Co je pro vás emimino ?

jahuhudka
7.12.14 13:23

Co je pro vás emimino ?

Co vám dává, co vám popř. bere? Berete zdejší virtuální známé i za kamarádky nebo naopak za,,nepřátele,,?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30953
7.12.14 13:26

Beru ho jako dobry prostredek na zahnani nudy a jako zdroj informaci v oblasti kolem deti. Je tu par lidi, ktere moc rada ctu, ale kamaradi? Spis mozna spolubojovnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.12.14 13:32

Ja tu nasla i kamaradky. Ted uz chodim do práce, ale driv to bylo odreagovani z toho stereotypu, myslim ze mi zachranilo zdravy rozum :mrgreen: Takove to rypani a srandicky. Ted uz se toho neucastnim, spis jen nakukuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
7.12.14 14:09

@jahuhudka zavislost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
7.12.14 14:44

Studnice informací (kdykoliv se mi doma něco podělá a já Googlim, tak mi vylezou diskuze na eMiminu a většinou najdu odpověď :) ), zábava, zahnání nudy… Je tu pár sympatických ženských, ale vyloženě přátele jsem si tu tedy nenašla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
7.12.14 14:47

Pro mě únik z nudy, ze spousty věcí se poučím, občas se tu i pěkně rozčílím :-) Ale během chvilky jsem si tu našla kamarádky i spolubojovnice v podobných zdrav. problémech, je to fajn :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gorgeous
7.12.14 14:52

Hledám tady informace ohledně dětí. Dává mi to celkem hodně, protože se tu ukazují různé povahy lidí. Virtuálně si nikdo nebere tolik servítky a tak se ukazuje jakej kdo je.To mi ukazuje, co kolem mě chodí za lidi, jací se vyskytují a jak lidi přemýšlejí.
Některé holky maj super nápady rady a typy.Ale jiné tady ukazujou své mindráky v plné síle. Tak to chodí i v reálu a tady se dobře člověk obrní a připraví na podobné -individua- co pak potkává v běžném životě. Nejmenuji nikoho konkrétního, ale tak to vidím já.
Někdy mě příspěvky i rozesmějou, někdy bych i brečela, co sem kdo píše :zed: :mrgreen: Mám to půl na půl a jednoznačně nemůžu říct jaké je pro mě emimino :think:

• Citovat
  • Upravit
11439
7.12.14 15:00
@jahuhudka píše:
Co vám dává, co vám popř. bere? Berete zdejší virtuální známé i za kamarádky nebo naopak za,,nepřátele,,?

Jo a nepřátele… tak to vůbec, málokdy si tu něco beru osobně a kolikrát mi někdo v nějaké diskuzi jde po krku, že jsme se dřív nepohodly a já o tom už ani nevím :mrgreen:
Samozřejmě, že pár lidí je mi nesympatických, ale tak co, to se stává a nepřátelstvím bych to nenazvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
7.12.14 15:02
@Fjodorka píše:
Studnice informací (kdykoliv se mi doma něco podělá a já Googlim, tak mi vylezou diskuze na eMiminu a většinou najdu odpověď :) ), zábava, zahnání nudy… Je tu pár sympatických ženských, ale vyloženě přátele jsem si tu tedy nenašla :think:

Jo to říká můj chlap, že ať hledá co hledá, vždycky mu vyjede emimino :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
7.12.14 15:04

@lleennttiillkkaa Nechodí ti pejsek po noťasu? :-) Mě kolikrát pošle příspěvky v polovině :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.12.14 15:04
@jahuhudka píše:

pro mě relax.. jo a mám tu kamarádky - znám je osobně :mrgreen: A virtuální známé? Ano, jsou tu holky, co mám hodně ráda, ony to ví :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
7.12.14 15:09
@majki.r píše:
@lleennttiillkkaa Nechodí ti pejsek po noťasu? :-) Mě kolikrát pošle příspěvky v polovině :-)

Nene, ale mám blbej touchpad, stačí abych zavadila a už mi to odbouchne. Chtěla jsem to už několikrát od manžela odpojit, ale jsem typická kovářova kobyla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
7.12.14 15:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
7.12.14 15:10

Teď koukám, že to tu mám stokrát, takže se omlouvám :)
Jinak pro mě je emimino zdroj zábavy a informací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.14 16:33

Emimino je uplny poklad )) nejlepsi forum (aspon pro me)? jiny me vubec neberou a jinam uz i nechodim.
hodne pribehu, citu, informace, odlisne uhly pohledu a zajimave lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová