Co když přijde někdo lepší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38135
15.7.13 22:38

@zrnko jestli je to ON nepoznas, dokud nezkusis, asi mas za sebou dost na to, abys mela tyhle pochyby, ale pochybnosti se nerovnaji spatnemu vysledku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
@zrnko píše:
Vidite, ja jsem necekala, ze je to tak caste, tyhle obavy. Prave, ze jsem se bala, ze to muze byt prave tak, jak pise AngelLilly. Ze to proste neni tim padem ON. Nechci mu pak ublizit. I me az tak nejde, ja uz jsem zocelena.

Ty si to představuješ jak v romantickým filmu :-)
Pro mě je láska ne to, co říká srdce, ale to, co říká mozek. Když doma někoho mám, nemůžu to rozjet i na jiné frontě. Stejně je to všechno „jen“ chemie a ten luxusní kolega se změní ve stejnýho burana, jakýho už jsem v životě měla několikrát.

• Citovat
  • Upravit
1522

Ja mela u sveho pritele to stejne, zezacatku jsem dost vahala jestli do vztahu jit nebo nebo ne. riskla jsem to a mam opravdu uzasneho chlapa a rozhodne bych uz nemenila.jak se rika, odrikavaneho chleba nejvetsi krajic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
15.7.13 22:39

@zrnko ono u mě to možná bylo spíš taky tím, že jsem věděla, že mám navíc a tak jsem váhala, abych kvůli tomuto nepřišla o lepšího.
Ale jak už tu někdo psal, on vždycky může být někdo lepší. Spíš jde o to, aby jsi toho člověka nebrala jen „z nouze“, že třeba nechceš být sama. Ale pokud je všechno ok, tak bych do toho šla. Ty sama nejlépe víš, jaký ten pocit v tobě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
15.7.13 22:44

Asi jsem divná ale já o svém muži nikdy nepochybovala. Když přišel o práci tyden před porodem tak se o nás dokázal postarat, byl s námi pul roku doma. Je chytry, hezky stavěny :dance: a dost se mi líbí… :jazyk: Mám pocit že nikdo lepší pro me ani není… mimo Supermana a Norrise :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
15.7.13 22:48

Ja jsem stara naivka v kombinaci s negativistkou :D a k tomu prehnane o vsem premyslim. Hrozna kombinace.
Z nouze to nebude. Prave naopak. Nikoho jsem nechtela. Neumela jsem si predstavit, ze bych si domu nekoho nastehovala, predstavila ho detem atd. Chtela jsem max. kamarada s benefity, protoze mi ta volnost a svoboda po tech letech vztahu uplne vyhovovala. A pred par dny me prave on vezl nahodou i s detmi a ja jsem mela krasny pocit, jakoby ta rodina byla zase kompletni a ten pocit byl tak spravny, nebo jak to rict. Docela me to sokovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
15.7.13 22:49

Hmm, takhle jsem nad tím nikdy nepřemýšlela :think: Vždycky když jsem s někým chodila, tak jsem byla přesvědčená, že ON je nejlepší, nejúžasnější…dokud se někdo lepší opravdu neobjevil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
15.7.13 22:55
@ruzovasrnka píše:
Hmm, takhle jsem nad tím nikdy nepřemýšlela :think: Vždycky když jsem s někým chodila, tak jsem byla přesvědčená, že ON je nejlepší, nejúžasnější…dokud se někdo lepší opravdu neobjevil ;)

já k muzi vzhlížím a hlavne je uplne jiny než muj otec… pro každou je to nej neco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
15.7.13 23:03
@Jitka1976 píše:
ten už je starej…ale pořád fešák :mrgreen:…hmmm…

starej? ty jsi ale sprostá a hrubá a vůbec :roll: :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
15.7.13 23:04
@zrnko píše:
Ja jsem stara naivka v kombinaci s negativistkou :D a k tomu prehnane o vsem premyslim. Hrozna kombinace.
Z nouze to nebude. Prave naopak. Nikoho jsem nechtela. Neumela jsem si predstavit, ze bych si domu nekoho nastehovala, predstavila ho detem atd. Chtela jsem max. kamarada s benefity, protoze mi ta volnost a svoboda po tech letech vztahu uplne vyhovovala. A pred par dny me prave on vezl nahodou i s detmi a ja jsem mela krasny pocit, jakoby ta rodina byla zase kompletni a ten pocit byl tak spravny, nebo jak to rict. Docela me to sokovalo.

běž do toho :hug:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
15.7.13 23:05
@ruzovasrnka píše:
Hmm, takhle jsem nad tím nikdy nepřemýšlela :think: Vždycky když jsem s někým chodila, tak jsem byla přesvědčená, že ON je nejlepší, nejúžasnější…dokud se někdo lepší opravdu neobjevil ;)

tj, chodila to je každej nejlepší a do konce života, ale když už má dojít třeba ke svatbě nebo společnému bydlení, tak je to jiné :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1139
15.7.13 23:16
@Jasněnkaa píše:
tj, chodila to je každej nejlepší a do konce života, ale když už má dojít třeba ke svatbě nebo společnému bydlení, tak je to jiné :nevim:

No, jednoho nejlepšího jsem si i vzala…a už mám druhého nejlepšího manžela :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
16.7.13 02:00
@zrnko píše:

Bez do toho, neboj se!!!Cas ukaze. Cetla jsem celou diskusi a chtela reagovat jinak, ale po tomto prispevku jde o strach z neceho hezkeho, neznameho, noveho-spis strachu ze ty se povolis a muzes prijiz o to, co znas, pevnou pudu pod nohams.To je normalni :hug:…Nech se vest, prinejhorsim budes tam, kde jsi zajeta a spokojena. Pevne verim, ze te ceka opak.Novy zivot :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
16.7.13 02:04

Pardon za preklepy, preci jen jsou dve rano a mozek je z nemocneho prcka na Dominice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
16.7.13 03:24

:oops: asi je to u všech stejné…ale nakonec člověk zjistí že to co měl bylo to nej až když o to přijde :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí