Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Beru ho jako dobry prostredek na zahnani nudy a jako zdroj informaci v oblasti kolem deti. Je tu par lidi, ktere moc rada ctu, ale kamaradi? Spis mozna spolubojovnice.
Ja tu nasla i kamaradky. Ted uz chodim do práce, ale driv to bylo odreagovani z toho stereotypu, myslim ze mi zachranilo zdravy rozum
Takove to rypani a srandicky. Ted uz se toho neucastnim, spis jen nakukuju.
Studnice informací (kdykoliv se mi doma něco podělá a já Googlim, tak mi vylezou diskuze na eMiminu a většinou najdu odpověď
), zábava, zahnání nudy… Je tu pár sympatických ženských, ale vyloženě přátele jsem si tu tedy nenašla ![]()
Pro mě únik z nudy, ze spousty věcí se poučím, občas se tu i pěkně rozčílím
Ale během chvilky jsem si tu našla kamarádky i spolubojovnice v podobných zdrav. problémech, je to fajn ![]()
Hledám tady informace ohledně dětí. Dává mi to celkem hodně, protože se tu ukazují různé povahy lidí. Virtuálně si nikdo nebere tolik servítky a tak se ukazuje jakej kdo je.To mi ukazuje, co kolem mě chodí za lidi, jací se vyskytují a jak lidi přemýšlejí.
Některé holky maj super nápady rady a typy.Ale jiné tady ukazujou své mindráky v plné síle. Tak to chodí i v reálu a tady se dobře člověk obrní a připraví na podobné -individua- co pak potkává v běžném životě. Nejmenuji nikoho konkrétního, ale tak to vidím já.
Někdy mě příspěvky i rozesmějou, někdy bych i brečela, co sem kdo píše
Mám to půl na půl a jednoznačně nemůžu říct jaké je pro mě emimino ![]()
@jahuhudka píše:
Co vám dává, co vám popř. bere? Berete zdejší virtuální známé i za kamarádky nebo naopak za,,nepřátele,,?
Jo a nepřátele… tak to vůbec, málokdy si tu něco beru osobně a kolikrát mi někdo v nějaké diskuzi jde po krku, že jsme se dřív nepohodly a já o tom už ani nevím ![]()
Samozřejmě, že pár lidí je mi nesympatických, ale tak co, to se stává a nepřátelstvím bych to nenazvala.
@Fjodorka píše:
Studnice informací (kdykoliv se mi doma něco podělá a já Googlim, tak mi vylezou diskuze na eMiminu a většinou najdu odpověď), zábava, zahnání nudy… Je tu pár sympatických ženských, ale vyloženě přátele jsem si tu tedy nenašla
Jo to říká můj chlap, že ať hledá co hledá, vždycky mu vyjede emimino ![]()
@lleennttiillkkaa Nechodí ti pejsek po noťasu?
Mě kolikrát pošle příspěvky v polovině ![]()
@jahuhudka píše:
Co vám dává, co vám popř. bere? Berete zdejší virtuální známé i za kamarádky nebo naopak za,,nepřátele,,?
pro mě relax.. jo a mám tu kamarádky - znám je osobně
A virtuální známé? Ano, jsou tu holky, co mám hodně ráda, ony to ví
![]()
@majki.r píše:
@lleennttiillkkaa Nechodí ti pejsek po noťasu?Mě kolikrát pošle příspěvky v polovině
Nene, ale mám blbej touchpad, stačí abych zavadila a už mi to odbouchne. Chtěla jsem to už několikrát od manžela odpojit, ale jsem typická kovářova kobyla ![]()
Teď koukám, že to tu mám stokrát, takže se omlouvám ![]()
Jinak pro mě je emimino zdroj zábavy a informací.
Emimino je uplny poklad )) nejlepsi forum (aspon pro me)? jiny me vubec neberou a jinam uz i nechodim.
hodne pribehu, citu, informace, odlisne uhly pohledu a zajimave lidi.