Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
čau holky.
Průšvih. Ropzmrazuju mletý vepřový a zapomněla jsem koupit brambory … Vzhledem k tomu, že bych musela spakovat smečku a opět vyrazit do města na další nákup, to padá … ![]()
Napadá vás něco? Nemusí to být nutně sekaná …
![]()
pečivo
jinak já jsem schopná si dát třeba těstoviny k čemukoliv, aji k té sekané
příp. udělat k ní omáčku a bude se to hodit k více přílohám :
Já dělám z mletého masa omáčku na špagety nebo těstoviny. Tam ale nespotřebuješ celé 500g balení, ale asi polovinu, mám to vždy zamraženo zvlášť.
Z mletého masa je hodně variací, ale potřebuješ k tomu další surovniny. Napadají mě rajská omáčka a masové koule nebo plněné papriky.K tomu je možné rýži nebo knedlík.Recepty nedodám, moc to nevaříme.
K sekané nebo karbanátkům si jinou přílohu než brambory nebo kaši nedovedu představit.
Sekanou s chlebem
, tak to mě v první chvíli nenapadlo
Máme to tak dokonce raději než s bramborami. Já nemám moc ráda výrobky s mletého masa, dám si trochu na oběd a zbytek posvačí chlap v práci s chlebem.
Emilie píše: čau holky.Průšvih. Ropzmrazuju mletý vepřový a zapomněla jsem koupit brambory … Vzhledem k tomu, že bych musela spakovat smečku a opět vyrazit do města na další nákup, to padá …
Napadá vás něco? Nemusí to být nutně sekaná …![]()
napadá mě rajská s masovými kuličkami a rýže nebo houskový knedlíky, bolonský špagety, jsou sice z mletého hovězího, ale podle mě to není zase takový rozdíl
, karbanátky… sekaná klidně s kyselou okurkou a chlebem? nevím co na to ale děti… ![]()
z mletého masa mě napadají tak akorát lasagne nebo něco na způsob boloňské omáčky se špagetama
mati píše:
z mletého masa mě napadají tak akorát lasagne nebo něco na způsob boloňské omáčky se špagetama
No jistě, lasagne!!!!
Díky vše za tipy, ale klidně pište dál!!!
![]()
Normálně ji upeč,uvař nějaké těstovinky,a k tomu rajskou (z protlaku,kečupu,rajčata v plechovce, co máš)
já třeba miluju plněný papriky
, ale s tím je dost práce…
nebo mě ještě napadli fazole v rajčatové omáčce s mletým masem a chlebem, to bys ale musela mít předem namočený… ![]()
http://www.toprecepty.cz/…i-con-carne/
pro děti bez chilli ![]()
Ahoj, já někdy dělávám:
Ochucená sekaná s vejce i strouhankou, 2× bramborové těsto z prášku, špenát. Bramborové těsto rozválím dám na něj sekanou a zaroluju jak roládu, tu pak nakrájím na kolečka, obalím ve vajíčku a strouhance a usmažím podávám se špenátem.
Sekaná se dá udělat ještě jako zapečené těstoviny se zeleninkou.