Co když přijde někdo lepší?

2069
15.7.13 22:18

Co kdyz prijde nekdo lepsi?

Otazka, jako od nezraleho jedince. :? Meli jste nekdy strach, ze si s nekym zacnete, ale po case se objevi neko jiny, kdo vas uplne vykoleji a budete chtit byt s nim? Ma vubec smysl do vztahu jit, kdyz mate takove obavy jeste, nez vubec zacne? Muze to byt znamka nepripravenosti nebo jsou obavy normalni?
U lasek na prvni pohled jsem toto nikdy neresila, ale poprve se mi stalo, ze ke znamemu se mi vztah najednou zmenil uplne jinym, pro me dost necekanym smerem, ale muj mozek mi hodne brzdi moje city. Asi bych jen mela prestat tolik premyslet. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
38179
15.7.13 22:22

@zrnko
Tohle se stává naprosto běžně, vždyť polovina manželství se rozapadá a proč asi?
Protože většinou jeden z manželů potká někoho lepšího.
Takže do toho klidně jdi, pokud nebudete mít děti, tak je to v podstatě jedno, maximálně se rozejdete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
15.7.13 22:26

@zrnko naprosto chápu jak to myslíš. I mě se stalo, že i když jsem šla do vztahu tak nějak vnitřně jsem cítila, že bych kvůli tomu mohla přijít o někoho lepšího, který by přišel o trošku později třeba. Asi podvědomí zafungovalo a vědělo, že tento není úplně ten, který by byl ON.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
15.7.13 22:28

@Heineken ja uz deti mam a nechci, aby zase pripadne zazili nejaky rozchod (nebo byt tou, co jim vodi strejdy). Ten s jejich otcem byl dost hnusny a dodnes je to velice spatne. Navic, tenhle muz je mym kolegou a to by taky bylo asi zle v pripade neuspechu. Ale je fakt, ze „kdo nehraje, nevyhraje“. Taky bych mohla zustat navzdy sama, kdyz bych z obav radeji do niceho nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976

No jasně…jdi do toho…takhle bys mohla čekat do důchodu na pana Božského… :srdce:

• Citovat
  • Upravit
38135

Tak to bys nemohla jit nikdy do zadneho vztahu, jelikoz nikdy nemas jistotu, ze to vyjde :D neres a jdi do toho, vsak se jeste neberete, nezakladate rodinu, tak vas nic nesvazuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
15.7.13 22:30

@zrnko no jéje, a několikrát ;) dokonce i s manželem, jsem měla tyhle myšlenky. Takový vnitřní strach, je to ten pravý, opravdu to bude pořád hezké, co když přijde nějaký jiný/lepší/hezčí :lol: zatím nic, ale nevzdávám to a čekám dál, že se Bon Jovi přeci jen rozvede a přijede si pro mě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2448
15.7.13 22:31

@zrnko Což já, o mě nejde, já mám děti a chlapy vlastně neřeším. Spíš se bojím, že někoho lepšího potká můj partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
15.7.13 22:32
@zrnko píše:
@Heineken ja uz deti mam a nechci, aby zase pripadne zazili nejaky rozchod (nebo byt tou, co jim vodi strejdy). Ten s jejich otcem byl dost hnusny a dodnes je to velice spatne. Navic, tenhle muz je mym kolegou a to by taky bylo asi zle v pripade neuspechu. Ale je fakt, ze „kdo nehraje, nevyhraje“. Taky bych mohla zustat navzdy sama, kdyz bych z obav radeji do niceho nesla.

možná se jen bojíš dalšího zklamání než že by to nějak naznačovalo kvalitu vztahu :think:

• Citovat
  • Upravit
4465

Nikdy jsem neutekla od jednoho k druhému, ale naprosto chápu, jak to myslíš. Je to normální a běžné, ale proč se hroutit z něčeho, co ještě nepřišlo? Neřeš, nepřemýšlej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
@Jasněnkaa píše:
@zrnko no jéje, a několikrát ;) dokonce i s manželem, jsem měla tyhle myšlenky. Takový vnitřní strach, je to ten pravý, opravdu to bude pořád hezké, co když přijde nějaký jiný/lepší/hezčí :lol: zatím nic, ale nevzdávám to a čekám dál, že se Bon Jovi přeci jen rozvede a přijede si pro mě :mrgreen:

ten už je starej…ale pořád fešák :mrgreen:…hmmm…

• Citovat
  • Upravit
2069
15.7.13 22:34
Vidite, ja jsem necekala, ze je to tak caste, tyhle obavy. Prave, ze jsem se bala, ze to muze byt prave tak, jak pise AngelLilly. Ze to proste neni tim padem ON. Nechci mu pak ublizit. I me az tak nejde, ja uz jsem zocelena.
@AngelLilly píše:
@zrnko naprosto chápu jak to myslíš. I mě se stalo, že i když jsem šla do vztahu tak nějak vnitřně jsem cítila, že bych kvůli tomu mohla přijít o někoho lepšího, který by přišel o trošku později třeba. Asi podvědomí zafungovalo a vědělo, že tento není úplně ten, který by byl ON.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
15.7.13 22:37

Vzdycky muze prijit lepsi, hezci, svalnatejsi..otazkou je, na jak dlouho by to byl zase ten nej ;) zdravy a fungujici vztah ma vzdycky plus a to jsou zazitky, pekne chvile ve dvou a jakasi takova vytvorena intimita do ktere vidite jen vy- clenove rodiny…a preci kvuli tomu vsemu nepujdu jinam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
15.7.13 22:38
@zrnko píše:
Vidite, ja jsem necekala, ze je to tak caste, tyhle obavy. Prave, ze jsem se bala, ze to muze byt prave tak, jak pise AngelLilly. Ze to proste neni tim padem ON. Nechci mu pak ublizit. I me az tak nejde, ja uz jsem zocelena.

A nebo ublíží ON tobě…já myslím, že to AngelLilly myslela jinak…

• Citovat
  • Upravit
1522
15.7.13 22:38

Ja mela u sveho pritele to stejne, zezacatku jsem dost vahala jestli do vztahu jit nebo nebo ne. riskla jsem to a mam opravdu uzasneho chlapa a rozhodne bych uz nemenila.jak se rika, odrikavaneho chleba nejvetsi krajic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí