkám dala cumlík pro malýho. Ale potěšilo mě, že v tom nejsem sama ![]()
![]()
Jinak loni mi manžel koupil k Vánocům boty. No úplně mě polilo horko, když jsem viděla tu krabici od Bati. Hned jsem si představovala jaká to bude hrůza, protože jsme se nikdy ve vkusu na boty moc neshodovali a o to víc sem měla radost, že se poprvé v životě trefil
klidně by mi letos nevadili další ![]()
Nebylo to sice k vanocum ale jednou jsem k narozeninam od pritele dostala vysavac… pododotykam ze jsem s spolu chodili 2 mesice… :rol a ja samo cekala nejakou romantiku ![]()
Zatim nedocitam, ale taky mam par perel…
nepotesilo me struhadlo a skrabka, uz nechci dostavat svicky a caje a smrdutou no name kosmetiku. Treba takovou sada sprchovych gelu od nivey i celkem uvitam
.
babicka umi vytahnout ten nejosklivejsi kus od vietnamcu. No a kycovity lapace prachu.
Nejhorsi na tom, ze me to je pak docela lito. Nejvic mi asi bylo lito, kdyz mi nasi dali k vanocum kytaru a ja o ni moc nestala ![]()
Syn dostal od babičky jednou k Mikuláši vymalované omalovánky…to bylo na ránu
.
@Paoloska píše:
Syn dostal od babičky jednou k Mikuláši vymalované omalovánky…to bylo na ránu.
No tak to je nářez
, to bych se asi nezdržela a něco i řekla ![]()
@Mišela1 píše:
No tak to je nářez, to bych se asi nezdržela a něco i řekla
No, on to nebyl úmysl. Popadla je někde na skříni a nekoukla do nich, ale i tak…přeci vím, co dávám
.
Dočetla jsem diskuzi a zasmála jsem se. Přemýšlím, co bych vyloženě k Vánocům nechtěla a napadají mě jen nějaké čičurády na vystavování, ale to my nikdo naštěstí nedává.
No a můj nejhorší dárek mi dal ex, asi 14 dní před Vánocema pořád chodil jak má pro mě úžasný hlavní dárek a jak se mi to bude líbit, no vybalila jsem sádrového andělíčka, kterýho sebral ve skladu u svého zaměstnavatele ![]()
Ale stejně je pěkný, jak každá chcem něco jinýho ![]()
mě by třeba pořádný teplý ponožky udělaly hrooooznou radost ![]()
Nerada bych dostala nějaký oblečení, který se mi nelíbí. Jinak mě potěší skoro cokoliv, hlavně, že si na mě někdo vzpomene ![]()